Şimdi Ara

2015 Sezon Sonuna Kadar - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
37.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kygt

Arkadaşlar tivibu go nasıl iptal edelim artık ihtiyacımız kalmadı malum digiturkle beraber

444 0 375

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Arkadaşlar tivibu go nasıl iptal edelim artık ihtiyacımız kalmadı malum digiturkle beraber

444 0 375

Üye olurken mesajla iptal edebiliriz diye birşey hatırlıyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

444 0 375

Üye olurken mesajla iptal edebiliriz diye birşey hatırlıyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum

ben denedim,çalışmıyor o sistem,iptal oldu diye ama üyelik işlemeye devam ediyor

benim üyeliğimi telefonla bile iptal etmediler,neymiş ofise gidip ıslak imza atacakmışım

• Gerizekalılar aynısı bana da söylediler , neymiş sistemde güvenlik bilgilerim eksikmiş.Nedir dedik eksik bilgiler anne kızlık soyadı vs dedi.

Üye olurkan sormadınız ki bu bilgileri tabi eksik olur dedim.Aramızda sözleşme falanda yok da işim gücüm olmasa direk tüketici mahkemesini gidip üstüne para alıcam bu mallardan ama vaktim yok koşturmaya şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Gerizekalılar aynısı bana da söylediler , neymiş sistemde güvenlik bilgilerim eksikmiş.Nedir dedik eksik bilgiler anne kızlık soyadı vs dedi.

Üye olurkan sormadınız ki bu bilgileri tabi eksik olur dedim.Aramızda sözleşme falanda yok da işim gücüm olmasa direk tüketici mahkemesini gidip üstüne para alıcam bu mallardan ama vaktim yok koşturmaya şimdi.

faks istemediklerine şükretmemiz gerekiyor sanırım

zaten benden istenilen bilgiler üye olurken adres,TC kimlik,telefon no,e-mail, ad-soyad. Hangi akla hizmet istemediğin bilgiyi eksik diyerek insanların işini zorlaştırıyorsun ki ?

böyle şeyler ancak Türkiye'de olur zaten
  • Ben telefonla iptal ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.