Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.829
Cevap
85
Favori
411.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mağazalardaki bütün oled tv lerde ekran yanığı istisnasız var. Evde kullanan arkadaşlarda durum nedir acaba? Bu kadar para verilip ekranda o yanıkları görmek ciddi anlamda moral bozar diye düşünüyorum. Arkadaşlar bu konudaki gözlemlerini aktarabilir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agimnat

Mağazalardaki bütün oled tv lerde ekran yanığı istisnasız var. Evde kullanan arkadaşlarda durum nedir acaba? Bu kadar para verilip ekranda o yanıkları görmek ciddi anlamda moral bozar diye düşünüyorum. Arkadaşlar bu konudaki gözlemlerini aktarabilir mi acaba?
    tv kapandıkdan sonra otomatik temizleme gerceklesiyor . mağazalarda tv'ler kapanmıyor, geceleri şalter indiriyor mağazalar. Bu nedenle otomatik temizleme işlemi gercekleşmemiş yanık oluşmuş oluyor.
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    C7 serisi ülkemize giriş yapmış gözüküyor ve b7'ye göre daha ucuz şuan nedendir bilinmez. C7'lerde de bu temizleme işlemi var mı? Bir de c7 ve b7 arasındaki teknik açıdan fark var mı?
    akakce.com
    LG OLED55C7V 4K Ultra HD 55" Uydu Alıcılı Smart OLED Televizyon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-lg-oled55c7v-4k-uydu-alicili-smart-oled-fiyati,244598025.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalife -- 18 Nisan 2018; 14:53:12 >

• LG 2017 model Oledlerde B-C-E-G-W serilerinin hepsinin paneli, işlemcisi, yazılımı vs. aynıdır. C7'nin B7'den üstünlüğü sadece ses sistemi, bir de ayakları farklı o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 18 Nisan 2018; 15:4:12 >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Ses sisteminden kastınız ne tam olarak?
  • C7'de 20W bir woofer var ve ses kanal çıkışı 2.2, B7'de ise 4.0. Zaten evde kaliteli ses sisteminiz varsa 2'sininde ses sistemi vasat.

Ancak B7'ler model kodu itibariyle değişiyor, arada fark varmış siz deyince tekrar baktım da, Amerika'da 2 adet B7 var; B7A ve B7P. B7A dediğim gibi woofer olmayan ve 4.0 kanala sahip olan, B7P ise C7 ile aynı ses sistemini kullanıyor galiba, bize gelen model ise B7V, o da gördüğüm kadarıyla C7 ile aynı ses sistemini kullanıyor. Siz hangisini ucuz bulursanız onu alın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 18 Nisan 2018; 15:21:36 >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Şuan ülkemizde olan modeller c7v ve b7v. İnternetten baktığım zaman İngiltere ve Türkiye resmi LG sitelerinde bu iki modeli de görmek mümkün. İki modeli karşılaştırma robotuyla karşılaştırınca birkaç farklılık gözüküyor.

TR
    www.lg.com
    LG Karşılaştır | LG Electronics TR
    http://www.lg.com/tr/lgcompf4/compare/compare.lg?category=/tr/tv

ENG

edit: Sadece TR mağazasında farklılık gözüküyor. ENG mağazasında her şey aynıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalife -- 18 Nisan 2018; 15:52:33 >

• O sayfalardaki karşılaştırmalara güvenmeyin. Komik ama gerçek LG nin resmi sayfasındaki bilgilerin cogu kopyala yapıştır ciddiyetden uzak hazırlanıyor. Misal 65E7 için örnek vereyim.
    www.lg.com
    LG OLED65E7V 4K OLED TV | LG Electronics Türkiye
    http://www.lg.com/tr/tv/lg-OLED65E7V
    ürünün 65inç olan versiyonu ile 55inç olan versiyonu aslında farklı ayaklara sahip. Ama 65inç sayfasında 55inç resimleri var insanı yanıltıyor. Ürünün 3 adet RF girişi var fakat sitede 2 yazıyor. Çift tuner var ama bundanda hiç bahsetmiyor, başka sitelerden ögreniyoruz. Kısaca resmi sayfalardaki bilgilendirmeler tam saçmalık güvenilmez. ülke bazında modellerde çok çeşitlik var özellikle giriş çıkışlar değişiyor hatta içerik kullanımı dahi değişebiliyor. Kullanım klavuzunda sürekli bundan bahsediyor. "-filanca özellik ülkeye göre değişiklik gösterebilir." bizden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 18 Nisan 2018; 16:58:50 >

• hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Ohoo sen ipleri erken teslim etmişsin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: alitalhasahin

