Şimdi Ara

2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
21
Favori
64.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve bu forumda tv tavsiyesi konusunda bazı led tvlerin siyahı olede yakın gibilerinden yorumlar yapıyorlar elim gidiyo bişeyler yazmaya sonra almış üzülmesin diyorum ayrıca tv önerisi olarak 3 tane model artık ezberledik samsung ks ku nun 7000-8000-9000 modelleri başka tv kalmadı türkiyede . Birileri güzel pazarlıyor buradan.içimde kalmış demeden edemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir defa sunu acikca soyliyim. Samsung ister garantisi bitsin ister bitmesin acikca surunduren bir marka. Garantili cihazimin 1 sene garantisi varken bana degisim icin 4.6 gibi asamadan bahsettiler. Araya nufuzlu ve mudurlukten tanidiklarimizi soktuk da aninda degisim karari cikti. Oysa bu tum para veren insanlarin hakkidir. Bende degisim yerine para iadesi talep ettim cunku 10 bin liralik cihazima karsilik 4.5 bin liralik 2016 modelleri teklif ettiler. Ks9500ü de bir turlu vermeyi istemediler. Gelelim led konusuna. Ne kadar iyisi olursa olsun Oledin verdigi siyah basarimina yaklasamaz bile.

• 1 sene garantili cihazim icin getirdikleri yeni degisim paneli tozlu, parmak izli ve les gibiydi ayrica arizali cikti. Aninda alip goturduler. Cinnet gecirmemek elde deil. Resmen garanti yok yani. Neyse lg konusu sammy kotuleme konusuna dondu..

• quote:

Orijinalden alıntı: RedGunners

1 sene garantili cihazim icin getirdikleri yeni degisim paneli tozlu, parmak izli ve les gibiydi ayrica arizali cikti. Aninda alip goturduler. Cinnet gecirmemek elde deil. Resmen garanti yok yani. Neyse lg konusu sammy kotuleme konusuna dondu..

Valla şöyle birşey var ben para verip alıyorum bunların kalitesiz ve pahalı ürünlerinden dolayı agzım yanıyor .birşey bozulur tamiri olur tamiri yok nedemek at yenisini al .e bnm kazandığım ve sana verdiğim para ne oldu çöp oldu .bu samsung için değil hepsi için geçerli bugün oled bakıyoruz tvler 10 bin civarında 3 sene sonra bozuldu garanti yok at çöpe misal.ister istemez firmadan bi soğuma oluyor .neyse yeni 2016 oledler amazonda 2000 dolar bantına düşmüş bizde 12 binden başlıyor öncelikle lg türkiyenin uyuduğu ve tv satmak istemediğini düşünüyorum

• lg de samsung kadar süründürüyor pislik yapıyor bence hatta daha da fazla gördüğüm duyduğum yorumlardan diyorum..sony de aynı muhattap bile bulamıyorsun...grundig vestel falan bunlarda bu işler biraz daha başarılı gibi...gözü karartıp eg920v almıştım ben de ama inşallah uzun yıllar kullanırım bir sıkıntı çıkmadan yoksa uğraş dur bunlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 13 Kasım 2016; 11:43:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi en az beş sene dusunmemek lazim. Umarim cumlemiz cihazlarimizi sorunsuz kullaniriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: kafsinkaf90

lg de samsung kadar süründürüyor pislik yapıyor bence hatta daha da fazla gördüğüm duyduğum yorumlardan diyorum..sony de aynı muhattap bile bulamıyorsun...grundig vestel falan bunlarda bu işler biraz daha başarılı gibi...gözü karartıp eg920v almıştım ben de ama inşallah uzun yıllar kullanırım bir sıkıntı çıkmadan yoksa uğraş dur bunlarla

Nasıl eg serisi memnunmusun

• memnunum valla sonuna kadar hani gerçekçi yorum olsun diye şu da şöyle diyeceğim olumsuz bir yanını yazacağım ama cidden yok:) alırken çok araştırınca paranoyak olduk logo yanması diye allahtan öyle bir problem de yok...ps4 pro da aldım şimdi şehir dışındayım perşembe cuma falan kurup oyun olayına da akacağım bakalım...bir tek ses vasat tvde ama bende ses sistemi var ondan farketmiyor bana...kullandığı teknolojiler girişler vs bazında da yüzümü güldüren bir tv valla tavsiye ederim şahsen...deraylı yazmıştım önceden bu sayfaya veya diğer tv sayfalarına ama zaman geçti tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Foumdaşlar
    Bu sabah evime yakın Arçelik bayinin önünden geçerken oled tv nin geldiğini gördüm.Akşamları çalıştırıyorlarmış akşam iş çıkışı yine gideceğim.Ancak panel detayları hakkında bilgileri yok sorum üzerine İzmir Karşıyaka servisini aradıklarında onların da daha eğitim almadıkları hatta tv yi bile görmedikleri ortaya çıktı,etiket fiyatı 12500 ancak karar verin yardımcı oluruz diyorlar
    akşam gittiğimde ne yapmalıyım kaça almak uygun olur sizce,ellerinde bir tane ürün var oda açılmış teşhir muamelesimi yapmalıyım hafta da 2-3 kez önünden geçtiğim bir yer geleli 1 haftadan fazla olmuş olamaz sürekli takipte idim.Hiç bir yerde detaylı bilgi bulamıyorum,forumda arçelik oledi ilk alan olacağım gibi duruyor bilgi desteğinize ihtiyacım var.
    Alırsam gücüm yettiğince sizlere bilgi vermek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amcabey35

