Şimdi Ara

2016 Sandero Stepway Turbo 90bg Euro 6 Easy-R (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
27
Favori
170.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ericponti

Tv reklamları yine boy boy . dacia sandero Easy-R için hep neden bayan oyuncuları kullanıyorlar anlamış değilim. Otomatikleri hep bayanlarmi kullanıyor acaba :D Hani erkek olarak bizde kullanıyoruZ. Bu arada 48.900 için verilen fiyat var reklamlarda Easy-R benzinli için. Eğer bu fiyat makyajlı yeni kasalar içinse bence kaçırılmayacak bir fırsat.

48900 yeni kasa olabilir mi öyleyse yarın alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skaradeniz S kullanıcısına yanıt
    O gösterge motor çalışırken de yanarsa arıza var demektir. Çalıştırmadan önce kontak açıkken zaten yanmasi normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: dürüstmezarci

quote:

Tv reklamları yine boy boy . dacia sandero Easy-R için hep neden bayan oyuncuları kullanıyorlar anlamış değilim. Otomatikleri hep bayanlarmi kullanıyor acaba :D Hani erkek olarak bizde kullanıyoruZ. Bu arada 48.900 için verilen fiyat var reklamlarda Easy-R benzinli için. Eğer bu fiyat makyajlı yeni kasalar içinse bence kaçırılmayacak bir fırsat.

48900 yeni kasa olabilir mi öyleyse yarın alırım

0.9 Manuel o paradır

• Reklamları izlerken dikkat ettim. Not kağıdına yazdığı "easyR" ve 48.900 tl. Eski kasa ise normal fiyatı bence amaaaa yeni kasa içinse bence almayı düşünenler için kaçırılmayacak bir fırsat bana göre

• quote:

Reklamları izlerken dikkat ettim. Not kağıdına yazdığı "easyR" ve 48.900 tl. Eski kasa ise normal fiyatı bence amaaaa yeni kasa içinse bence almayı düşünenler için kaçırılmayacak bir fırsat bana göre

Hocam yeni fiyat listesinde yaziyor zaten,
    Makyajli Stepway 0.9 manuel 48900

• ericponti E kullanıcısına yanıt
    O "48.900 TL'den başlayan fiyatlarla" dır muhtemelen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu lanet olası araçta sevdiğim bir nokta var. Kırmızı ışıkta en önde durduğunda bir kalkışı var, yanında BMW imiş MERCEDES imiş rahat 3 araba boyu bir fark ile yola atılıyor. Arkadaş bu nasıl bir ilk kalkıştır. Mübarek ok gibi valla... Bayılıyorum bu özelliğine...
  • Benzinli otomatik yeni kasa baya kafamı kurcaladı ama 4 bin daha ver dizel manual al diyor şeytan 2.eli daha iyi dizelin bide bu yeni kasalarda yokuş kalkış desteği felan direk acık geliyor demi yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cook_Candidate

Benzinli otomatik yeni kasa baya kafamı kurcaladı ama 4 bin daha ver dizel manual al diyor şeytan 2.eli daha iyi dizelin bide bu yeni kasalarda yokuş kalkış desteği felan direk acık geliyor demi yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon varmı

Yokus kalkis ve yol bilgisayari açık.
    Dizel manuelde start-stop da var ekstradan.
    Sadece yukseklik ayarli direksiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 16 Aralık 2016; 22:32:28 >
  • Yeni kasadaki tüm yeniliklere şuradan bakabilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/m_122430114//tm.htm#122430114
  • arkadaşlar yeni makyajlı kasa sandero benzinli turba 0.9 cosmos mavi araca 47300e anlaştım fiyat nasıl. yanlız aracı ocak 5 gibi ancak alaibleceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellyturoj

arkadaşlar yeni makyajlı kasa sandero benzinli turba 0.9 cosmos mavi araca 47300e anlaştım fiyat nasıl. yanlız aracı ocak 5 gibi ancak alaibleceğiz.

Ocakta teslim almaniz daha iyi,satarken 2017 çıkışlı diye satarsınız.

• quote:

arkadaşlar yeni makyajlı kasa sandero benzinli turba 0.9 cosmos mavi araca 47300e anlaştım fiyat nasıl. yanlız aracı ocak 5 gibi ancak alaibleceğiz.

Hangi şehirdesiniz hangi bayiden anlaştınız? Yenş makyajlı kasalara 50.000 den aşağı fiyat alamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: gonzalez45

quote:

Hangi şehirdesiniz hangi bayiden anlaştınız? Yenş makyajlı kasalara 50.000 den aşağı fiyat alamadım

Hocam liste fiyati zaten 48900, nasil 50binden asagi fiyat alamadiniz?

Manuelini alirsiniz 48 civarina.

• Yazmayı unutmuşum benim baktığım otomatik vites olan için. Manuel viteste fiyat biraz daha düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonzalez45

Yazmayı unutmuşum benim baktığım otomatik vites olan için. Manuel viteste fiyat biraz daha düşük.

Hangi şehir bu hocam hangi bayi eski kasa mı bu araç

• Ankara,makyajlı kasa ancak bayilerde yok. Telefon ile fiyat almıştım
  • Arkadaşlar benzinli 0.9 motor easy-r olan 5 ilerimi 6 ilerimi acaba
  • matagun M kullanıcısına yanıt
    Eski kasanın benzinli otomatiği 5 ileriydi (ben 6 diye hatırlıyordum ama 5 imiş. 6 olan Dizel versiyonuymuş).
    Yeni kasadaysa benzinli otomatik hakkında katalogda 5 ileri, konfigüratörde 6 ileri yazıyor. Onun kaç ileri olduğuna net karar veremedik :)
  • gonzalez45 G kullanıcısına yanıt
    beni ki manuel en bazı anlıycanız ankaradan fiyat aldım aslında burda toplanıp 2 yada 3 araç için pazarlık yapsak fiyat kırdırma şansımız artar
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.