Şimdi Ara

2016 YGS - LYS Sayısal 10K WHATSAPP GRUBU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çözdüğümüz sorulardan çok çözemediğimiz soruların değerli olduğunu biliyorsunuz . Bu yüzden forumda yardımlaşabilecek hedefi yüksek olan sayısal arkadaşlarımızla Soru - Cevap şeklinde Whatsapp Grubu kuruyoruz . Katılmak isteyenler Pm atarsa sevinirim .

• UP
  • Bu sekilde 10k hayal. Ayrica artik 10k yeterli de degil. 5k ya girmelisiniz ki duzgun bir fakulte okuyun. Orn. 5k dahi ist ve ank icin tip okumaya yeterli degil. 5k bogaici odtu bilkent bb ve ee icin cok kotu bir sonuc.
    Yolun basindayken aklinizi basiniza alin ve telefon, bilgisayar, tablet ve tv den uzak durun. Whatsapp grubu falan birakin bunlari. Bir sene asosyal olun. Ne kadar cok soru cozersen basarin o kadar artacaktir. Konu ayrimi yapmayin. Orn. Mat icin yazayim. Yazacagim 4 konuyu iyi calisin ve uzmanlasin.
    1- trigonometri
    2- per- kom- olasilik
    3- limit
    4- turev integral

Ve geo da mutlaka uzay geometrisi. Basarilar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cekale C kullanıcısına yanıt
    Yazdığım gibi soru - cevap dedim dikkat ederseniz farklı tipte insanlar herkes farklı düşünüyor kaç farklı türde soru görme imkanı sağlıyor bize üstelik yaptığım soruları zaten yapıyorum önemli olan yapamadığım soruları tespit edip o konuda derinleşmek ve halen yapamıyorsam bir bilene sormak kusura bakmayın da robot değiliz insanız iyi derece yapan insanların hepsi 19 saat çalışıyor mu acaba kim çalışır ? Bu da senin düşüncen hocam saygı duyarım yorumun için teşekkür ediyorum
  • YGS-LYS2016MF Y kullanıcısına yanıt
    Robot degil tabi ki. Hani yillardir soylenir ya. Yaris ati. Bu bir yaris. Bu is boyle. Ayrica ek olarak yazayim. İlk 5k ya girebilmek icin obp 90 alti olmayacak. Orn. Ortalama 80 ise ort si 95 e gore LYS de 5-6 fen sorusu geriden basliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekale

Bu sekilde 10k hayal. Ayrica artik 10k yeterli de degil. 5k ya girmelisiniz ki duzgun bir fakulte okuyun. Orn. 5k dahi ist ve ank icin tip okumaya yeterli degil. 5k bogaici odtu bilkent bb ve ee icin cok kotu bir sonuc.
    Yolun basindayken aklinizi basiniza alin ve telefon, bilgisayar, tablet ve tv den uzak durun. Whatsapp grubu falan birakin bunlari. Bir sene asosyal olun. Ne kadar cok soru cozersen basarin o kadar artacaktir. Konu ayrimi yapmayin. Orn. Mat icin yazayim. Yazacagim 4 konuyu iyi calisin ve uzmanlasin.
    1- trigonometri
    2- per- kom- olasilik
    3- limit
    4- turev integral

Ve geo da mutlaka uzay geometrisi. Basarilar...

5k ile ankarada yıldırım b türkçesi ve ingilizcesi var. bilmeden yorum yapanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cekale C kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    2021 yks sayısal 1.si İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 kişi kaldı arkadaşlar
  • Kardes benide ekler misin bende mezunum ve ilk 10 k dusunuyorum

• Kardes benide ekler misin bende mezunum ve ilk 10 k dusunuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.