Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
275.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android uygulamaları apk uzantı olarak yabancı sitelerden aratınız

apkpure
    apkmirror

APKPure.com
    puhutv for Android - APK Download
    https://apkpure.com/puhutv/com.dogusdigital.puhutv

APKPure.com
    Digiturk Play for Android - APK Download
    https://apkpure.com/digiturk-play/com.digiturkplay.mobil

Yan dönmemesi için ekranı, Secreen Locker kullanın Bu Tv menusu Playde olması lazım

APKPure.com
    Rotation Locker for Android - APK Download
    https://apkpure.com/rotation-locker/com.devasque.rotationlocker

Tv ana menude Kısa yol oluşturma uygulaması Launcher, Playede olması lazım

*********Bu link ilk sayfada apk yükleme işlemleri ve gerekli program örnekleri mevcut**********

https://forum.donanimhaber.com/sadece-sony-xe9005-android-tv-ana-konu--127732540

Mx Player, Bs Player , VLC denenebilir Player olarak

Radyo Programları Androturk...

Web Broswer için Chrome + Flash player

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/chrome/

https://www.apkmirror.com/apk/adobe/adobe-flash-player-11-1/adobe-flash-player-11-1-11-1-115-81-release/adobe-flash-player-11-1-11-1-115-81-android-apk-download/

• merteslik M kullanıcısına yanıt
    65xd7505

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam emin değilim ama galiba ıos/mac sistemli cihaz gerekiyo.ben film kiralayıp izliyorum sadece başka ne özelliği var çok bilmiyorum ama dediğiniz gibi usb ve hdd girişide yok en büyük meziyeti 1080p olarak blu ray kalitesinde görüntü sunuyo yeni çıkan 4k modelini alıcam 4k konusunda netflix den çok daha iyi görüntü vericeki diye tahmin ediyorum.

• tesekkurler... bu paylastiklariniz xe8505'te de calisir degil mi?
  • stranger32 S kullanıcısına yanıt
    Android için zaten bu uygulamalar...Kurmak için Tv Güvenlik ayarlarından Harici Uygulama Evet, Uygulama Kontrol Hayır yapmanız gerek..

Es Yönetici içinden görüyor tv ve buradan kuruyorsunuz..Linkini İlk sayfada talimatlar mevcut..

Ama Android bu, perfonmansı, önbellek durumları vs bunlar sizin testine bağlı..Kurulur kurulmasına da perfonmansı nasıl test etmeniz lazım..

Kullanan arkadaşlar oldu, ben kullanmıyorum başka apk uygulamalar kurdum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 13 Ekim 2017; 15:45:32 >
  • Geçen hafta Teknosa'dan kd-55xe7005BAEP 55 inç tv aldım. Sony'nin internet sitesinde android olarak geçiyor tv fakat değil. Nasıl Uygulama yükleyebilirim? Ayrıca Opera üzerinden internetten film izlemek istediğimde ekranda donma olmamasına rağmen videolar dolarken çıkan yuvarlak şey çıkıyor. Acaba yanlış seçim mi yaptım diye düşünmeye başladım.
  • Benim aldığım tv içinde Triluminos var diye yazıyordu. Bir hafta kavga dövüş zar zor iade ettim. Kataloğu yanlış basmışız kusura bakmayın geri alamayız demişlerdi. Yasa çok açık ve net olarak ayıplı ürün olarak belirtmesine rağmen kabul etmek istemediler. Sonunda servisi yollayıp geri aldılar. Eğer içinize sinmedi ise yasal hakkınızı kullanıp geri iade edin derim.

• KlausLevi K kullanıcısına yanıt
    Bu arada Sony katalog ve internet sitesine baktım ama android yazmıyor. Sadece smart tv yazıyor. Acaba xe yerine xd7005 modeline bakmış olabilir misiniz ? Xd android iken xe değil çünkü.

