Şimdi Ara

2015'te Başbakan Abdullah Gül mü oluyor? Yanıtı İçeride

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, katıldığı canlı yayında cumhurbaşkanlığı seçiminin gerçekleştirileceği Ağustos'ta neler olacağına dair konuştu.

NTV'de katıldığı canlı yayın programında Oğuz Haksever'in soruları yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimin yapıalcağı Ağustos ayında neler yaşanacağına dair ayrıntı veren Arınç, Başbakan'ın cumhurbaşkanı adayı olmasına Abdullah Gül'ün saygı göstereceğini ve Gül'ün başbakan olabileceğini söyledi.

"BAŞBAKANIMIZ ADAY OLURSA CUMHURBAŞKANIMIZ DESTEKLER"
    Sayın Başbakanımız aday olmak isterse bence Sayın Gül buna saygı gösterecektir ve destekleyecektir. Birbirlerine soracaklardır birside ifade edecektir. Arada bir zamanda var şimdi ne olur ne biter. Bu iki arkadaşımızın durumunda veya parti içinde bir gelişme olduğu taktirde ne olur bilemeyiz. Muhalefet liderleri ve hatta bazı yazarlarda artık Recep Tayyip Erdoğan’a Çankaya yolunun kapalı olduğuna dair 30 Mart’a kadar bir düşünce ortaya çıkmıştı. Ama 30 Mart gösterdi ki Çankaya yolu açık. Bugün bir genel seçime gitseydik bana göre yüzde 50’den aşağı almazdık. Bren rahatlıkla birinci tursa yüzde 51’i bulabileceğimizi düşünüyorum.

"ABDULLAH GÜL BAŞBAKAN OLABİLİR"
    Ben sayın Cumhurbaşkanımız bizim ilk başbakanımız bence son referansı çok daha önemli Türkiye'de örnek bir cumhurbaşkanlığı yapıyor. Halkın sevdiği, takdir ettiği bir insan olarak tarihe geçti. Dolayısıyla tekrar siyasete bu en tecrübeli çağında dönmesi ve kendi kurduğu partisini tekrar başarılara götürmesi ve tekrar başbakanlık noktasında görev yapmasını kalben arzu ederim. Tabi bu arada bizler için üç dönem kuralı var. Sayın başbakanımız hepimizin bildiği düşüncesini bu sabahta tekrarlamış. Ben de katılıyorum. Ama AK Parti kimlerle yola devam ederse etsin 2015 seçimlerini inşallah başaracaktır.

• Abdullah Gül'ün başbakan olarak başarılı olacağını düşünüyorum ve R. Tayyip Erdoğan'dan farklı bir karaktere sahip. Erdoğan'ın dobra karakterinin tersine daha uysal bir kişiliği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Abdullah Gül'ün başbakan olarak başarılı olacağını düşünüyorum ve R. Tayyip Erdoğan'dan farklı bir karaktere sahip. Erdoğan'ın dobra karakterinin tersine daha uysal bir kişiliği var.

+1

Gül ancak siyasi gerilimi az olan ülkelerde siyaset yapabilir.Adam tam medeni ama bizim ülkemizde medeni olmak , karakter vs. para etmiyor illa birşeyleri kullanacan(din,Atatürk vs.) çirkefleşecen , bağıracan anca öyle.Gül en büyük liderlerden biri değil ama sakin,saygılı,güler yüzlü bir insan ,yolsuzluğu varmıdır yokmudur bilemem ama varmış gibi durmuyor

Edit:Yanlış anlamışım ama uysal bir kişiliği olduğu konusunda katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 5 Nisan 2014; 2:58:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Arınç'ın dediği gibi olursa toplum huzuru adına daha iyi olur.Ama Abdullah Gül başbakanlığı istemeyebilir.
  • Abdullah Güle yakışır. Tayyipten çok farklı bir kişilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

Tayyip Erdoğan,Cumhurbaşkanı olmaz

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

Tayyip Erdoğan,Cumhurbaşkanı olmaz

bence olacak.zaten kanunen değil ama fiilen yarı başkan olmuş olacak halk seçtiği için aynı fransadaki gibi.cumhurbaşkanın acayip yetkileri var. isterse her bakanlar kuruluna başkanlık yapabilir.yani devleti hükümet değil direk cumhurbaşkanı yönetebilir.bu fırsatı esgeçmez diye düşünüyorum.ayrıca ilk seçimle gelen cumhurbaşkanı olmak isteyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil-hun -- 5 Nisan 2014; 21:58:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.