Şimdi Ara

2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
24
Favori
106.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediginizi deneyecegim hocam. Benim asil takildigim bulutlanma resimdekinden fazla. Yani beyaz beyaz degilde gri dalgali sekilde. Normalmidir acaba? İsik sizmasi fazla yok normaldede ole gorunuyo, bi kosede var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ips in siyahj performansı kötü onunlada alakası var mesela rtings incelemesindeki siyah ekrana bakıp karşılaştırabilirsiniz

2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam benim siyahlar bu fotodan daha iyi. Benim beyaz gri beyaz ve tam beyaz olmamakla birlikte dalgali bulutlanmalar var. Bu sorunmudur onu merak ediyorum. Musait olunca bahsettiginiz sekilde foto cekip koyacagim.

Bahsettiginiz ayarlarla cekebildigim en iyi fotolar.

• hocam fotoğraftan yorum yapamıyorum çünkü gerçekte fotodaki gibi görünmüyor beyaz konusuda tam parlak beyaz alamıyorum diyorsanız o kontrastla alakalı düşük olduğundan ama dalgalanma olmaması gerekiyor heryerde eşit gözükmesi lazım edge led tv lerde bile öyle gözüküyorken direct led tv de dalgalanma olması biraz komik olur
  • Hocam siyahtan sikayetim yok. Ama beyaz ekran bulutlu sekilde boyle duz beyaz degil. Dalgali bulutsu sekilde duz beyaz ekranda. Ama genel goruntu guzel. Acaba bulutlanma icin servisle gorusmem gerekirmi?

• hocam tek tek renk testleri yapın ekranda ışık dağılımına bakın bakalım diğer renklerdede yapacakmı o bahsettiğiniz dalgalanmanın olmaması lazım çünkü
    İs yogunlugundan test resimleri ayarlyip bakamadim. Pc yide satmis bulundum. İlk firsatta deneyecegim. Saolun ilginiz icin.

• arkadaşlar merhaba , cihazın hangi hdmi girişi 2.0

• Arkadaşlar

43MU7000 2250 TL
    43UJ651V 2340 TL SİZCE HANGİSİ ALINIR ? ÖZELLİK OLARAK AYNI GİBİ AMA KARARSIZ KALDIM
  • Arkadaşlar uj630v ile uj651v arasındaki tek fark kasadan ibaret değil maalesef.Bende 2 tv arasında kalıp g,d,p kendim inceledim. Aynı ekran ayarlarında ve aynı görüntüde uj651v bariz daha parlak ve canlı görüntü veriyor. Aynı zamanda uj651v nin uygulamalarını kullanırken daha hızlı olduğunu söyleyebilirim. Tercihimi uj651v den yana kullandım. Işık sızması yüzünden bir vestel birde samsung iade etmiş biri olarak bu tv de böyle sorunlarla karşılaşmamam beni oldukça memnun etti.
  • yeniceri87 kullanıcısına yanıt
    Hocam. Vertical banding testi yaptınız mı?

• 43" modelini aldım dün kuruldu ışık sızması testi yaptım yokdu 3 saatlik bi film vardı izlerken 2. saatinde durduk yerde kapanıp açıldı yazılım güncel servisi aramalıyım böyle birşey yaşayan oldu mu?
  • byrcp B kullanıcısına yanıt
    ben işletim sistemini baya beğenmiştim akıcıydı çeşit çeşit videoları peşpeşe ondan ona atlayarak falan hızlıca açmıştım ne takılma ne donma hiçbir sorunla karşılaşmamıştım yani sizin durumda böyle bi işletim sisteminde normal karşılanmyacak bi durum ben servisle bi görüşün derim bakalım ne derler
  • evet tv hızlı heleki eski tv ye göre 10 kat daha hızlı görüntü ve ses kalitesi süper. acaba güncelleme yapıp kendimi kapandı anlamadım reset attı çünkü şimdi açık bıraktım bakalım kapanıcakmı 6 ay içinde bozulursa iade degişim yapabilirmişim servis öyle dedi.
    Hocam bende vertical banding çıktı. Servisi aradım lg bunu sorun olarak görmüyor dedi. Tv ti bayiden almıştım. Şimdi ben değişim için tv nin bozulmasini mi beklicem :)

Ben tv yi alalı 1 buçuk ay oldu bugün farkt ettim 1 adet ölü piksel var baya bariz servisler sorun çıkartıyotmu ölü piksel şu kadar olucak falan diye bildiğim kadarıyla 2013 ten sonra değişikliğe gidilmişti 1 adet ölü piksel dahi olsa değiştirilmesi gerekiyor diye

• vertical banding testini nasıl yapacagım? bazı şeyleri arızadan saymıyorlarmış öyle dedi.
    Youtube'da aşağıdaki linki açıp dikkatli izleyin. Ekranda dikey şekilde inceli kalınlı şeffaf çizgiler oluyor. Sanki görüntü önünde perde varmış gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spingbeng

Youtube'da aşağıdaki linki açıp dikkatli izleyin. Ekranda dikey şekilde inceli kalınlı şeffaf çizgiler oluyor. Sanki görüntü önünde perde varmış gibi.

https://youtu.be/NxWeH-M3O6M

Bu videoyu denedim. Yesillikten sonra gökyüzüne geciyor

. Gökyüzü gösterdiği sirada dikey çizgiler var ama çok çok belli oluyor. Dikkatli bakmak gerekiyor. Bende var yani sorun:(

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.