Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (727. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.568
Cevap
195
Favori
1.123.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, elinde 255/45r19 R line jantlara uygun KIŞ LASTİĞİ olan varsa talibim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-87E87C85C

Bu mesaj silindi.
    Merhaba, ya yılda bir ya da 15 bin km’de bir bakım gereklidir. Standart 30 bin bakımı 9-10 bin civarı.

• Yeni aldığım 2022 R line Tiguan’ım için sahler paspas ve halı bagaj havuzu aldım. İkisinde de koku yok, gayet kaliteli, sahler çok ağır bir paspas, bundan önceki Tiguan’da Rizline kullanıyordum o daha inceydi ama sorun yaşamadım onunla da 2 yıl. Halı bagaj havuzu çok kaliteli insan birsey koymaya kıyamaz, gerek varmiydi bilemedim. Normal bagaj havuzu daha kullanışlı olur sanki.

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=

• deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Fiyatı yüksek olmasa ben de bagaj havuzunu bundan alacaktım ama benden başka kullanıcı olunca, dikkat etmeyecekler diye vazgeçmiştim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woodpecker

Güle güle kullanın. Fiyatı yüksek olmasa ben de bagaj havuzunu bundan alacaktım ama benden başka kullanıcı olunca, dikkat etmeyecekler diye vazgeçmiştim.
    Teşekkür ederim, Sahler paspas:1.350 TL, Halı bagaj havuzu:1.125 TL’ye geldi Hepsiburada üzerinden aldım.

• Selam herkese. 2020 comfortline paket aracımın resimde mavi ile çizgi içinde kalan kısımdaki kauçuk altlığı kızım tarafından çıkarılmış arabayı temizleyenler tarafından atılmış. Burası kauçuksuz içinde delikle böylece kaldı. Bu parçadan arıyorum

• Prsctr P kullanıcısına yanıt
    Tek olarak bulmanız çok zor çünkü takım olarak satılıyor. İkinci el sitelerine bakın veya sıfır takım olarak e-ticret sitelerinde bulabilirsiniz. Tabi kırmızı şeritli altlıklardan bahsediyorum. Orjinal kauçuk için çıkmacılara veya servise bakmanız lazım.

• Aracım şanzıman uyarısı verdi,vites 2-4-6. Vitesler haricinde tekli viteslere geçmiyor,stop edip çalıştırdım düzeldi,sonra servise gittim,aracı incelediler ve mekatronik arızası olabileceğini söylediler, 70 bin tl değüşim fiyatı. Daha sonra 800km yol yaptım,dün tekrar aynı arızayı verdi,stop edip çalıştırdım yine düzeldi,bu mekatronik arızası şikayetleri oldukça fazla,kronik bir arıza bu. Aracım 1.5 tiguan güncel km 96 bin. Daha önce golf7 aracımda da olmuştu,iyi niyet garantisinden değişmişti. Golf7 1.4 122hp 90 bin km’de mekatronik değişmişti. Demekki şanzıman sorunu devam ediyor. Golf te kavrama 43 binde garantiden değişmişti,tigaun kavramada bir sorun yok şimdilik. Her 15 bin de bir bakımları serviste yapılmış. Arıza sürekliye geçince,bakalım iyiniyet devreye girecek mi,araç 2020 trafik çıkışlı.
    Bu mekatronik tamir ettirenler de var,sizler tiguan araçlarınızla böyle bir sorun yaşadınız mı? Ne dsg imiş be,15 senedir aynı arıza devam ediyor. Satıp ne alacağız? CR-V,Xtrail,Rav 4 2.5. Yeni tiguan güzel lakin,bu mekatronik şeyi devam ediyordur bence😕

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: N KUL

Aracım şanzıman uyarısı verdi,vites 2-4-6. Vitesler haricinde tekli viteslere geçmiyor,stop edip çalıştırdım düzeldi,sonra servise gittim,aracı incelediler ve mekatronik arızası olabileceğini söylediler, 70 bin tl değüşim fiyatı. Daha sonra 800km yol yaptım,dün tekrar aynı arızayı verdi,stop edip çalıştırdım yine düzeldi,bu mekatronik arızası şikayetleri oldukça fazla,kronik bir arıza bu. Aracım 1.5 tiguan güncel km 96 bin. Daha önce golf7 aracımda da olmuştu,iyi niyet garantisinden değişmişti. Golf7 1.4 122hp 90 bin km’de mekatronik değişmişti. Demekki şanzıman sorunu devam ediyor. Golf te kavrama 43 binde garantiden değişmişti,tigaun kavramada bir sorun yok şimdilik. Her 15 bin de bir bakımları serviste yapılmış. Arıza sürekliye geçince,bakalım iyiniyet devreye girecek mi,araç 2020 trafik çıkışlı.
    Bu mekatronik tamir ettirenler de var,sizler tiguan araçlarınızla böyle bir sorun yaşadınız mı? Ne dsg imiş be,15 senedir aynı arıza devam ediyor. Satıp ne alacağız? CR-V,Xtrail,Rav 4 2.5. Yeni tiguan güzel lakin,bu mekatronik şeyi devam ediyordur bence😕
    Geçmiş olsun. Aracınız devamlı yetkili servis bakımlıysa iyi niyet garantisi ile çözmeleri lazım. Süreçten bizi de haberdar ederseniz sevinirim. Ben de yakın zamanda 2017 Allspace Highline Tiguan’dan 2023 R line Tiguan’a geçtim. 2017 1.4 TSİ Tiguan’daki 6 ileri şanzımanin vites oranları daha güzeldi. 2023 7 ileri olan sürekli 2. viteste gitmeye çalışıyor, düşük viteste tutacağım diye aracı zorluyor gibi geliyor.

