Şimdi Ara

2015 Yılbaşı Planlarınız (Ana Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evde toplanırız 5-6 arkadaş . alırız yiyecek içecek bir şeyler . muhabbet sohbet . 2015 üzerine planlarımızı masaya yatıracağız. ne kutlaması arkadaşım tövbe yarabbiii
  • evdeyim o gün premier lig maçı varsa önce onu izlerim, fifa oynarım forumda takılırım öbür gün tatil ona sevinirim daha ne olsun. he bide yemek yapanım olsa fena olmaz aslında
  • Hepimizin yılbaşı. Sen 2014'de kalacaksın heralde? Christmas ile yılbaşını karıştıran cahiller bi bitmediniz.
  • boş geçiçek herzamanki gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün sonra askere gidiyorum.Yılbaşında askerde olacağım.Er gazinosunda ya da diskoda kutlarız herhalde
  • Önce bi oğuz1 çekicem sonra ossura ossura uyucam
  • Migros veya Carrefour'dan yılbaşı paketi alıp arkadaşlarımız ile kutlayacağız. Bizde plan böyle

O değilde, adamın "yazmayın" demesine rağmen, heden halen ısrarla saçma sapan yorumlar yapılıyor hiç anlamıyorum. İlgini çekmiyorsa yazma yorum arkadaşım, kutlayan kutlar, kutlamayan kutlamaz.

Ben yılbaşını "kutluyorum" diye bana kafir diyecekler, beni kafir bilsin hiç sorun yok.

Ama şöyle de bir şey var;

“Her kim bir adama: Ey kafir veya Allah’ın düşmanı der de o adam dediği gibi değilse, o sözler bunları söyleyene döner.” (Müslim, İman, 112)

Sevgiler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.