Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
118.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-49pus7101-49-123-cm-4k-uhd-android-led-tv-dahili-uydu-alicili.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

49PUS7101 Vatan'da satışta : 3.900-TL

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-49pus7101-49-123-cm-4k-uhd-android-led-tv-dahili-uydu-alicili.html

Bu sene ki fiyatlar inanılmaz şaşırtıyor beni. 55" olanı 4400 falan olur herhalde
  • Arkadaşlar 6501 2016 model trt4k gözükmüyor listede destekleniyor izleyende vardı bu sayfada bende çıkmadı ne yapmalı acaba birde şu uydu taratırken Turksat i seçtik tkgs diye bisey var onu mu seçmeli yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nibbleArt kullanıcısına yanıt
    nibbleart arkadaş ne manada pahalı mi yani

• nibbleArt kullanıcısına yanıt
    İndirimli fiyat yok, şişirip kampanya ile normal satış fiyatına satacaklar. Bu bir strateji..

Ha ben bu ülkenin yönetiminde bulursam. 55 inç tvyi 1000 liraya alırdınız ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

çok para gereksiz amblighti fazla bi o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Arkadaşlar 6501 2016 model trt4k gözükmüyor listede destekleniyor izleyende vardı bu sayfada bende çıkmadı ne yapmalı acaba birde şu uydu taratırken Turksat i seçtik tkgs diye bisey var onu mu seçmeli yoksa

var ben test yayını izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mçl

nibbleart arkadaş ne manada pahalı mi yani

Hayır. Geçen seneye göre tam tersine ucuz.

• dogru ama yinedde 49 ekranbir tv icin fiyat çok yüksek bide gep bi sorunlarida cikoyor öyle 4×4 bir tv de yok

• quote:

Arkadaşlar 6501 2016 model trt4k gözükmüyor listede destekleniyor izleyende vardı bu sayfada bende çıkmadı ne yapmalı acaba birde şu uydu taratırken Turksat i seçtik tkgs diye bisey var onu mu seçmeli yoksa

Supersin 4k olayı da varmış benim hatam Turksat 4k yazıyor trt4k değil hallettim duyurulur bulamayanlara fiyat bimeks e iyi niyeti olan kacirmasin Türkiye de fiyatlar dusmez hiç hep artar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

quote:

Bu sene ki fiyatlar inanılmaz şaşırtıyor beni. 55" olanı 4400 falan olur herhalde

Alıntıları Göster
    Philips'teki PUS PUK PHK PFK PFS 'nın farkı nedir arkadaşlar? Ya da serilerde 6000-7000-8000-9000 serisi ucuzdan pahalıya doğru gitmesi gerekmez mi , ve 9000 serisi en üst seviye midir, ne farkı vardır?

• quote:

Orijinalden alıntı: mçl

dogru ama yinedde 49 ekranbir tv icin fiyat çok yüksek bide gep bi sorunlarida cikoyor öyle 4×4 bir tv de yok

tv fiyatını karşılıyor ya ben dizi sevmezdim bu tv sayesinde dizi fanatiği oldum oturma odasından çıkamaz oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Philips'teki PUS PUK PHK PFK PFS 'nın farkı nedir arkadaşlar? Ya da serilerde 6000-7000-8000-9000 serisi ucuzdan pahalıya doğru gitmesi gerekmez mi , ve 9000 serisi en üst seviye midir, ne farkı vardır?

pus sınıfı en iyisi diye biliyorum yanılıyor da olabilirim rakamlarında 9000 en iyisi diye biliyorum ama emin değillim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayko

quote:

pus sınıfı en iyisi diye biliyorum yanılıyor da olabilirim rakamlarında 9000 en iyisi diye biliyorum ama emin değillim

Şimdi 2. safadaki bir ayrıntı dikkatimi çekti. 2016'da zaten en üst seri 7 olacakmış.? Ama ambilux denen tv 8901 diye geçiyor, 2015'te tanıtıldı, 2016'nın yarısına geldik, ama hala satışı yok; ne nedir iyice kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 20 Nisan 2016; 10:58:38 >

• barsoy kullanıcısına yanıt
    Pus puk pfk ye takilma senelik model harfleri onlar seri numaralarina gelirsek eskiden dediginiz gibi 9000 serisi en yuksekti ve bu sene led tv olarak 7601 serisi en ust seri 9 seriside oled serisi.

• quote:

quote:

quote:

Şimdi 2. safadaki bir ayrıntı dikkatimi çekti. 2016'da zaten en üst seri 7 olacakmış.? Ama ambilux denen tv 8901 diye geçiyor, 2015'te tanıtıldı, 2016'nın yarısına geldik, ama hala satışı yok; ne nedir iyice kafam karıştı.

Arkdaşlar rica edicem 6 adet sayfa var madem bu kadar meraklısınız bir zahmet okuyun bütün yorumlar da bu cevaplar mevcut. Hatta 1 yorum benim ve açıkladım. Daha fazla merak eden varsa 2015 Philips LED TV konusunu da okusun. Aynı şeyleri dön dolaş yazıp durmayalım kimseye faydası yok sadece kendinizi değil bütün tüketicileri de düşünün

@Ckmz17
    Ckmz17 e de katkılarından dolayı teşekkür ederim bazen tam benim yazmak istediklerimi yazıyor, benim yazmama gerek kalmıyor. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 20 Nisan 2016; 11:14:35 >

• Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam tskr ederim takipteyim elimden geldigince cvplamaya calisiyorum.

• Bakalim 7101 re 500-600 tl fazla vermeye degermi ?

• quote:

quote:

merhabalar ben de 2016 model 55" 3 taraflı ambilight düşünüyorum.
    7101 bu beklentimi karsilayacak olsa da, 65x1 serisinden de 6561 ve 6581'in 3 tarafli ambilight oldugunu hatirlatmak istiyorum ve fiyatlarinin da dogal olarak 7101'den daha uygun olabilecegi beklentisi icerisindeyim.
    Ancak bu modellerin Türkiye'de satisiyla ilgili hicbir yerde bilgi bulamadım.
    Yorumu/bilgisi olan var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ludovico

quote:

quote:

merhabalar ben de 2016 model 55" 3 taraflı ambilight düşünüyorum.
    7101 bu beklentimi karsilayacak olsa da, 65x1 serisinden de 6561 ve 6581'in 3 tarafli ambilight oldugunu hatirlatmak istiyorum ve fiyatlarinin da dogal olarak 7101'den daha uygun olabilecegi beklentisi icerisindeyim.
    Ancak bu modellerin Türkiye'de satisiyla ilgili hicbir yerde bilgi bulamadım.
    Yorumu/bilgisi olan var mıdır?

Alıntıları Göster
    Philips müşteri hizmetlerine 2 ay önce mail gönderdiğimde verilen cevap 8901 ambilux'lu modelinin nisan ortaları gibi satışa çıkacağını söylemişlerdi. Bir hafta 10 gün önce medimarkt mağazasında satış görevlisiyle sohbetimde görevlinin dediği Philips mayıs gibi 8901 modeli için özel tanıtım yapacağını fiyatının 17.000 tl gibi bir rakam olacağını Türkiye'ye 200 adet geleceğini teşhirde mağazalarda olmayacağını ve özel siparişle satışa çıkacağını söyledi ben onun yalancısıyım

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.