Şimdi Ara

2016 honda jazz-fren balata değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ailenin 2. aracı olan '16 model jazzı dün servise yıllık bakım için sabah bıraktım. gün içerisinde servis aradı ön ve arka balatalar bitik (sonra gösterdiler bana, balatalar gerçekten incelmiş), acil değişmesi gerek dendi. araç 35 bin kmde ve ağırlıklı olarak hanım kullanıyor. ne kadar dediğimde %30 indirimle 2500 tl civarı dendi. belki disklerin tornalanması da gerekebilirmiş o da ekstra 500 tl. ben de kalsın dışarıda değiştiririm dedim. dışarıda tahminim 1000 tlye halledebilriim gibi sanki. sorun şu bu araca orjinal balata bulmam pek mümkün değil gibi honda servisi dışında. bosch vs marka balata alıp dışarrıda taktırsam servisteki arkadaşlar (15 senedir tanıyorlar beni) ses problemi yapıyor, memnun kalmazsın dediler. 2500 tl bayılasım da pek yok açıkçası... dışarıda yaptıracak olursam hangi marka balata önerirsiniz? şu ana kadar silecek-lastik dışında araçlarım sanayi yüzü görmedi, o nedenle kararsız kaldım açıkçası. 

• oto yedek parça | aloparca.com
    Honda Jazz Yedek Parça | Aloparca.com
    https://www.aloparca.com/oto-yedek-parca/honda/jazz/hatchback/2016/altkategori/fren-balatasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, inceleyeceğim…

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

Araç otomatik de 36 bin değil 20 binde bile bitebilir ikinci husus serviste takılan balatalar nissin sanırım dışarda aynı kalitede bulmalısın ki ses veya başka problem olmasın Bosch çok kaliteli değil TRW ferodo ate al rahat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servisin 3 yıl önce değişmeli dediği arka balatalar hala değişmedi. Bir ustaya gösterin.

• ccecy kullanıcısına yanıt
    Az önce kullandım aracı, daha önce hiç ses gelmeyen arabadan normal sürüş halinde bile acayip ses geliyor. Hele frene basınca gelen ses berbat. Sanki metal sürtme sesi var ama daimi değil. Serviste frenlere bakarken birşeyler oldu ama hayırlısı. Yarın sabah ilk iş yine servise gidecek araç bakalım sorun neymiş. Olmazsa trw marka balata alıp taktıracağım bir yerde.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Otomatik için değil de bayanların kullandığı araç için normal diyelim. 72 binde audi var ailede, ağılıklı ben kullanıyorum daha balatalar orjinal. Bir önceki aracım olan passatı 78 binde sattığımda balatalar da orjinaldi… dışarıda değiştirirsem trw balata alacağım, nissin jazz için bulmak biraz zor sanki…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dışarıda 1250 liraya halletsen kafanda soru işareti kalacak yok fren uyumlu oldu mu vs gibi.

Serviste yaptır garantili oluyor en azından 1 yıl parça ve işçilik diye biliyorum.

1250 lira için maceraya değmez hemde servis kayıtlı işlem olur.

Yerinde olsam serviste yaptırırdım.

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

Peki ne diyim siz öyle diyorsaniz öyle olsun 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.