C7 serisi ülkemize giriş yapmış gözüküyor ve b7'ye göre daha ucuz şuan nedendir bilinmez. C7'lerde de bu temizleme işlemi var mı? Bir de c7 ve b7 arasındaki teknik açıdan fark var mı?
    https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-lg-oled55c7v-4k-uydu-alicili-smart-oled-fiyati,244598025.html

Günaydın. 1 ay oldu geleli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin misin? Geldiyse de bu fiyatlarda mı geldi çünkü hiç dikkatimi çekmemiş.
  • 1 ayı bile geçti belki de 😀 b7 ve C7 aynı ucuz olan alınmalı, mevcut satılan b7 leri bilmiyorum ama baktığım C7 ler şubat 2018 üretim. Daha önce bir arkadaş model yılı ve üretim yılı farklı olamaz gibisinden bir şeyler demişti, selamlar.

• 8000 e geldi ve hemen 7500 civarı bir fiyata düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta

BluRay player ile UHD film izleyen oldumu arkadaşlar, Player ile Dolby Atmos ve Vision desteği alabildiniz mi?
    hiç kimsede 4k bd oynatıcı olduğunu sanmıyorum forumda.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    BD player olmayabilir anlarımda PS4 Pro yada X Box OneX demi yok hiç kimse de!
    Hiç mi merak etmezler bir UHD film kiralayıp/alıp ses görüntü nasıl diye?
    Edilmiyor demek ki!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta

BD player olmayabilir anlarımda PS4 Pro yada X Box OneX demi yok hiç kimse de!
    Hiç mi merak etmezler bir UHD film kiralayıp/alıp ses görüntü nasıl diye?
    Edilmiyor demek ki!!!

PS4 Pro 4K disc okumuyor Xbox One X okuyor. Bende iki konsolda mevcut. Elimde native 4K HDR Planet Earth II belgeseli var görüntü muhteşem ama atmos desteği yok onda. Ayrıca herkes 4K filmleri netten indiriyor kimse Türkiye de neredeyse satışı bile olmayan 4K blu-ray disclere 100₺ para vermez.

• Bende herkes 100/150 TL para versin demedim en azından merak edip kiralayıp test edebilirler yada en basitinden bir UHD film indirip bunu BluRay diske basıp onunla da test edebilirler di illa film almak şart değil.
    Ayrıca bende 4K filmleri netten indiriyorum. Ham BD filmleri TV direkt oynatmadığı için riplemek zorunda kalıyorum ve riplediğim zaman Dolby Vision desteği varsa filmde o gidiyor normal HDR10'a çeviriyor converterlar.
    Apple Tv 4K olur Fire TV 4K olur OneX olur vs vs butür ekipmanı olanlar hiç 4K film izlemiyormu Dolby Atmos, Dolby Vision DHR10 HLG nasıl oluyor diye merak eden olmadımı onu merak ettim ki sizin elinizde One X varmış bir filmi basıp deneyebilirmişsiniz mesela
  • ahmeta A kullanıcısına yanıt
    1. 4K bluray disc kiralayan bir yer duymadım görmedim.

2. 4K filmi indirip usb den takıp izlemek varken neden bluray disc’e yazıp izleyeyim?

3. Dolby Vision destekli bluray disc görmedim hepsi netflix gibi dijital içeriklerde mevcut bildiğim kadarıyla.

4. Adamın evinde atmos avr sistem yoksa zaten test yapamaz tv nin kendi üzerindeki atmos sanal ses gibi bir şey. Ve ben forumda atmos 7+1 ses sistemi olan uye henüz görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 20 Nisan 2018; 15:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

1. 4K bluray disc kiralayan bir yer duymadım görmedim.

2. 4K filmi indirip usb den takıp izlemek varken neden bluray disc’e yazıp izleyeyim?

3. Dolby Vision destekli bluray disc görmedim hepsi netflix gibi dijital içeriklerde mevcut bildiğim kadarıyla.

4. Adamın evinde atmos avr sistem yoksa zaten test yapamaz tv nin kendi üzerindeki atmos sanal ses gibi bir şey. Ve ben forumda atmos 7+1 ses sistemi olan uye henüz görmedim.
    Hocam arızamısın?
    Ben tüm filmleri indir diske kaydet öyle izle demedim neden konuyu saptırıyorsun???
    4K film kiralayan yerler var sen görmemiş olabilirsin
    4K Dolby vision destekli filmler çıkmaya başladı birazcık araştırırsan sende bulursun
    Senin amacın zaten belli seni engelliyorum sen foruma faydalı biri değilsin, sana cevap vermekle uğraşmayacağım.

• Elimmde 10 adet ham bluray 4k hdr10 dolby vision film var maalesef tivide dolby vision olarak algılamıyor. Kesinlikle film üzerinde herhangi bir oynama yapılmadı. Neden dolby vision özelliği aktif olmuyor anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.