Şimdi Ara

2016 Ygs Çok mu geç kaldım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11 bitti artık ygs bizi brkler şu an İstanbul un en iyi anadolu liselerinden birinde okuyorum. Açıkcası hedefim çok yüksek ancak çok mu geç kaldım diye düşünüyorum??
    Aslında temelim fena değil okul zor olduğu içn ilk üç senede eksiğim çok fazla değil.
    Sizce çok mu geç kaldım?? Önerilerinizi bekliyorum..

Not:bir de okul puanım 85 gibi bir şey gelecek sizce bu beni çok geri iter mi??
    Hedefim (1.500)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A'zel -- 3 Haziran 2015; 15:33:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geç değil
  • ne geçi 9 ay vasr ygs ye bu 9 ayda hem ygs hem lys bıtır ygs den sonra lys de bır suru deneme ve soru coz ygs den sonrakı 3 aya konu bırakmazsan cok rahatlarsın ygs kotu olsa bıle duzelte bılırsın lys sayesınde
  • Ygs yi salla önemli olan LYS.

• Ygs de önemli Lys de. Zaten Ygs derecen iyi gelirse motive olup Lys'ye daha çok asılıyorsun. İki sınava da önem vererek çalış ama ikisini beraber götür

• quote:

Orijinalden alıntı: celotpl

ne geçi 9 ay vasr ygs ye bu 9 ayda hem ygs hem lys bıtır ygs den sonra lys de bır suru deneme ve soru coz ygs den sonrakı 3 aya konu bırakmazsan cok rahatlarsın ygs kotu olsa bıle duzelte bılırsın lys sayesınde

Peki çalışmaya nerden başlamalıyım hangi derslerden ve konulardan??

• Matematik ve geometri yi bitir önce sayılar ve üçgenden başla fen artık ygsde çok kasmıyolar derece sordular o denli kesinlikle paragraflarla ilgili kitab çöz ama su 1 sayfa paragraf değilde 4-5 cümlelik oluyorya yogun anlamlı artık onlar cıkıyor sınavda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek bir şey söyleyeceğim; LYS.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9. Sınıfta ygsyi bitirmediysen pek birşey bekleme

• Boyle tipler beni sinir ediyor, yazin nerdeyse hic calismadim agustosta baslamistim 79netle sene sonuna dogru 140lari buldum geç degil ama lys icin gec olabilir 11i iyi bitir

• Çok geç kalmışın mezuna kal 2017 de girersin
  • 930. oldum. Bu yila kadar derslerin berbatti, soyle diyim sana; 9-10-11 siniflarda cozdugum toplam sorular bi soru bankasi etmez.
    Ustelik bu sene de kendi adima cok az calistigimi dusundum. Aslinda bu biraz da kisinin calisma kulturu ve disipliniyle alakali. Ben bir anda sinav moduna giremedim tabi, gecmiste hic calismamis biri olarak. Bu tempoyu oturtmam bile cok zaman aldi. Yani benim calisabildigimden cok daha fazla calisilir diye dusunuyorum. Kisaca soyle soyliyeyim, eger kendini bu ise cidden odaklarsan ve yilmadan calisirsan 5 ayda muazzam bir tempoyla birinci bile olursun. Vallahi boyle bu is.
    Ha benim bahsettigim yuksek tempoya ne zaman basladin diye sorarsan, dershanenin hizlandirmasiyla. 10 agustos falandi galiba, o civarda.

• Dostum ayıptır sorması sıralaman nedir

• frank pais F kullanıcısına yanıt
    Hangi lise?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.