Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdiğin 2. commiti uygulayınca build başlarken hata veriyor dostum :) bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wzedlare

Verdiğin 2. commiti uygulayınca build başlarken hata veriyor dostum :) bilgin olsun

2.commit çok önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Verdiğin 2. commiti uygulayınca build başlarken hata veriyor dostum :) bilgin olsun

1.sini uygulayıncada build bitmedi :D galiba hata yapıyorum uygularken
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

1.sini uygulayıncada build bitmedi :D galiba hata yapıyorum uygularken

Terminal çıktısını buraya atabilirseniz yardımcı olabilirim

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Çalışmalara devam edecek misiniz? Lütfen devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHD-

Çalışmalara devam edecek misiniz? Lütfen devam edin.

Hala ara ara aklıma gelenleri deniyorum kamera için. Sayısız yöntem denedim fakat hallledemedim. İlginçtir ki hiçbir yardım da gelmedi bana bu konuda. Adı lazım olmayan sözde Türk "geliştirici" forumlarında sözde "geliştirici"ler kendilerini birşey sanıyor, ün kazanmak için çabalıyorlar. Elbet öyle değil, fakat çoğunluğu öyle. Bu sözde "geliştirici"ler madem o kadar iyiler, Allah aşkına şu sorunuma da çözüm bulsalardı ya.

En son geçen hafta çözüm yolu gelmişti aklıma, onu denedim. O da olmayınca artık pes ettim ben. Gerçekten olmuyor. Zaten bu saatten sonra da T50 kullananlar bi hayli azaldığı için uğraşmaya değmez.

Teşekkürler ilginiz ve desteğiniz için

Git gide azalıyor evet ama hala kullanan kişi sayısı çok madem bi çözüm bulamadınız. 6.0 ile deneseniz birde. Belki onda bi sıkıntı çıkmaz
  • quote:

Git gide azalıyor evet ama hala kullanan kişi sayısı çok madem bi çözüm bulamadınız. 6.0 ile deneseniz birde. Belki onda bi sıkıntı çıkmaz

Denemediğim şey değil
    İllaki bir çözümü vardır.

Birde birşey soracağım.
    İspanya romu ve türkiye romu arasında ekran renk doygunluk ton farkı var.
    İspanya rom kullanıyorum ama renkleri Türkiye romundaki gibi olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
  • quote:

İllaki bir çözümü vardır.

Birde birşey soracağım.
    İspanya romu ve türkiye romu arasında ekran renk doygunluk ton farkı var.
    İspanya rom kullanıyorum ama renkleri Türkiye romundaki gibi olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Türkiye ROM zipindeki boot.img dosyasını flaşlamanız gerekiyor.
    Hocam root ve xposed kurulu onlarla bi sıkıntı yaşatır mı ve boot.img de ne gibi şeyler var ne tür ayarlar yani editleyebiliyor muyuz
  • quote:

Hocam root ve xposed kurulu onlarla bi sıkıntı yaşatır mı ve boot.img de ne gibi şeyler var ne tür ayarlar yani editleyebiliyor muyuz

Onlarla bir sıkıntı yaşatmaz.

boot.img dosyası yazılımın çekirdeği. Bütün sürücüler orada. Düşündüğünüz gibi editleyebileceğiniz bir dosya değil.

Yalnız ben şunu unuttum. Eğer boot.img dosyasını değiştirirseniz WiFi çalışmaz.

En iyisi siz hiç dokunmayın
  • Neden kimse bu telefon icin rom cikarmiyor? Anliyorum cok revasta bir telefon degil fakat, turkiyede onemli bir yere sahipti. Forumber nickli yazilimci arkadas da ugrasti o kadar, fakat bir yerde tikandi. Baska kodlama bilen bir uye yok mu? Forumber nickli arkadas, acaba baska bir romu portlayabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ustteki yorumunuzu simdi okudum, kullanici konusunda umitsizliginiz olmasin. Hele bir ciksin rom, ilginin buyuk olacagina eminim. Bu arada, az bucuk ingilizceniz varsa yabanci kaynaklardan yardim istemeyi dusundunuz mu? Kodlama bilgilerinin bizim cakma hekirlarimizdan ustun oldugundan suphem yok. XDA i dusunmussunuzdur herhalde? Oradan yardim gelmedi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9mocha -- 24 Ağustos 2016; 22:50:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9mocha

Bu arada ustteki yorumunuzu simdi okudum, kullanici konusunda umitsizliginiz olmasin. Hele bir ciksin rom, ilginin buyuk olacagina eminim. Bu arada, az bucuk ingilizceniz varsa yabanci kaynaklardan yardim istemeyi dusundunuz mu? Kodlama bilgilerinin bizim cakma hekirlarimizdan ustun oldugundan suphem yok. XDA i dusunmussunuzdur herhalde? Oradan yardim gelmedi mi

Hocam inanın denemediğim yöntem, sormadığım insan, yardım istemediğim adam akıllı forum/platform/portal kalmadı. Hiç kimsenin umrunda olmadım malesef.
  • Anliyorum. O halde ugrasmaniza degmez.

• Forumber hocam şu hafıza ayırmadan geri dönme linkini tekrardan bi atarmısınız.teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalil -- 28 Ağustos 2016; 18:31:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalil

Forumber hoca şu hafıza ayırmadan geri dönme linkini tekrardan bi atarmısınız.teşekkurler

Stock duruma getirmek için olanımı?

• Pardon hocam hafiza birlestirme islemini yaptim simdi geri donmek istiyorum stock romda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalil -- 28 Ağustos 2016; 18:46:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalil

Pardon hocam hafiza birlestirme islemini yaptim simdi geri donmek istiyorum stock romda

https://docs.google.com/uc?id=0B3U72O5ZZ8z-dkVmbTFlNHR4X3M&export=download
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.