Bildirim
2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (345. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: osus3535
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/volkswagen-kaliper-kapagi-4-lu-set-274436804?rcp_action=rcpProductClicked
Nasıl olur?
Hocam bunlar daha çok Scirocco gibi spor modellerde hoş duruyor. Bizim araçlarda biraz sırıtabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: SPECIALIZED
quote:
Orijinalden alıntı: osus3535
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/volkswagen-kaliper-kapagi-4-lu-set-274436804?rcp_action=rcpProductClicked
Nasıl olur?
Hocam bunlar daha çok Scirocco gibi spor modellerde hoş duruyor. Bizim araçlarda biraz sırıtabilir.
Tigurocco
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
İyi geceler. arkadaşlar bu APP CONNECT hakkında detaylı bilgisi olan veya şu anda aracında kullanan varmı, ben enderde bu özelliği açtırmayı düşünüyorum.
1* google haritalar çalışıyor mu.
2* film yada klip izleyebiliyormuyuz.
3* sesli arama ile google aracılığı ile arama ve sorgulama yapılıyor mu.
4* yine ses ile klima vs kontrolü yapabiliyormuyuz.
daha fazlasını bilen yada kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
internette türkçe inceleme videosu aradım onu da bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedobey -- 4 Mayıs 2017; 1:39:1 > -
Merhaba ben app connecti Ender den satın alıp 1 ay falan beklemiştim gelmesini..istanbul da olamadığımdan dolayı işim gereği Mersin de Vw bayisinde active ettirdim. 5 dakika falan sürdü kodları girip açılması..ancak Ender dışında yaptıracaklar için usb girişi de üst model ile değişiyor ben Ender de değiştirip gitmiştim usb girişini...ama usb artık medya olarak çalışmıyor sadece app connect..iphone haritalar programı çalışıyor google maps yok.sesli komut (siri)aramalar,harita mesaj, apple music için çalışıyor ..video falan izleme yok..ispotify deezer gibi radyo programları çalışıyor....çok kullanışlı bence tavsiye ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamaduniang -- 4 Mayıs 2017; 12:19:35 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mamaduniang
Merhaba ben app connecti Ender den satın alıp 1 ay falan beklemiştim gelmesini..istanbul da olamadığımdan dolayı işim gereği Mersin de Vw bayisinde active ettirdim. 5 dakika falan sürdü kodları girip açılması..ancak Ender dışında yaptıracaklar için usb girişi de üst model ile değişiyor ben Ender de değiştirip gitmiştim usb girişini...ama usb artık medya olarak çalışmıyor sadece app connect..iphone haritalar programı çalışıyor google maps yok.sesli komut (siri)aramalar,harita mesaj, apple music için çalışıyor ..video falan izleme yok..ispotify deezer gibi radyo programları çalışıyor....çok kullanışlı bence tavsiye ederim...
Hocam google haritalar ve video izleme yok derken galiba araç dururken açılabiliyor ama harekete geçince kapanıyor.
Eğer böyleyse küçük bir kodlama ile hareket halinde de açılmasını sağlayabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sedobey
İyi geceler. arkadaşlar bu APP CONNECT hakkında detaylı bilgisi olan veya şu anda aracında kullanan varmı, ben enderde bu özelliği açtırmayı düşünüyorum.
1* google haritalar çalışıyor mu.
2* film yada klip izleyebiliyormuyuz.
3* sesli arama ile google aracılığı ile arama ve sorgulama yapılıyor mu.
4* yine ses ile klima vs kontrolü yapabiliyormuyuz.
daha fazlasını bilen yada kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
internette türkçe inceleme videosu aradım onu da bulamadım.
Hocam bunu Ender'de açtırmanızı tavsiye etmem. Golf'çüler Ender'de yükletmeyi tavsiye etmiyordu. Galiba serviste yazılım güncellemesi olunca geri silinebiliyormuş.
Normalde araç dururken çoğu şey çalışıyor fakat hareket halinde çoğu şeye izin vermiyor. Bunu VAG COM kodlamayla açıyorlar.
-
Hayır app connect olayında video tv gibi hiçbirşey yok yani vag com da kodlanması lazım gibi bir durum değil hiç yok.ancak ilerde genel olarak vw app connect ile ilgili bir güncelleme yapıp bazı özellikler eklerse onu bilmem ama şu an için yok..
manuel kullanan arkadaşlar; aracınız dik rampalarda geri kaçıyor mu, yokuş kalkış ne kadar tutuyor aracı. -
quote:
Hayır app connect olayında video tv gibi hiçbirşey yok yani vag com da kodlanması lazım gibi bir durum değil hiç yok.ancak ilerde genel olarak vw app connect ile ilgili bir güncelleme yapıp bazı özellikler eklerse onu bilmem ama şu an için yok..
Hocam araç dururken de mi açılmıyor videolar. -
quote:
Orijinalden alıntı: hakancan44
manuel kullanan arkadaşlar; aracınız dik rampalarda geri kaçıyor mu, yokuş kalkış ne kadar tutuyor aracı.
Hocam Tiguan'da Auto Hold mevcut. Siz kalkış yapana kadar tutuyor aracı. Manuel kullanıcılarını haberdar edeyim. -
Malesef video olayı ve google maps hiç yok ama iphone haritalar güncel ve çok iyi çalışıyor
tşkler, korkulu rüyam dik yokuşlar, bu teknoloji le biraz daha ısındım tdı -manuele -
quote:
Orijinalden alıntı: hakancan44
manuel kullanan arkadaşlar; aracınız dik rampalarda geri kaçıyor mu, yokuş kalkış ne kadar tutuyor aracı.
Çok dik rampalarda denemedim ama çok rahat geri kaçabilecek rampalarda ışıkta beklerken tutuyor.geri kaydırma kaçırma olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz gaza basana kadar araç yokuş yada eğimde tutunuyor. Zaman sınırı yok. -
Siparişim limana sevk aşamasında olarak gözüküyor. Tahminen kaç günde gelir?
quote:
Orijinalden alıntı: yt6761
Siparişim limana sevk aşamasında olarak gözüküyor. Tahminen kaç günde gelir?
Hocam tahmini aşağı yukarı 20 gün sürer. -
quote:
google haritalar yoksa çokta iç açıcı değilmiş. ama bu konu ile ilgili türkçe video hiç yok, bulamadım. kısa bi video çekebilirseniz çok yardımcı olursunuz, arabaya neler kattığını görebilmek açısından. vaktiniz olursa tabi.
-
Hocam iPhone harita dediğiniz.harita simgesinde 280 yazan harita değil mi? Ve Siri sesli yönlendirme yapıyor mu navigasyon olarak?eğer yapıyorsa Google map ten daha güzel zaten Siri harita
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altınkaya -- 5 Mayıs 2017; 9:47:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X