Şimdi Ara

2016 lys 4 sınavının çok kolay olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya gençler sınav çok kolaydi ya matı kasacaklar ya da hepsi tamamen kolay olacak gerçi ben sayisalim ama öylesine girdim diye mi kolay geldi:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lys 4 e girenler lys3e gircek edebiyat zor olabilir

• and_soo A kullanıcısına yanıt
    2015 ayarında bir sınavdı orta halli sınavdı çünkü yorum soruları vardı kolay gelir bilgi adam akıllı yoktu o Hindistan sorusu nutuk sorusu hariç

• Mat kolay olursa buralar karışır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RawShed kullanıcısına yanıt
    Asker çıkmayan yer Hindistandi nutuk sorusu da canakkaleydi dimi:D

• Stressiz şekilde çözmek kolay tabi :D
  • Hocam aslında ygs gibiydi bi çok soru da düşücez yine ama kolaydı yani mesela Fuzuli sorusundan emindim cevap başka bişey cikmis:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen yıllara göre nasıldı o önemli, dershaneler kapatıldı diye kolay soracaklar mevzusu yaşandı mı?

• Geçen sene ile ayni miydi yoksa biraz daha mı kolay dı giren arkadaşlar ?

• Political1907 P kullanıcısına yanıt
    Aman hocam sanki sozelciler çok takiyor da Coğrafya da mi cozucez diyen vardı :D ama Coğrafya efffsane kolaydi

• divan-ı inşa nutuk hindistan unescolu atatürk sorusu zordu beyler he kolaylar da vardı he bak yakup kadrili soru da öyle yorumla yapılacak soru değil beyler coğrafyada yeşilırmak proje sorusu psikolojideki obsesifli sorularda tam bilgi isteyen sorulardı dindeki 2 soru da bilgi istiyordu tao ve haricilik soruları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertobaggioo -- 18 Haziran 2016; 13:22:40 >
  • robertobaggioo kullanıcısına yanıt
    Divani insa beni zorladı biraz ama yaptım onu Fuzuli sorum ve UNESCO sorum yanlış bi de devlet başkanı Hitler Stalin churcill Eledim iki sık kaldı attım ama tutmamis neyse:D

• quote:

Orijinalden alıntı: LaMariposa

Mat kolay olursa buralar karışır..

Matin kolay olmasi gibi bir ihtimal yok.Sorular basit olsa bile zaman problemi yasayabilirsin.2014 te cogu kisi yetistirememisti sinavi kolay olmasina rağmen.

• and_soo A kullanıcısına yanıt
    Yahu zaten tm ve mfler sözelden tercih yapmadığı için sözel bölümlere gidecek olanların stres yapması gereken birşey yok :D Yarın 12:15'ten sonra şu foruma gelip ''Matematik çok kolaydı'' dersek eğer çok rahat rakip eleriz diye düşünüyorum :D Çekmek isteyenlerin büyük bir bölümünde moral felan kalmaz. Yapmayın etmeyin o yüzden :D Sözelcilerin canını sıkmayın yoksa yarın onlar gelip matematik kolaydı yeeaaa diye ağız gere gere konu açarlar, değmez :D Psikolojik savaş bir yandan iyi ama herkesin psikolojisi güçlü değil işte.
  • DeepMind kullanıcısına yanıt
    Hiç belli olmaz

• obsesifli soru .temizlik hastları da öyle tam emin değil diye düşündüm.cevap o mu.
  • proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    Yok hocam okb hastalığı onun cevabi

• quote:

Orijinalden alıntı: and_soo

Yok hocam okb hastalığı onun cevabi

Aynen o soruyu görür görmez kendimi gördüm :D
  • Thomas Muller kullanıcısına yanıt
    Bende forumda biri paylasmisti okb hastalığım var diye merak edip bakmıstım ordan hatirladim:D

• Sınav gecen seneki gibiydi,gecen sene de hatırlarsanız sosyal cok kolaydı denmisti,sıralar benzer olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.