Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14.522
Cevap
200
Favori
1.112.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper4u

    Bugün kısmetse plakamız çıkıyor.1.4tsi dsg trendline siyah renk aracımızı çorlu bayinden teslim alıyoruz.Sipariş olarak almadık.Hazır showroomda gördük beğendik.Seramik paket,cam filmi ve kaput filmi ile beraber 107,5 a geldi.Gönül isterdi dolu dolu alalım lakin comfortline paketlerde dolu geliyor.Showroomda bizim aracın yerine 1.4tsi dsg siyah comfortline cam tavan,led farlı koymuşlar 129 küsürdü.

    Hayırlı olsun aracınız. Allah kaza bela vermesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madanci

    önceki aracımda kumho marka kış lastiği kullanıyordum. hiç sıkıntı yaşamadım. şu an kış lastiği alıp almamaya karar vermedim ama alacak olursam yine büyük ihtimalle kumho alırım.

    Kumho gerçekten iyi bir lastik bende memnun kalmıştım
    Seçenek olarak düşünülmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.Navigasyon meselesini etraflıca bilen var mı acaba??Dijital ekran olanlarda sonradan aktive ediliyor şeklinde bir duyum var ama aslı nedir bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1.6 dizel motora DSG seçeneği ne zaman gelecek bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sariduru

    Arkadaşlar 1.6 dizel motora DSG seçeneği ne zaman gelecek bilgisi olan var mı acaba?

    Hiç gelmeyecek. Böyle bir üretim planları yokmuş
  • Hiker_ kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için sağolun hocam.
  • alper4u A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle binin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newbie1 N kullanıcısına yanıt
    Cama yansıtma ne oluyor hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estergon_44 E kullanıcısına yanıt
    Peki hocam halojen far yetersiz mi geliyor bu araçta? Aslında yollar artık hep aydınlık gerçide

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aşağıdaki videoyu izleyerek daha iyi bilgilebebilirsiniz sanıyorum..
    https://youtu.be/yzNLKbCBQ_c

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civilization06 C kullanıcısına yanıt
    Benimde merak ettiğim bir soruydu. Cevabı nihayet sipariş vermeden önce Doğuş Oto Maslakta bulabildim. Discovery media ile navigasyon "active info display" üzerine aktarılabiliyor. Fakat navigasyon ya 8" ekran üzerinde yada "active info display" üzerinde görüntülenebiliyor. İkisinde birden görünsün istiyorsanız Pro almak zorundasınız. Bu durum, media'nın işlemcisi ve grafik işlemcisinin Pro'ya göre daha basit olmasından kaynaklanıyor.
    Ben aracı 4-5 sene kullanacağımı düşünerek, 1-2 sene sonra pro'mu taktırsam diye sağı solu araştırmak yerine Discovery Pro ile sipariş verdim. Ayrıca pro ses çıkışlarının daha iyi olması, işlemci hızının başarısı, akıllı telefon bağlantılarının açık gelmesi,sesli komutun olması,2017 yılında gelmesi beklenen trafik yoğunluk haritası,dvd ve dahili ssd harddisk ile çok daha gelişmiş ve keyifli. Fiyatları ise vergiler dahil; Discovery Media: 3.850 TL, Discovery Pro: 6.840 TL.




  • Herkese merhaba birkaç sorum var bilenler cevaplarsa çok memnun olurum:

    1- Arabanın fenni muayene tarihi üretim tarihi mi oluyor bilen var mı? Ağustos sonu bir tarih gösteriyor ruhsatta, halbuki trafik tescil tarihi olması gerekmiyor mu?

    2- Sol aynadan 50-60 km hızla giderken ıslık gibi bir rüzgar sesi geliyor, başına gelen var mı? Çok sinir etti beni. (aynadan geldiğini elimi aynanın üstüne kapattığımda sesin kesilmesiyle anladım)

    3- 17" lastik için basınç değeri nedir siz hangi basınçla kullanıyorsunuz?

