< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2017 MODEL FORD FOCUS 114.000 KM FİYAT 190 BİN ALINIR MI? (2. sayfa)
-
-
8yildir 2009 Focus oto. LPG'li kullanıyorum Focus güzel arabadır. Düzgün kullananani üzmez alan yine Focus bakar benim gibi
Bende 2017 dizel titanium lara bakıyorum.
Motoru güçlü şanzıman dizellerde yağlı kavrama benzinli gibi sorunlu değil.
Passatlardaki kuru kavrama olabilir. Bence Passata göre daha sorunsuzdur.
Fiyata gelecek olursak bence fiyatı güzel.
Pahalı mı diye düşünme bu memlekette seneye bu fiyatları da ararsın.
Teste sok birşeyi yoksa al geç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.5 dizel, temiz, km olarak makul ve hatta düz vites al ama focus al.
-
Arkadaşlar cevaplar için herkese teşekkür ederim 1.2 leon aldım otomatik 184 bine 80 bin km 2013 model sunrof ve ledli. Yaşıma daha uygun bir araç sunroflu aracım olsun istiyordum yaklaşık 1 ay oldu. İnşallah herkes hayalindeki arabayı alır. Amacım sıfır almaktı alamadım.
-
2017 benzinli manuelink alacağım hocam.. herkes dizelini al diyor ama malum bütçe yetmiyor.. konfor sürüş olarak nasıl artıları eksileri nelerdir nelerin dikkat etmeliyim sizce
Bende dizel tavsiye ederim sessiz çalışır az yakar ve bşr o kadar güçlü ve torku iyidir .Yalıtım güzeldir .Yol tutuş segmentinde başları oynar .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2020 Ağustos ayında 2017 Model Trend X otomatik dizel hatasız 70.000 km de olanını 178.000 TL satmıştım mukayese etmek açısından değerlendirebilirsin biraz pahalı geldi
Hocam şuan sizin arac 240 gibi satılıyor..piyasa acayip yükseldi.. benzinli dizel fsrketmiyor.. 20 bin koyuyor direkt
Hay maşallah ne koymuş üzerine ,bu araçlar Üzmez hocam araç temizse almanızı tavsiye ederim istemeyerek ev alacağım diye satmıştım
bir aydır takip ediyorum Allah var 2018 yeni kasa almak istiyordum ama parayı toparlayana kadar 2015 modellerine 200 bin istemeye başladılar.. dizel otomatikleri söylemiyorum bile.. bu bahsettiğim benzinli trendx modelleri..
hatta birkaç ilan gördüm dakikalar içinde satildi. ilana koyulur koyulmaz..piyasada bu kadar hızlı giden arac görmedim valla hocam..
2015 Focus !Trendx 1.6 manuel dizel. 85 bin km
3500 hasar kaydı Var, arka çamurluk lokal boya geri kalan hatasız bi araç. Sizce kaça satilmali?
Hocam ortalama 180-190 arasi fiyat verenler mevcut tek parça boyalı yada 3-5 bin hasar kayıtlı araçların piyasası böyle görünüyor.. fakat hasar kaydının değişen parçanın neresi olduğu da önemli.. çamurluk falan değiştiğinde çok düşmüyor ama değişen kapi yada kaput olunca baya fiyat kırılıyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X