Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
275.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mu9000 için acele etme ondada tv izlerken takılma problemi yaşıyanlar var,tv tavsiyesi ana konuda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam tvyi almadan önce gerçekten çok araştırdım forumda yazılan çizilen herşeyi okudum neredeyse. Bundan önce philips android tv vardı tüketici hakem heyeti kararı ile iade ettim 2 sene rezillik çekmişim gerçekten. Samsung ve sony arasında kaldım ve sony’iyi tercih ettim aslında pişman da değilim ama bu akşam yaşadığım bir iki olay yine mi android vakası diye korkuttu açıkçası.

Tivibu kullanıyorum internet üzerinden bu arada bununda görüntü kalitesi açısından problem yaratabileceği ihtimalini de düşünüyorum tabi ki. Ama genel anlamda;

1. Tv rengine bir türlü alışamadım sanki görüntü üzerinde bir toz bulutu var gibi. Hd kanallar falan sanki philipste görüntü daha iyi gibiydi bi kararsız kaldım. Renk ayarları içnde bakındım falan ama istediğim görüntüyü elde edemedim bir türlü.

2. Belirttiğim gibi arama kısımlarına tıkladığımda klavye açılmıyor bununla ilgili bir yorum da bulamadım açıkçası.

3. İnternet üzerinden daha çok belli başlı bazı dizi ve film sitelerinden içerik oynatma da ekran küçükken problem yok ama tam ekran olduğunda ilgili video bitmiş gibi 1 dk da falan akış duruyor. (Mesela show tv üzerinden çukur dizisini izlemeye çalıştım bu geldi başıma)

Varsa forumda da arkadaşlarımızda benzer problemler yol göstermelerini önemle rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Merhabalar

Şubat ayı için mağaza fiyatlarımız aşağıdaki şekildedir.
    Nakit alımlarda %4 daha indirim uygulayabiliriz.
    Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Düşünen arkadaşları İçerenköy Carrefoursa daki Sony Center mağazamıza bekleriz.

KD49XE7077 :3.599 ₺
    KD65XE7005 :6.899 ₺
    KD49XE8005 :3.899 ₺
    KD55XE8505 :4.999 ₺
    KD65XE8005 :7.199 ₺
    KD75XE8596 :12.399 ₺
    KD65XE9005 :9.699 ₺
    KD55XE9005 :5.999 ₺
    KD75XE9005 :16.999 ₺
    KD55XE9305 :7.499 ₺
    KD65XE9305 :11.799 ₺
    KD75XE9405 :22.299 ₺
    KD55A1 :11.199 ₺
    KD65A1 :17.499 ₺
  • Arkadaslar, 65XE9305 televizyonumu alarak araniza katilmis bulunmkatayim,

Ilk alinca yapilmasi gerekenleri (test, ayarlar vb) bir sayfada bulmustum. Simdi bulmaiyorum. Yardimci olacak var mi?
  • MarioGomez kullanıcısına yanıt
    Bugün Eskişehir Sony mağazasından XE-8577 için nakit 5400 tl fiyat aldım. Etikette 6100 tl yazıyordu.
  • 2015 model Sony 49x8305c Model Tv ime uyumlu kablosuz bluetooth yada wifi kulaklik ariyorum.Her model uyumlu olmuyor elimde olani denedig icin biliyorum.Kullanan arkadaslar var mo marla model tavsiye edebilecek?

• astronout kullanıcısına yanıt
    bizde o modelden stokta yok, siyah çerçeveli olan 55xe8505 var, 4.999 tl'dir, nakitte 4.800 tl dir, düşünürseniz Eskişehir e de kargo yaparız.
  • saracevic kullanıcısına yanıt
    wireless kulaklık olarak mdr-rf811 uygundur, kulaklık çıkışına bağlarsanız çalışır.
  • Ben de yakında TV almak istiyorum. 65xf9005in fiyatının duyurulmasını bekliyorum. Merak ettiğim 65xf9005 fiyatı çıktığında 65xe9305 arasında nasıl bir fiyat farkı oluşur sizce? Çok fiyat farkı olmazsa XE93 daha mı mantıklı ?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

arkadaşlar aranızda hiç sony kullanıp samsung televizyona geçen var mı? yada samsung kullanıp sony e geçen tecrübesini paylaşabilir mi? özellikle 9005 / 9305 / ks9500 / 2017 Q7 / 2017 Q8 modelleri ile ilgili...

samsunga kıyasla sony nasıl? yada sonyden samsunga geçen varsa sonye kıyasla samsung nasıl?

9005 yada 9305 kullananlar memnunmu? veya eksik olarak saysam şurası eksik dediğiniz nereden memnun değilsiniz? özellikle konsolda kullanmak için almak istiyorum bu modellerde konsolla ilgili tecrübesi olan var mı?

geçmiş sayfaları okuyorum ama zaman geçtikçe verilen cevaplar daha güncel daha yenilenmiş bilgi oluyor.

teşekkürler

Samsung ks49 8500 kullandım tv kendi kendine kapandı ve bir daha açılmadı iade edebildim , sony xe90 na geçince gözlerime inanamadım aradaki fark dağlar kadardı renk kalitesi film kalitesi moitonflow teknolojisi ile film izleme keyfi upscale yeteneği 1080p oyun 4k gibi görünüyor nerdeyse farkı anlamak çok zorlaşıyor okadar iyi , renk kalitesi upscale yeteneği lg b7 den de iyi , renkler xe90 da inanılmaz gerçekçi duruyor aşırı doğal arkadaşımda b7 var hayret ediyor ama o siyah takıntı o yüzden oledden vazgeçemiyor a1 oledde çok pahalı geldiğinden b7 almıştı , kendisi diyor senin tv ye bakınca renkler mest ediyor çok fark var diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Sony uhd tvlerin rakiplerine göre çok daha pahlı satma sebebi nedir sizce?