Değerli Foumdaşlar
    Bu sabah evime yakın Arçelik bayinin önünden geçerken oled tv nin geldiğini gördüm.Akşamları çalıştırıyorlarmış akşam iş çıkışı yine gideceğim.Ancak panel detayları hakkında bilgileri yok sorum üzerine İzmir Karşıyaka servisini aradıklarında onların da daha eğitim almadıkları hatta tv yi bile görmedikleri ortaya çıktı,etiket fiyatı 12500 ancak karar verin yardımcı oluruz diyorlar
    akşam gittiğimde ne yapmalıyım kaça almak uygun olur sizce,ellerinde bir tane ürün var oda açılmış teşhir muamelesimi yapmalıyım hafta da 2-3 kez önünden geçtiğim bir yer geleli 1 haftadan fazla olmuş olamaz sürekli takipte idim.Hiç bir yerde detaylı bilgi bulamıyorum,forumda arçelik oledi ilk alan olacağım gibi duruyor bilgi desteğinize ihtiyacım var.
    Alırsam gücüm yettiğince sizlere bilgi vermek isterim.

O kadar para verip bir de açılmış kutulu ürün almayın.

• amcabey35 A kullanıcısına yanıt
    Arçelik oledi forumdan biri aldı. Arçelik oled başkığına bakınız.

• Lg55c6v fiyatı düşmesi için bekleyelim bir sene..

• amcabey35 A kullanıcısına yanıt
    Dün Akşam iş çıkışı bayiye uğradım,ancak görüntüyü beğenmediğim için almaktan vazgeçtim.Lg fiyatı aşağı çekerse 65c6v düşünüyorum artık
  • 55c6v sabret deli gönlüm sabret

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇepniTÜRKÜ

55c6v sabret deli gönlüm sabret

Bir bucuk aydir bekliyoruz bakalim daha ne kadar bekleyecegiz

• Dolar böyle uçarsa, LG de böyle umursamaz davranırsa daha çok bekleriz.
  • Predator999 P kullanıcısına yanıt
    Lg kampanya bile yapmadi bu ekonomik krizde en buyuk rakibi samsung 1.5 aydir s7 telefonlarini dagitiyor lg de yurt disina bilet veriyor ben ne yapayim yurt disina bileti bu kadar sacma bir kampanya gormedim yurt disina gidecegim lg tv alinca bilet veriyormus hadi lg tv alalim da biletimiz bedavaya gelmis olsun bu kadar sig bi dusunce ve ihtiyac disi bir kampanya gormedim ben lg nin yerinde olsam bu super zekalarin maasina zam isine son verirdim

• O bilet de bedava değil bu arada. Tüm vergi ve harçları cebinden ödüyosun. Örneğin bilet 600 TL ise vergileri 1000 TL.
  • Bende şu aralar TV bakıyorum, almışken de OLED alayım diye düşünüyorum ama fiyatlar uçuk, acelem yok.
    2017 de ya da 2016 sonunda kampanya & indirim vs. olur mu sizce ?
    2017 model TV'ler çıkınca ucuzlar mı 55c6v ya da 55e6v ?
    2017 ler 7 ile adlandırılacaklarmış, 55c7v gibi ..

• Pedimento kullanıcısına yanıt
    2017 ler ciktiginda indirim olacaktir acelen yoksa beklemekte fayda var.2017 ocak ayinda fuarda tanitilir turkiyede standlara girmesi 2016 larin stok durumuna gore yazi bulur once 2016 lari ellerinden cikarmak icin indirime giderler bu dongu boyle gider 2015 stoklari daha bitmedigi icin 6 serisi liste fiyati ve kampanyasiz bi donem oldugundan beklenmeli.bu arafa camasir makinalarina kampanya yapmislar deterjan veriyolarmis

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.