Şimdi Ara

2015 YGS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tane yayın ÖSYM ile anlaşmış basmış sınavı. Dönemin şartlarına göre zor olabilir ama bugün çözünce abartıldığı kadar zor gelmedi bana Türkçesi dışında. Belki de benzer tarz denemeleri çözdüğüm içindir bilmiyorum. Yakın tarihte çözen varsa kaç net yaptı yazabilir mi? Benim netim bende kalsın

• bi tane yayın ösym ile mi anlaşmış haykırdım dönemin şartları ne demek 1900'lerde mi yapıldı bu sınav ne demek istiyorsun anlamadım valla
  • Nrunke kullanıcısına yanıt
    "Yayınevimiz ÖSYM ile yapılan sözleşme ile telif ücretini ödeyerek bu izni almıştır" yazıyor. Dönemin şartları derken 2 yıl içerisinde çok şey değişti
  • haa ben de ösym ile beraber bir yayın sınav hazırlamış sandım 2 yıl içinde pek bir şey değiştiğini sanmıyorum ösym işte kafasına göre her sene kolay-zor sınav yapıyor ortasını bulamadı bi
  • Hangi yayın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 lys geometri ile 2016 geometriye bakarsak sınavın ne durumda oldugunu görürsünüz vesselam
  • Bi tane analitik sorusunu öğrenciler yapamasın diye koymuşlar resmen. Çözümüne bakınca gözlerime inanamadım resmen tanjant formülü falan giriyo işin içine. Normalde yapılabilecek soru değil, bir de o anki ortamda o streste öğrencilerin yapması çook zor

EDİT: Çok basit bir çözümü varmış ama sınav anında görmek baya zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralBeterali -- 30 Ekim 2016; 21:33:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAREKÖK AYT MATEMATİK 2022
    4 yıl önce açıldı
    AYT TARİH?
    geçen yıl açıldı
    2019 AYT.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • örnek akademi
  • hocam çözünce bu mesajı benim netim bende kalsın diye düzenlicem
  • Sınav psikolojisi başka der giderim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem o kadar zor değil, o sene sınava giren 2 milyon kişinin hepsi mi yetersizdi? sınav psikolojisi bambaşkadır. şuan çözsem +120 yaparım fakat o sene 109 net yapabilmiştim. buna rağmen 14k gelmişti ygs
  • 2015 ygsnin türkçesi cok zor gerisi diger ygslere benzerdi bence hatta 14un matematiği daha zorlayıcıydı bence ama taban puanlarinin belirlenmesinde lys cok daha etkili 2015 lys si kasinti olmustur muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen o haline bide sınav stresi ekle veya sende olmasa kaç kişide olan evde çözülünce daha basit gelmedi normal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.