Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizi bekliyoruz son durum nedir dün akşamdan beri sabırsızlıkla bu günü bekliyorum
  • forumber teamwiwerden yaparmısn ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresandal33 -- 6 Aralık 2015; 18:04:44 >
  • Sistem yedegini yanliskla sildim stock roma donemiyorum acill yardimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa-60 -- 6 Aralık 2015; 18:34:59 >
  • Hocamm yeni beta romunu ne zaman yukleyiceksiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emresandal33

forumber teamwiwerden yaparmısn ?

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-60

Sistem yedegini yanliskla sildim stock roma donemiyorum acill yardimm

PM atıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasabakal

Hocam sizi bekliyoruz son durum nedir dün akşamdan beri sabırsızlıkla bu günü bekliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Berat142

Hocamm yeni beta romunu ne zaman yukleyiceksiniz ?

Şimdi yükledim, ana sayfayı da güncelledim. Oradan indirebilirsiniz.

Şöyle de bir not düşeyim; uygulama sayfasının dikey alfabetik değil, yatay sayfalı olmasını istiyorsanız ana ekranda iken boş bir yere uzun basılı tutun, alttaki üç ikon olan yeri yukarı çekin, "Çekmece Ayarları" adı altındaki "Düzen" ayarını "Sayfalı" olarak değiştirin
  • Teamwiwerdwn yapabilirmisin forumber

• quote:

Orijinalden alıntı: burak5321

Teamwiwerdwn yapabilirmisin forumber

PM attım.
  • Yükleyenler fikir ve ss atarlarsa yükleyecek olanlar içinde bir fikir oluşur...

• Sagolsun forumber hocam yapti bence gayet iyi son guncellemwde baya iyi oldu :)

• Trds ne ise yariyor acaba.

• Twrp yi pc olmadan kurabilir miyim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukandyn

Twrp yi pc olmadan kurabilir miyim acaba

Kuramazsınız, kursanız bile yapıcağınız işlemler dahilinde cihazı brick edebilirsiniz.
  • Arayuzu bu arada cok hizli olmus instagram sorunu felan yapmissiniz bir sorum olacak biliyorum bu sorun cm12lerin genelinde var telefonu kapali sarz edebilicezmi ? Ve yeni beta güncellemesi olucakmı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa-60 -- 7 Aralık 2015; 0:35:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-60

Arayuzu bu arada cok hizli olmus instagram sorunu felan yapmissiniz bir sorum olacak biliyorum bu sorun cm12lerin genelinde var telefonu kapali sarz edebilicezmi ?

Instagram'da önceden ne gibi bir sorun vardı ki? Eğer yeni güncelleme ile düzeldiyse, inanın haberim yok

Kapalı şarj etmeyi düzeltecek vaktim olmadı ne yazıkki. Onu da sonraki sürümde düzeltirim
  • Optimizasyon sikintisi vardi birde ön kamerada halli olsa rom stabilleşmeye yakın ve telfon kapaliyken sarz edmeyide yaparsaniz mukemmel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa-60 -- 7 Aralık 2015; 1:23:10 >
  • Bana kalırsa kamera yönünden bu daha iyi (Cm) acayip bi fps artışı var T50'nin (manuel hariç) otomatik focusu bence daha başarılı.Tavsiye ederim arayüz gayet akıcı ancak wipe yapmadan romu atarsanız hem uzun sürüyor hem de açılınca kasılmalar fazla oluyor.Tebrik ederim hocam ön kameranın fixlenmesi dileğiyle...
  • @forumber hocam öncelikle sizi tebrik ederim. En son bildirim ışığı ûzerinde çalışıyordunuz olmuş gibi

• Hocam gercekten cok akici olmus emeginize ellerinize saglik kameranin bi an cozulmesi dilegiyle

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.