Bildirim
2017 matematikten kaldırılan konular
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu bir kısmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ohaa devamıda mı var
lys matta yaklaşık olarak 12 soruyu kaldırmışlar ve bunların yerine bir konuda gelmeyecek diyeceğim o ki ygs sınavında tökezleyen lys matta zor toplar ayırt edici konuların bir kısmı kalkmış -
Şimdi totalde bu iyimi oldu kötümü fizik biyoloji matematik geometri de çok konu kaldırılmış kimyada küçük değişiklikler var
quote:
Orijinalden alıntı: Rhkılıç
Şimdi totalde bu iyimi oldu kötümü fizik biyoloji matematik geometri de çok konu kaldırılmış kimyada küçük değişiklikler var
Ben yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.Bu sistemde lys'de ileri çekmek zorlaşmış.Kalan konulardan zorluğu arttırabilirler ama hiç zannetmiyorum.Çünkü Ygs'den sonra geçen seneye göre başarı arttı denilmişti ama sınav kolaydı.Yani seneye de zorlamayıp başarı arttı falan denilebilir. -
Tüm boru konular kalkmış lan bu nedir.99 ballı nesil harbiden. -
arkadşaım matris taban falan kaldırılacak konular mı? basit diyorlar yapamıyorlar zor deyip bakmıyorlar trigoların türevleri falan limitte kolaylaşmış acaba bu insanlar ygsden sonra lysde düzeltirim diye nasıl avunacaklar? kalanları her çalışan yapar -
Peki Bu müfredata uygun kitap ne zaman çıkar??
Bu kadar konunun kaldırılması hiç iyi değil aslında. Matematikte kazık gibi soru soracaklar. Bu sene kolay yaptılar gelecek sene bu kadar konu kaldırılmışken kolay yapılacağını hiç sanmıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Rehberlik hocama sordum mufredat ayni dedi
nasıl aynı.. fenler yada kalkan eklenen konular falan nolcak kafam karıştı ? hiç bi şey anlamadım şu 2017 muhabbetinden valla kitaplar çıksada bi kurtulsak -
Bi ozel okulda ogretmen su anda. Rehberlikci iste. Belki o bilmiyodur ama mufredat ayni dedi. Zaten bu konular eklendi cikti olayini da arastirdim bir tek dh de dolaniyo o muhabbet. Bilemiyorum kitaplari bekliycez temmuzda belli olur. Yapicak bi sey yok kardes
merak ettim bilinçli tüketim aritmetiği nedir açıklayabilecek var mı?? -
teşekkür ederim -
Temel matematikte işledik. Bildiğin oran orantı. Ve TEOG düzeyinde maaş hesabı falan. Ama temel matematik zorunlu ders olmadığından bunun eklendiğini sanmıyorum. Dershanedeki hocalar falan da öklid algoritması hariç konu eklenmedi dedi yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X