Şimdi Ara

2016 model Golf 1.2 TSI BMT 110 PS DSG sizce alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
16.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim sen al o aracı. Otomatik ve bir sürü ilave donanım ayrıca vergi avantajı olan bir araç. Bende de manuel 110 bg lik sürüş konfor ce ışık paketlisi var. 62 bine aldım.araç otomatik olunca tabiki fiyat biraz yükseliyor. Otomatik şart dwğilse mauelle fiyatı indirme şansına sahipsin. Hayırlı olsun şimdiden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknyldrm

şu arabaya performanssız aşağılaması yapanları okudum ve güldüm :D böyle şeylerle prim yapmaya çalışmaya gerek yok..şakşakçı(artıcı) lar da hazır..

Bu arabaya performanslı demek acizliktir.

1.2 110hp yeterli olabilir ama 77 bin liradan bahsediyorsunuz. Performansı kötü diyen de yok, 77bini hakedecek bir performansı ve donanımı yok.

O fiyata daha donanımlı 150hp, yeni kasa astra alınabilir. 130hp, allure donanım 308, c4 alınır, focus alınır vs vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım şey şu bu dsg problemli diyolar ama millet garantili felan hep alıyor yine, acaba piyasada çok fazla vw araç olduğu için mi sorunlar bu kadar çok çıkıyor karşımıza?

Atıyorum x markasının da şanzımanı sıkıntılıdır ama çok yaygın olmadığı için bilmez kimse ?

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Orijinalden alıntı: frknyldrm

şu arabaya performanssız aşağılaması yapanları okudum ve güldüm :D böyle şeylerle prim yapmaya çalışmaya gerek yok..şakşakçı(artıcı) lar da hazır..

Bu arabaya performanslı demek acizliktir.

1.2 110hp yeterli olabilir ama 77 bin liradan bahsediyorsunuz. Performansı kötü diyen de yok, 77bini hakedecek bir performansı ve donanımı yok.

O fiyata daha donanımlı 150hp, yeni kasa astra alınabilir. 130hp, allure donanım 308, c4 alınır, focus alınır vs vs.

enflasyon oranlarının %10 olduğu bir ülkede 77 bin tl yi 5 sene önceki 77bin tl ile karıştırmayalım, 77 bin tl eskisi kadar büyük bir para değil,o dediğiniz arabaların golfden öndeyse size göre bişey diyemem, c4 308 focus astra falan nere golf nere, golfün klasmanı leondur a3tür..hoş herkese göre değişir güzellik.. performanslı demek neden acizlik demek oluyosa :D neyse artık herkes şu 77bine o mu alınır 150 bine mi bu alınır gerçeğinden çıksa iy olacak ülkedeki enflasyonun ne anlama geldiğini ve borçlanabilirlik durumu ne durumda ne anlama geliyor bilmeyen insanların işkembeden böyle atması artık kabak tadı verdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknyldrm -- 18 Nisan 2016; 22:56:44 >

• 2016 yılında dünyanın en çok satan markalarından birinin, en çok satan modelinin orta donanımlısında hız sabitleyici ve arka park sensörü yoksa o araba donanımsızdır net!

• 1.2 tsi dsg 77lere çıkmış vay be, ben ya leon bakardım ya da 2. el dizel
  • Şimdi herkez 1.2 alma 1.4 al diyor, 1.4 tsi yeni çıktığında da 1.4 alma 1.6 al diyordu millet... Yakında 1.0 alma 1.2 al diyecekler.
    Ne demişler değişmeyen tek şey değişimin kendisidir

• 73 e 150 lik leon act almak varken.. golfe 77 verip leon seviyesinde donanim alamamak, onca opsion ekleyip adam edememek kadar sacma birsey yok..

act leonun golf karsligi 92 bin tl.. Leon alir yoluma bakardim.
  • Hala park sensörü diyorlar Golf'te artık ön arka park sensörüyle geliyor Comfortline araçlar.

Ayrıca önerilen rakiplerin hiçbiri Golf kadar iyi malzeme kalitesi ve yalıtıma sahip değil.

Hala 150 beygir araç öneren arkadaşlar olmuş Sütçü beygirinin ne demek olduğunu daha bilmiyorlar demek ki.
  • O fiyata ikinci el kral arabalar alınabildiği gerçeğini unutmayalım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comfortline için bayiden 75 bin tl fiyat almıştım. Leonla aynı motor ve azıcık konfor farkı için 12 bin fazla verilmez buna.

• C segment hatcback sınıfında en iyi tercih golf yalnız u-led farlar bambaşka hava katıyor araca
    1.6 tdi yerine aynı performans ve daha donanımlı 1.2 tsi daha mantıklı yakıt olarak da üzmez sizi

• çok iyi fiyat gerçekten otomatik ve fazla donanımlı ayrıca xenon da eklenirse tadından yenmez.
  • İmzamdada görüldüğü gibi aracımı aldım 1.2 tsi dsg comfortline panoramik cam tavanlı, ışık görüş ve sürüş konfor paketli. Ödemesini mayıs 27'sinde yapmıştım. 77100 tl. Tabi şimdi artık zamlandı. Aynı donanımı bayi indirimlerle kaça verir bilemiyorum.

• 1.2 TSI alacaksan ne üstüne opsiyon ekleteceksin ne de DSG'li alacaksın.

"1.2 TSI Comfortline Manual" parasını fazlasıyla hakeder, daha fazlası bence zarar ettirir.
  • Almışken highline alın
  • öncelikle araç hazır stoktaki bir araca göre güzel ekstra donanımlar içeriyor. tek eksik xenon far. ancak o da eklenirse neredeyse 1.4 tsi highline dsg fiyatına yaklaşacaktır.

- 1.2 tsi dsg oldukça ideal bir kombinasyon. 1.6 benzinli atmosferik araçlardan daha atak bir yapısı var. yakıt tüketimi olarak 308 1.2 ile birlikte belki de sınıfının en az yakan benzinli aracı (leon, a3 aynı motor ve platform olduğu için ayırmadım).
    - daha uygun fiyata leon style advance paket alınabilir. daha donanımlı olur. ancak cam tavanlı golf gibi 2.eli güçlü değildir. kalite,konfor olarak golf daha iyi bir araç.
    - 1.4 tsi comfortline en az tutulan modeldir. bağımsız süspansiyon farkı olsa da 1.4 tsi motorda comfort-highline farkı highline lehine işliyor.
    - rakip olarak astra 1.4 150hp dynamic donanım ile gönül rahatlığı ile alınır binilir.
  • Konuları okul saatleri içerisinde açmanızı tavsiye ederim.Leon'a da golfe de binmemiş insanlar gelmiş karşılaştırma yapıyor.Arka park sensörünün standart olduğunu bilmeyen, hatta bu arabaların hiçbirine binmeyen sürmeyen insanlar yorum yapıyor.Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

• 1,2 motorlu bir araba 80.000 TL mi oldu?

Vay anastasyas...

• quote:

Orijinalden alıntı: Febr

1,2 motorlu bir araba 80.000 TL mi oldu?

Vay anastasyas...

Hocam o araç 2016 modeli en son 90500'ü gördü listesinde!! 2017'leri demiyorum bile.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.