Şimdi Ara

2017 Samsung TV (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
16
Favori
107.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2017 Samsung TV

2017 Samsung TV

2017 Samsung TV

2017 Samsung TV

2017 Samsung TV

2017 Samsung TV

2017 Samsung TV

Bunlarda benim fotolar. İstanbul bilişimden aldığım Samsung 49q7f düz ekran qled tv. Fotolar cep tel olduğu için ve tv ye yansıyan pencereden dolayı pek iyi değil ama ben tv den baya memnunum. 49 inç de Samsung un bir numarası bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 27 Temmuz 2017; 23:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene samsung un geriye düştüğü sene bence son zamanlarda ilk defa bukadar geri kaldılar seneye iyi bir atılım yapmaları şart

• okinavci O kullanıcısına yanıt
    49mu8009 un resimlerine bakınca mu9000 ile aynı.
    yani mu8009 un mu8000 olması çok zor.
    istanbul bilişim bu ürünleri türkiye ismi üzerinden satıyordu önceden. ürün müşteriye farklı model ismiyle gidince sorun oldu ki bu değişimi yapmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tstctstc

Bu sene samsung un geriye düştüğü sene bence son zamanlarda ilk defa bukadar geri kaldılar seneye iyi bir atılım yapmaları şart

3 yıldır 48-50 inç arası üst düzey tv bekledim samsung dan. önce 48ju7000,sonra 49ks8000 ve bu sene 49q7f(49mu9000 de olabilir). hiçbiri gelmedi.
    bana ürün satmamak için çok çalıştılar. ve başardılar. böyle devam ederlerse daha da geri kalırlar.
  • Valaraukar kullanıcısına yanıt
    49Mu7400 sipariş verdim. Pek bilgi bulamadım ben de. Dizaynı ve görüntü kalitesi de hoşuma gitti 3700'e anlaştım. Teknosa da bu tv pls panel sanırım dedim yok abi pls üretmiyorlar dedi. Çocuk güya anlıyordu bu işlerden. MediaMarkt daki de 100hz dedi ama tabi kimse neyin ne olduğunu tam bilmiyor. Bol keseden sallıyorlar neyse bayi arkadaşım 3700₺ 12'e bölerim deyince getirt dedim. Salı Çarşamba gelir kurulur sanırım o zaman buradan sizleri de bilgilendiricem. İyi forumlar iyi araştırmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanozgr -- 28 Temmuz 2017; 22:15:43 >
  • erkanozgr E kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi olur. Samsung un mu700 ve mu7400 serisine güvenemiyorum bir türlü. Ancak mu7400 gördüğüm kadarıyla oldukça iyi geldi bana. Bu arada gördüğümden anladığım PLS panel olması muhtemel. Satıcıların çoğu da sallıyorlar onlara güvenmemek lazım. Yok 100 hz yok ips panel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valaraukar -- 29 Temmuz 2017; 0:10:12 >
  • Az ön

2017 Samsung TV

Az önce bunu buldum. Bu mu7400ün Avrupa versiyonu olabilir. Pls panel hakkında da pek bilgim yok ama parlaklık falan fena değildi. Daha bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. İps Va hep yaygın olan paneller PLS nedir artısı eksisi bilemedim.

• samsung alıpta güncelleyen arkadaşlar varmi.digiplay yüklenmiş mi .tv mi ona göre alacağım 1 hafta sonra. samsung kaldırmıştı digiturkplay mh. var diyor yukleyince izleniyor diyor .samsung yok diyor. tv alamıyorum ortada kaldim.eğer varsa ona göre alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 28 Temmuz 2017; 23:5:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanozgr

Az ön

2017 Samsung TV

Az önce bunu buldum. Bu mu7400ün Avrupa versiyonu olabilir. Pls panel hakkında da pek bilgim yok ama parlaklık falan fena değildi. Daha bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. İps Va hep yaygın olan paneller PLS nedir artısı eksisi bilemedim.

Pls dediği ips işte hocam. Bir kaç yerde daha gördüm 6400 diye ama ben bu mu 7000 ve mu7400 olayından pek bişe anlamadım. Yine de biraz araştırınca az çok özelliklerini öngörebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valaraukar -- 29 Temmuz 2017; 0:13:7 >

• cevap verecek kimse yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanozgr

49Mu7400 sipariş verdim. Pek bilgi bulamadım ben de. Dizaynı ve görüntü kalitesi de hoşuma gitti 3700'e anlaştım. Teknosa da bu tv pls panel sanırım dedim yok abi pls üretmiyorlar dedi. Çocuk güya anlıyordu bu işlerden. MediaMarkt daki de 100hz dedi ama tabi kimse neyin ne olduğunu tam bilmiyor. Bol keseden sallıyorlar neyse bayi arkadaşım 3700₺ 12'e bölerim deyince getirt dedim. Salı Çarşamba gelir kurulur sanırım o zaman buradan sizleri de bilgilendiricem. İyi forumlar iyi araştırmalar.

