Şimdi Ara

2017 matematikten kaldırılan konular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    »işlem konusu kaldırıldı
    »bağıntının özellikleri kaldırıldı
    »karmaşık sayıların kutupsal gösterimi kaldırıldı
    »matris determinant kaldırıldı
    »Toplam çarpım kaldırıldı
    »ters trigonometri fonksiyonun türevi ve integrali kaldırıldı
    »limitte 0/0 ve sonsuz/sonsuz belirsizliği hariç tüm belirsizlikler kaldırldı
    »integralde hacim hesabı kaldırıldı
    »L hospital kaldırıldı
    »ters dönüşüm formülleri kaldırıldı
    »öklit algoritması eklendi
    »bilinçli tüketim aritmetiği eklendi

Sizcede çok fazla konu kaldırılmamış mı?
     2017 matematikten kaldırılan konular 2017 matematikten kaldırılan konular 2017 matematikten kaldırılan konular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBkılıç2811 -- 30 Mayıs 2016; 22:42:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bir kısmı

• Ohaa devamıda mı var

• lys matta yaklaşık olarak 12 soruyu kaldırmışlar ve bunların yerine bir konuda gelmeyecek diyeceğim o ki ygs sınavında tökezleyen lys matta zor toplar ayırt edici konuların bir kısmı kalkmış
  • Şimdi totalde bu iyimi oldu kötümü fizik biyoloji matematik geometri de çok konu kaldırılmış kimyada küçük değişiklikler var

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhkılıç

Şimdi totalde bu iyimi oldu kötümü fizik biyoloji matematik geometri de çok konu kaldırılmış kimyada küçük değişiklikler var

Ben yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.Bu sistemde lys'de ileri çekmek zorlaşmış.Kalan konulardan zorluğu arttırabilirler ama hiç zannetmiyorum.Çünkü Ygs'den sonra geçen seneye göre başarı arttı denilmişti ama sınav kolaydı.Yani seneye de zorlamayıp başarı arttı falan denilebilir.
  • Tüm boru konular kalkmış lan bu nedir.99 ballı nesil harbiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yks 2024 Kaldırılan konular ?
    2 yıl önce açıldı
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadşaım matris taban falan kaldırılacak konular mı? basit diyorlar yapamıyorlar zor deyip bakmıyorlar trigoların türevleri falan limitte kolaylaşmış acaba bu insanlar ygsden sonra lysde düzeltirim diye nasıl avunacaklar? kalanları her çalışan yapar
  • Peki Bu müfredata uygun kitap ne zaman çıkar??

• Bu kadar konunun kaldırılması hiç iyi değil aslında. Matematikte kazık gibi soru soracaklar. Bu sene kolay yaptılar gelecek sene bu kadar konu kaldırılmışken kolay yapılacağını hiç sanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehberlik hocama sordum mufredat ayni dedi

• WorkHard. kullanıcısına yanıt
    nasıl aynı.. fenler yada kalkan eklenen konular falan nolcak kafam karıştı ? hiç bi şey anlamadım şu 2017 muhabbetinden valla kitaplar çıksada bi kurtulsak
  • beinthesecret B kullanıcısına yanıt
    Bi ozel okulda ogretmen su anda. Rehberlikci iste. Belki o bilmiyodur ama mufredat ayni dedi. Zaten bu konular eklendi cikti olayini da arastirdim bir tek dh de dolaniyo o muhabbet. Bilemiyorum kitaplari bekliycez temmuzda belli olur. Yapicak bi sey yok kardes

• merak ettim bilinçli tüketim aritmetiği nedir açıklayabilecek var mı??
  • WorkHard. kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • 7styx7 kullanıcısına yanıt
    Temel matematikte işledik. Bildiğin oran orantı. Ve TEOG düzeyinde maaş hesabı falan. Ama temel matematik zorunlu ders olmadığından bunun eklendiğini sanmıyorum. Dershanedeki hocalar falan da öklid algoritması hariç konu eklenmedi dedi yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.