Xe90 kullanıcısı olarak Ne fark var diye bakarsak rakiplerine göre , upscale yeteneği uzak ara önde olması rakiplerine göre , yani 1080p oyun açtığında 4k sanıyorsun ayırt etmen zor, renklerin doğal görünmesi , moitonflow ile filmleri akıcı izlemek (diğer markaların teknolojilerine nazaran)

• ayancıklı A kullanıcısına yanıt
    Maçlar için moitonflow u gerçek snm yapınız film için standart yapınız

• 2017 SONY ANDROİD TV

Arkadaşlar sol üst de cizgi kendiliginden oluştu daha önce yoktu nasıl oldu anlamadım servise versem degişim cıkarmı yoksa bu şekilde kullanmaya devam mı etmeliyim

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    tşk.

açıkçası sony xe90 yada xe93 alıpta memnun kalmayan ya 1 kişi yada 2 kişi denk geldi gerisi hep memnun. lg oled b7 alıp memnun olmayan 6-7 kişi denk geldi araştırma yaparken. samsungdan memnun olmayanlar lg den az ama sonyden fazla oldu araştırmam sırasında. sony gerçekten xe90-93 te güzel tv yapmış gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa yıldız ts

2017 SONY ANDROİD TV

Arkadaşlar sol üst de cizgi kendiliginden oluştu daha önce yoktu nasıl oldu anlamadım servise versem degişim cıkarmı yoksa bu şekilde kullanmaya devam mı etmeliyim

Oledmi bu dostum ? A1 oledlerde kendi kendini temizliyor diyordu kullananlar , her ne olursa olsun değiştirirsiniz onlar değiştirmezse hakem heyeti değiştirir oda olmazsa mahkemede yine kazanırsınız

• Arkadaşlar 55xe8577 kullanıyorum çok şükür herhangi bir problemim yok. Dün gece spiderman homecoming filmini 4k indirdim torrent ile 48 gb dosya uzantısı .mkv ve hdd'yi şimdi tv'ye bağladım. Filmi mx player açmıyor yükleniyor kısmında kaldı bekledim baya ama açmadı. Vlc player ile açıyorum fakat 5 saniyede bir takılma oluyor ve bulduğum altyazıda da ş harfini şu garip karakter ile gösteriyor. Ne yapabilirim ben bu filmi takılmadan izlemek için acaba? İşin ehli olanlar veya bu tarz deneme yapıp film izleyenler bir yol gösterebilir mi acaba?

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    Yok oled degil 55xd9305 aldıgımda yoktu sonradan nasıl cıkabiliyor hayret

• Merhaba,

Biraz arastirdim ama bir sonuc alamayinca burada sorarak yardim aramaya karar verdim.

Sony 55XE8505 TV kullaniyorum. Uydu kurulumunu bir turlu yapamadim. Binamizda 2 veya 3 uydu merkezi bir sekilde tek kabloyla tum dairelere ulasiyor. Simdi tek kabloyu main kismina bagladim. Turksat ile cogu TRT olmak uzere bazi kanallari bulabiliyorum ama Hotbird uydusundan hicbirsey gormuyor.

Bilgisi veya tecrubesi olan birisi yardimci olursa cok sevinirim. Daha once acilmis bir konu veya yazilmis bir mesaj varsa (aradim ve bulamadim) onu da paylasabilirsiniz.

Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: stranger32

Merhaba,

Biraz arastirdim ama bir sonuc alamayinca burada sorarak yardim aramaya karar verdim.

Sony 55XE8505 TV kullaniyorum. Uydu kurulumunu bir turlu yapamadim. Binamizda 2 veya 3 uydu merkezi bir sekilde tek kabloyla tum dairelere ulasiyor. Simdi tek kabloyu main kismina bagladim. Turksat ile cogu TRT olmak uzere bazi kanallari bulabiliyorum ama Hotbird uydusundan hicbirsey gormuyor.

Bilgisi veya tecrubesi olan birisi yardimci olursa cok sevinirim. Daha once acilmis bir konu veya yazilmis bir mesaj varsa (aradim ve bulamadim) onu da paylasabilirsiniz.

Tesekkurler

Merhaba kardeş bende aynı modeli kullanıyorum

Sırasıyla şunları yap, Ayarlar +

Kanal ayarı +

Digital kurulum +

Uydu ayarı +

Digital uydu ayarlama +

Eveti seçiyorsun+

Sonraki+Normal tarama +

Genel uydu +

Uydu 1 Diseqc kontrol A türksat +

uydu 2 hotbird seç Diseqc kontrol B yi seç +

Başlayı tıkla tamamdır.

• 55XE7005 Nasıldır ?
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.