Bildirim
2017 lys yapilan malliklar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynısını ben de yaptım sınavda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İntegralde alan sorusunu 20/25 den 4/5 bulmam gerekirken müthiş bölme yeteneğimle 5/6 buldum ve yanlış -
Biyolojide klroplastlı soruyu iki kez çözmeme rağmen grana yazısını görememem ve yanlış yapmam
polinomun kökünü verip bu polinomun katsayıları yukarıdaki kümelerin elemanıdır diyordu ya. orada 7 sayacağım yerde 8 saymıştım.
bir de dönüşümlü bir soru vardı. onu da yanlış sayıp 8 yerine 6 işaretlemiştim. aynı hatayı 2 kere yapmak mallıktır diye düşünüyorum -
Boş bırakmak yerine işaretleme takıntısı -
Benimde siralamam 115 bin kafalar ayni
Sabah ezanina kadar uyuyamamam ve sınavı batirmam.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzuldum hocam sinav heyecani cok kotu etkiliyor
15 bindeyim ben de 58 buldum 😄
quote:
Orijinalden alıntı: sa01234
Uzuldum hocam sinav heyecani cok kotu etkiliyor
en azından onu lys kimya elektroliz sorusunda telafi ettim.
Sorunun formülünü unutunca en az işaretlediğim şıkkı optikten seçip işaretledim. Bu sayede Kimya 30 net oldu -
Guzel taktikmis
quote:
Orijinalden alıntı: turhan19
15 bindeyim ben de 58 buldum 😄
Hukuk okuyorum bende 58 buldum gibi :D -
10 soru sallayip 2 si tutsa notr baya fazla yanlis cikmis o zaman
Sizdemi alfayi bulup isaretlediniz
Sabah duvarımda asılı olan fizikte hadronlar mezonlar notunu çıkmadan okumam ve sınavda yanlış yapmam ve fizikte 1. soruyu son anda değiştirip yanlış çıkması sıralama 97 bin geldi yazdığım yer 90 bin belki bu yüzden gelmeyecek -
Belki o uniye gitmemek daha hayirli olacaktir hocam
Nasi basa cikacagiz bu dikkat hatalariyla
hocam 2. öğretiminde yazdım o garanti gibi bide işin garip tarafı dün rüyamda telefon çalıyordu hiç tanımadığım biri hadronlar ile ilgili fizik sorusu soruyordu telefonda :D :D nası içime oturduysa :D -
benim ki mallık değil birazşans işi oldu elektroliz sorusunda saçma sapan işlemler yapıp sonuca ulaştım ama nasıl ulaştıgımı bende bilmiyorum sınavdan çıkınca doğru yolu öğrenmiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıpkolikmezunn -- 28 Temmuz 2017; 22:52:36 >
Benzer içerikler
- iktisat ve ekonomi farkı
- km/h m/s çevirme
- derse odaklanmak için vitamin
- hidrojen alkali metal mi
- msü kitapçıkları geri veriliyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X