• Zaten sizin bunla ilgili geçen yorumunuzu okuduktan sonra samsung aldım,sony alıcaktım tam.
    Gayet memnunum samsungdan şuan bi sıkıntı yok,satıcı yanıltıcı bilgide vermedi ve katalogda yazan özelliklerin hepsi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 13 Ekim 2017; 23:9:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar biraz sacma bir soru olarak gelebilir ama 65XD7505 ve 65XE8505 arasinda kaldim. Ozellik olarak XE8505 daha iyi biliyorum ama fiyati arasinda 1100 TL fark var. Okuduklarimdan benim anladiklarim.

65XD7505 - IPS Panel - Renkler ve kontrast VA'ya gore kotu ama izleme acisi daha iyi. X1 islemci yok, HDR performansi kotu. - 5.999 TL
    65XE8505 - VA Panel - Renkler ve kontrast iyi ama izleme acisi kotu, direk karsisindan bakmak lazim diyorlar. - 7.099 TL

Siz ne dersiniz bu ikisi arasinda?

Tesekkurler.
  • Hocam yaptığım araştırma sonucu opera tv olarak geçiyor işletim sistemi. Anlamadığım olay smart bir cihazda uygulama yükleyebilmek için bir market olmaz mı? Acaba cahillik mi yapıyorum diyorum kendi kendime...
  • radko kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun öncelikle. Güle güle kullanın. Samsung hangi model aldınız acaba ?

Bu arada olması gerekenler olmuş. Yanıltıcı bilgiler ile satış Sony markasına yakışmıyor zaten

• LnG kullanıcısına yanıt
    O fiyat farkına değer kesinlikle 8505

• 49MU7400 aldım hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam, bugun gidip bakmaya calistim tam modelleri bulamasam da, 65" benim mekan icin buyuk kalacak gibi, o sebeple 55" dusup, 9005 alayim diyorum, yoksa 8505 yeterli midir? Arada 1100 TL fark var yine. :)

Tesekkurler simdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LnG -- 14 Ekim 2017; 20:26:12 >
    Tv fişten çekin..Bekleyin bir süre..Fişe takıp hemen Tv açın beklemeden, Ekranda Android yazısı görürseniz Androidtir..Zira Android yüklemesi yapar..

Internete bağlı iseniz, ana menude Uygulamalarda Android ikonu görürseniz yine Androidttir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Ekim 2017; 22:25:29 >
    Sizin tv android tv değil Linux diye geçiyor. Sony sitesinde öyle yazıyor. uygulamaları da opera store sağlıyor orda ne varsa okadar işte.

• LnG kullanıcısına yanıt
    Tabi ki 9005

• cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• Merhabalar

yaklaşık bir aydır aktif olarak kullandığım Sony 49XE8005 televizyonumun android ve smart özelliklerinin berbat olduğunu kabul etmeye başladım.

Android aşırı yavaş çalışıyor. nerdeyse rami 1gb olan ucuz tabletler gibi.
    Laptopu hep hdmi ile bağlıyorum.
    Cep telefonunu ise ekran yansıtma kullanarak görüntü aktarımı yapıyordum. ve video yansıtırsam 2-3 sn de bir görüntü ve ses te aynı anda atlama oluyordu. farklı telefonlar ile de denedim.

Eski evdeki webos 2 si olan 4 yıllık LG de bile daha başarılı performans var.
    Neyse dün Laptop tan ekran yansıtma denedim. ve ilk bağlantı ardından görüntü aşırı donuyor. evde wifi de başka cihaz bağlı değil. TV ve Laptop var. görüntü ilk dakka 10sn sonraki dakkalarda 5dk ve 10dk gibi gecikmeler ile gidiyor tv ye.

açıkçası ekran renkleri daha iyi olmasaydı 7005 almadığıma üzülecektim.
    Neyseki iş yerimden fazladan bir PC ayarlama şansım var ki TV ye sabit olarak bağlı kalsın. Android yokmuş gibi davranıcam bundan sonrada.

Bu arada TV de en son versiyon yüklü.

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.