• N KUL kullanıcısına yanıt
    Sizdeki gibi tek veya çift vites sırasını kullanamama arızası genelde Hyundai grubunda oluyor ve sanırım senkromeç kaynaklı. DCT tamiri yapanlardan da bir görüş almanızda fayda var bence. Belki bu hatayı onaran DSG tamircisi önerebilirler.

Deniz bey hayırlı olsun aracınız, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

• soldierblood1 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, sizde değişiklik yapacaktınız diye hatırlıyorum. Duruyor mu Highline

Tiguanı verdik Deniz bey, RR evoque geldi yerine. Görüşemedik sizinle de uzun süredir

• quote:

Orijinalden alıntı: soldierblood1

Tiguanı verdik Deniz bey, RR evoque geldi yerine. Görüşemedik sizinle de uzun süredir
    Ben vazgeçemedim yine tiguandan RR ‘lardan korkuyorum hep şikayetler var, inşallah sizin evoque sorunsuzdur. 2013 yılında çok heveslenmiştim ama almaya cesaret edememiştim. Kazasız belasız kullanın inşallah.

Çok teşekkür ederim, şu ana kadar yakıt tüketimi haricinde korkulacak birşey yaşamadım. Alırken ben de tedirgin yaklaşmıştım, haklısınız. Şu an 45 bin kmde. İnşallah sorunsuz devam ederim.

• Aracım 2018 tdi. 84 bim km de. Yetkili Servis bakım için 11500 lira fiyat verdi. Tüm filtreler ve yağ değişimi olacak. Fiyat yüksek geldi bana ama bugüne kadar da hep yetkili serviste bakımları yapıldı. Kararsız kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaze80

Aracım 2018 tdi. 84 bim km de. Yetkili Servis bakım için 11500 lira fiyat verdi. Tüm filtreler ve yağ değişimi olacak. Fiyat yüksek geldi bana ama bugüne kadar da hep yetkili serviste bakımları yapıldı. Kararsız kaldım.
    Selamlar, ilinizde farklı bir yetkili servis varsa ordan da fiyat alınız. Onun dışında benim fikrim yetkili servis bakımına devam etmek olur. Biraz indirim isteyin yine de.

• Merhabalar
    2016 43 bin km de 1.4 tsi
    Dün Antalya başaran
    Buji hidrolik ve yağ + fireler için 19 bin hesap çıkardı indirimle 13 bin dedi
    İnternete baktım
    Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30 Motor Yağı 5 L
    Filtreler buji hidrolik yağı toplam 5 bin tutmuyor, bunlarda nasıl bi fiyatlandırma var anlamadım 8 bin işçilikmi yazıyor, 7-8 bin tamam ama 19 dan 13 e indirim yaptık demek nedir, her taraf soygun düzeni

Merhabalar Deniz hocam, bende de 2023 Elegance mevcut. Bazen park etme hızlarında araçda titreşim oluyor. 1-5km/h civarı diyeyim. Bazende olmuyor. Motor vs karakteristiği mi anlamadım. Sizde mevcut mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Merhabalar Deniz hocam, bende de 2023 Elegance mevcut. Bazen park etme hızlarında araçda titreşim oluyor. 1-5km/h civarı diyeyim. Bazende olmuyor. Motor vs karakteristiği mi anlamadım. Sizde mevcut mu?

Merhaba, park ederken hiç titreşim olmuyor. Yokuş veya araç yüküne göre değişebilir. Sadece düşük hızlarda vites geçişlerinde şakur şukur sesler geliyor. 7 ileri yağlı tip DSG bu şekildeymiş sanırım. Yeni kasada da aynı şikayetler mevcut. Bir önceki aracım 2017 Allspace Tiguan 6 ileri yağlı DSG vardı o daha sessizdi.

• 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.