Hocam 49mu8000 dahi 50hz

• erkanozgr E kullanıcısına yanıt
    detaylı bir inceleme yaparsan çok makbule geçer hocam özellikle video çekebilirsen eğer(ışık sızması, banding vs.). PLS panel ile IPS panel teknoloji mantığı olarak aynı paneller. A firması IPS B firması PLS diyor. Farklı markaların ürünleri olduğu için nüans farklar var. Araştırarak edindiğim bilgiler bunlar.
  • Arkadaşlar merhaba az önce teknosaya girdim 49mu8000 modeli indirimdeydi uzun zamandır takip ediyordum 3900 lira fiyat verdiler aslında tv internetten alıp iadesi süresi uzun hemde kurulumu yapılsa dahi iade edilebiliyordu fiyat olarakta indirim kampanya bekleseydim 150 200 arası daha ucuza alabilirdim ama işte beklemek var sağlammı gelir kırıkmı gelir şüpheside oluryor ister istemez birazda acelem vardı gibi teknosadaki yetkili kişiler kampanyadan faturayı keselim sen tvyi incele testleri yap eğer aklına yatarsa alırsın yok olmassa faturayı iptal ederiz iade edersin kurulum yapmadan dediler bilindik yer olduğu içinde aklıma biraz yattı sizce ne yapmalıyım çok mu yüksek fiyat bide 49mu8000 değermi fikirlerinizi almak isterim ?

• samsung alıpta güncelleyen arkadaşlar varmi.digiplay yüklenmiş mi .tv mi ona göre alacağım 1 hafta sonra. samsung kaldırmıştı digiturkplay mh. var diyor yukleyince izleniyor diyor .samsung yok diyor. tv alamıyorum ortada kaldim.eğer varsa ona göre alacağım.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-49mu8000-49-123-cm-uhd-smart-tv.html

Yukarıdaki tv 10 bit diyor arkadaşlar? Biz TR'deki modeller 8 bit 50 hz diye biliyoruz? Acaba 100 hz olan model mi link deki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

quote:

Orijinalden alıntı: tstctstc

Bu sene samsung un geriye düştüğü sene bence son zamanlarda ilk defa bukadar geri kaldılar seneye iyi bir atılım yapmaları şart

3 yıldır 48-50 inç arası üst düzey tv bekledim samsung dan. önce 48ju7000,sonra 49ks8000 ve bu sene 49q7f(49mu9000 de olabilir). hiçbiri gelmedi.
    bana ürün satmamak için çok çalıştılar. ve başardılar. böyle devam ederlerse daha da geri kalırlar.

firmalardaki yönelim 55" ten itibaren iyi televizyonları üretmekte ve satmakta... sebebi de tüketicinin yönelimi... atıyorum 49" iyi bir tv 4000 tl ise ve aynı fiyata ortalama bir 55" varsa müşteri sırf daha büyük diye onu alıyor. çünkü bizim gibi response rate, hertz, led tipi, panel tipi bilen de takip eden de %1 falandır.

çoğunluğun algısı bu olunca onlar da önce 43" olan iyi tvleri getirmemeye başladılar, şimdi de 49" leri getirmemeye yöneldiler. artık iyi tv alacaksanız minimum 55" almak zorundasınız.

şu an bunun tek istisnası 49ks8500 sanırım. onda da ışık sızması gibi problemler var, bir de curved herkes istemiyor. anladığım kadarıyla siz de ondan dolayı istemediniz.

ben de 43-49 güzel bir tv bekliyorum ama gidişat böyle olunca daha çok beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 30 Temmuz 2017; 21:6:27 >

• baris007 B kullanıcısına yanıt
    3 gün önce ks9500 kurulum yapıldı, servis güncelledi direk ve digitürkplay var...

• 2017 modellerde varmi digiplay??

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    dediğiniz türkiye ye özgü bir durum.
    yurtdışında 49 inçlik tv ler satılıyor. 49q7f, 49mu900 ve önceki yıllarda 49ks8000, 49ks9000 vb tvler yurtdışına satıldı. ama türkiye de satılmadı
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    dediğiniz modelleri getirmedikleri için türkiye'de çok daha yoğunlukla hissediliyor tabii ki... ama son 3-4 seneye bakarsanız üretim olarak da bu şekilde bir kayma var.

bu arada düşünürseniz, istanbul bilişim riskine rağmen forumdan bir arkadaş almış, memnun:
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-49q7fg-124-cm-49-4k-smart-uydu-alicili-ultra-hd-fiyati,231981.html

ben kıyamadım o paraya... 5000 civarı olsa düşünürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 31 Temmuz 2017; 0:51:13 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.