    4- Konsolun orta üstündeki saklama gözünün sağ alt tarafı çıkıntılı duruyor sanki dizayn hatası var gibi, sizde de orada kapak tam kapalı değilmiş gibi bir görüntü var mı?
  • Arkadaşlar 1.4 comfortline manuel tiguan sahibiyim. Ekstra cam tavan ve hayalet ekran var. Aldıktan sonra appconnect kodu açma işlemini yaptırdım sevise. 1250 tl ye mal oldu. Ama emin olun verdiğiniz paraya değiyor. Cep telefonundaki Google map uygulamasını aracın dokunmatik ekranından bire bir kullanabiliyorsunuz. Yani ekstra bir navigosyona ihtiyaç duymuyorsunuz. Sadece hayalet ekrana Navi bilgisini aktarmıyor. Ayrıca spotfy gibi birçok müzik uygulamasını destekliyor, çoğumuzun direksiyonunda ölü bulunun sesle komut düğmesi haritada bir yer aramak için canlı hale geliyor. Örnek. Düğmeye basıp Migros diyorsunuz. Sonuçları sıralıyor. Size seçmek kalıyor. Bir de mirrorlink kısmı varki daha süper. İsterseniz cep telefonunuzun ekranının aynen araca yansıtıyor yada özel programlarla mesela yine Google map i uydu görüntüleri üzerinde kullanarak navi yapabiliyorsunuz. Daha bir çok şey. Tabii tercih ve para meselesi ama yinele 1250 tl ye navigasyon sorununu çözebiliyorken sırf hayalete yansıtmak için 4-5 katı para vermeye ben gerek duymam. Ama şu çevre görüş aracımda olmasını çok isterdim. Tek pişmanlığım odur. Herkese kazasız sürüşler...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • vahittelli V kullanıcısına yanıt
    Bende discover pro var inanın onun yerini tutmaz. Ekranda navigasyon çok cezbedici. Sesle komut çok kullanışlı. Arabamla konuşmak beni çok mutlu ediyor sanki çocukluğumdaki kara şimşek dizisini yaşıyorum. Birde en beğendiğim özellik lastik basınçlarını göstermesi. Alırken gereksiz diye düşünüyordum ama yanılmışım. Ayrıca acil fren desteği de varmış onu dün farkettim. Geri manevrada bir çocuk aniden aracın arkadına geçti araç hemen frenledi kendini. Area görüş de çok kullanışlı. Özellikle sokağa dik girilen yerlerde öndeki kameranın sokağın sağını ve solunu göstermesi çok işime yaradı. ACC ise muhteşem bir icat. Hafta sonu otobanda şerit takip ile de denedim gayet başarılı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmic -- 21 Ekim 2016; 11:22:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlıyorum tabiki gönül isterdi sunulan tüm ekstraları araca ekletmek mümkün olsun. Ama işte maliyeti göz önünde bulunduruyoruz. Yanlış anlamayın kesinlikle gereksiz demedim. Ben araçta teknolojiyi seven guruptayım. Alamayanlar için bir alternatif olarak sundum. Hayalet ekran güzel ama naviyle mükemmel hale geliyordur eminim. Güle güle kullan lanin. Bu arada çevre görüşünüzde vardır umarım....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi gördüm varmış. İyi yapmışsınız. İmkan varsa her türlü özelliği ekleyip kullanmak lazım. Bu arada tüm bu özellikleri bir arada düşününce araçların otonom sürüşe ne kadar çok yaklaştiğini görebiliyoruz. Yani sadece üst düzey pahalı araçlar da değil 100-150 bin bandında ki araçlarda artık üstün teknolojiyle donatılabiliyor. Kazasız sürüşler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahittelli -- 21 Ekim 2016; 11:28:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrmic M kullanıcısına yanıt
    B arada sesle komut Türkçe mi ve ne tür işlevleri yerine getirebiliyor. Mesela camları kapat gibi komutlara açık mı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vahittelli V kullanıcısına yanıt
    Hocam araç hareket halindeyken telefon menülerini kullanabiliyormusunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustaf_82 M kullanıcısına yanıt
    Mirrorlink te bazı özel programlar var onlar hariç hareket halinde telefon menülerini kullandırtmıyor. Sürüş güvenliği nedeniyle...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vahittelli V kullanıcısına yanıt
    Yakıt ortalamaniz nasıl hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.