Şimdi Ara

2016 lys mat = 2017 lys mat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOT: BEN GIDIP 60-65 NET YAPAMIYORUM BU YÜZDEN YUKSEK BEKLEYENLER OKUMASIN KONUYU.

Trol degilim. Gozetmen kontrol edin dedigi an sorulara bakarken kolaya benziyor demistim. Sinavdan cikinca siralamalar 2016 gibi olur dedim.

Gecen sene de yani 2016 dada böyle tartismalar dönüyordu. 2014 gibi gelir diyenler hayli coktu ve onlar cok seviliyordu. Bu senede aynısı oluyor inşallah 2016 gibi gelmez. Ama ygs faktoru var o 2016 dan iyi gelmesi icin bir etken ama ne kadar etkili olur onu bilemem.

NOT: BEN GIDIP 60-65 NET YAPAMIUORUM BU YÜZDEN YUKSEK BEKLEYENLER OKUMASIN KONUYU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 7 Temmuz 2017; 23:5:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 80 de 30 net hedefi olanlar böyle başlık açmasın pls
  • Sentetik?

• 80 de 40 hedefim

• quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

80 de 40 hedefim

anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 7 Temmuz 2017; 22:59:1 >
  • HAAAAAAAAHAHAHHAHAHA
    HAAAAAAAAAAAAAHAHAHA
  • 2016 ya girdim 60 net yaptım 43 mat 17 geo bu sene 70 üstündeydim komple geçen senenin sınavına göre lys öncesi en kötü 68 den hesap yapıyordum en uç şuan 58 bekliyorum kardeş 40 net hedefliyorsan sus ben edebiyat hakkında yorum yapmıyoeum mesela yorum yapmak bilen adamın işidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mat lys hakkında
    10 yıl önce açıldı
    APOTEMİ AYT MAT DENEME
    3 yıl önce açıldı
    Ayt mat
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 80 de 40 net hedefleyenler böyle konular açmasın pls

• olm hedefin 40sa ne konuşuyosun hedefi 65 olanların hepsi 50ye düşürdü gelmiş 2016da da böyleydi diyo :D
  • Ya arkadaşlar geom iyi degil 5 net falan bekliyorum ona bir şey diyemem. Ama mat kisminda 34 garanti. Olasilik permütasyon kombinasyon olasılık kumeleri hic yapmadim 16 dada yapmamıştım ona bir sey diyemem. Ama turev integrali kolaydi kabul edin. Olmadi indirin pdfleri soru soru karsilastirin.

• yerdavader kullanıcısına yanıt
    TM3 KONULARINA GIT KARDEŞ 80 DE 40 YAPAN ADAM MAT A KOLAY DEMESIN

• doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hocam takma bunları 4 gün daha kandırsınlar kendilerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Type Whell

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hocam takma bunları 4 gün daha kandırsınlar kendilerini

Senin dilinden konuşcam 2014 gibi gelcek ağla

• Kardes fikrimi soyledim

Yemin ederim aynilari gecen senede oldu. Benim gibi düşünenleri eziyorlardi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aa hocam neden '=' kullandın '<' olmalıydı orada.

• Geçen sene 2010 ile karsilastiriliyordu

• Kardeş mağdur rolu oynama böyle başlık açarsan ezerler tabi.Ösym her sene matematikte belli bir sayıya kadar kolay sorar sınavın eleyici soruları azdır yani.O yüzden hedef yükseldikçe sınav zorlaşır.Senin bu yaptığın ygs den 10 net hedefleyip giren adamın sınavdan sonra çok kolaydı yeaa demesiyle aynı şey

• Uppppp

• upp cok sovdunuz bana, bence bir özürü hak ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.