Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
118.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6501 6561 6581 in arasında HDR farkı yok. Daha önce forumlarda ilgili linkler yayınlanmıştı. Hepsi HDR Plus diye geçiyor.

https://store.donanimhaber.com/d1/ea/28/d1ea2861b5ee30e3dad36157a0905810.png
  • dartagnan90 D kullanıcısına yanıt
    Alınmaz !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha aldiginiz mali tanimiyorsunuz 6101 serisinden itibaren hepsinde hdr plus mevcut 8xxx serisindede hdr premium mevcut ilk sayfaya baksaydiniz gerekli bilgilendirmeleri gorurdunuz.6501 cift ambilight 6561 3 ambilight 6581 3 ambilight + sesli komut kumandadan tek farki bunlar malesef kendiniz avutmayin yada milleti yanlis yonlendirmeyin
    Linke tiklarsaniz gorursunuz varmi yokmu resimde detayli gorebilirsinizhttps://store.donanimhaber.com/d1/ea/28/d1ea2861b5ee30e3dad36157a0905810.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ckmz17 -- 16 Ağustos 2016; 22:57:37 >
  • farkındayım. ben epey sitesinden araştırma yapmıştım. yanıltıcı bilgiler için kusura bakmayın..
  • Onemli degil ama o tur sitelere itibar etmeyin cok amatorce hazirlanmis siteler dogru bilgi vermiyolar ;)

• Hdr konusunda çok da şeyapmayın. Hdr plus premium vs. Donanım olarak hdr olmadıktan sonra tüplü tv sizin phillerden daha iyi hdr görüntü verir inanmayana link veririm.

• barsoy ve ozanarslan bu fiyata daha iyi gösteren, smart , kailteli kasa bir tv var mı başka acaba, örnek verinde millet aynı paraya yada daha ucuza ( 49" 2500 civarı ) daha iyisi varsa gitsin onu alsın bu şekilde kestirip atmakla olmuyor. Tüplü tv ile kıyaslamak bu devirde hiç gerçekçi ve geçerli değil sonuçta kimse tüplü almaz bu saatten sonra , birde düzeltme 6501 tek taraf değil çift taraf amblight diğerleri 3 taraflı , son mesajda denilen diğer tüm modellerin özellikleri doğru ( hdr , sesli kumanda vs )

Aşağıdaki linkte incelemesi var.

http://www.chip.com.tr/inceleme/philips-49pus650112_4775.html

• dartagnan90 D kullanıcısına yanıt
    aslında bende 55 inç düşünüyorum ama kararsızlıkta var. her gün fiyatları takip ediyorum. kampanyayı arkadaşlarla paylaşmak istedim. internetten almak biraz korkuttu açıkcası. forumu takip eden arkadaşlardan güzel fiyatları bizimle paylaşmalarını rica ediyorum bu arada.
  • abidig kullanıcısına yanıt
    Tsklr hocam duzelttim msj cift demek istemistim yanlis yazmisim eyvallah

• Haydaa konuyu nereye çektiniz ben bu tv alınmaz mı dedim? HDR etiketi bir pazarlama yalanı dedim sadece. Sadece bu değil donanımsal olarak hdr olmayan ama hdr etiketi olan tüm tv.ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 17 Ağustos 2016; 1:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

aslında bende 55 inç düşünüyorum ama kararsızlıkta var. her gün fiyatları takip ediyorum. kampanyayı arkadaşlarla paylaşmak istedim. internetten almak biraz korkuttu açıkcası. forumu takip eden arkadaşlardan güzel fiyatları bizimle paylaşmalarını rica ediyorum bu arada.

Korkulacak birşey yokki
    gidiyorsun teknsa firmasından satın almaya ertesi gün sana getiriiyorlar ve kurulumu yetkili servis yapıyor.
    internetten alsanda farketmiyo.. sen gidip TV yi alıp gelmiyorsun sonuçta..

DN: yüksek volt engelleyici Priz almalısınız.. bana önerdiler ama ben almadım.. şuan TV'm de hiç sıkıntım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

hocam ben mağazadan aldım zaten 3500 dediğim fiyatı.Netten tv gibi büyük elektronik eşyaları almam zaten. naçizane önerim siz de bulaşmayın mağazadan deneyin alın. Ankara'da oturuyorsanız söğütözü vatanda dün 5 tane kalmıştı 1 ini ben aldım kaldı 4 bilginiz olsun. (55pus6581)
  • 65 pus 7601 modeli Türkiye de satışa sunulacak mı?

• barsoy kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle katılıyorum size. Aynı zamanda donanımsal olarak hdr bulunsa bile cihazda hdr destekli yayınlar yok gibi. İnternetten film indirilirken bile çok zor bulunuyor

• 2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV
    2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV
    korktugum başıma geldi tv ışık sızdırıyor gene başa döndük

• yaa ben anlamıyorum 3000 tl bütçe ile dogru düzgün bi tv alamıcakmıyım sadece film izlemek için şimdi bi sürü iş çıktı gene samsung tv yi iade için 1 ay ugraştım şimdi bununla ne kadar ugraşırım bilmiyorum.işin kötüsü adım çıkacak bu firmalara kasıtlı yapıyormuşum gibi..
  • 2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV
    ne kadar önemli bilmem cıhazın androıd işlemcisi medıatek sony tv ler bu işlemciyi kullanıyor

• bluray filmlerde panel çok güzel görüntü veriyor motıon ve tüm ayarlar maksimum da izledim tadından yenmez .fakat o ışık sızması yokmu seyir zevkinin içine etti.2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV

• digiturkplay'de üyeliğimizle maç izlemek istiyoruz eyyy philips duy bu sesi
    en azından ben istiyorum ya :D
  • Şimdi 49PUS7101 alırsak, TRT4K izleyemeyecek, akıcı Full HD görüntülerde takılma yaşayacak, vb sorunlarla uğraşacak mıyız? O zaman üreticiler, hazır olmayan ürünleri piyasaya sürüyorlar, sorunları güncellemelerle gideririz diyorlar. Ama her sorun yazılım güncellemesiyle çözülemeyebilir. Donanımda da değişiklik gerekebilir. Bu konuda nasıl bir garanti veriyor Philips? Forumu okuduktan sonra teknolojik TV almanın çok riskli olduğunu düşünmeye başladım.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.