Şimdi Ara

2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
21
Favori
22.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün maçın tekrarını isteselerdi böyle olacaktı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Dün maçın tekrarını isteselerdi böyle olacaktı :D

Chat zaten herseye remake yaziyor skt bekledigimden iyi oynadi fnaticte bi tek steelback iyiydi ama yellowstar cok kotu bi banami oyle geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unchangeable kullanıcısına yanıt
    dostum kaan kural onu demek istemedi faker azir oynamayı sevmiyo dedi vede fakerda açıkladı pek iyi azir oynuyamıyorum diye düşün adam iyi oynamamış hali bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbeslag

dostum kaan kural onu demek istemedi faker azir oynamayı sevmiyo dedi vede fakerda açıkladı pek iyi azir oynuyamıyorum diye düşün adam iyi oynamamış hali bu

insan değil o zaten chatta bi ara god falan yazıyorlardı dün , ayrıca ezi gerçekten çok iyi oynadı gerçi sonlara doğru ultiler hiç tutmadı bilerek mi yaptı nedir skillshotları gerçekten çok iyidi, gene ağız açık izledik fakerı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Widget -- 10 Mayıs 2015; 0:07:03 >

• Birini ıslıkladılar ama Huni'ydi galiba tam anlamadım. Neden ıslıkladılar maç boyunca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibob

Birini ıslıkladılar ama Huni'ydi galiba tam anlamadım. Neden ıslıkladılar maç boyunca?

Huni Fnc deki en çok sempati duyulan isim sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Widget kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=wzLPxgpSH5A sadece şu video sonu bile adamı kanser eder
  • SKT lane çalılarını çok iyi kullanıyor.FNC artık buna birşey yapmalı derken HUNI GOD ne yaptı ya öyle
  • Huni carry us!
  • Huni birşey yapmadı yalnız faker kötü oynadı
  • Infinityy kullanıcısına yanıt
    Bu bana TR konuşmalarını hatırlattı.

"Ahri dötün kalkmasın bizim mid mal"
  • Febiven'e kim LB aldırıyor ya?
  • Fnatic kazanamz bu maçı
  • duvara W op
  • steelback urgotla tfde fakeri tf dışına itti önce annie ayıyı fakerin kafaya indirdi urgot ultiyle yer değiştirdi faker yaklaşamadı sonra çok ilginç geçen gün bu adama sallıyordum ben ağzım açık kaldı
  • çok ap fnatic takımı
  • çok güzel maç oluyor yanlız
  • açıkca söylemek gerekirse sezon 3 te tanıdğım faker dan çok uzak . ayrıca Marin ve Bang dışında abartılacak bir takım değil Skt
  • Marin ultiyi kaçırmasa baronlu ve gold olarak üstün takıma karşı fight alacaktı SKT.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plaib

Bu bana TR konuşmalarını hatırlattı.

"Ahri dötün kalkmasın bizim mid mal"

O kadar övülecek bi hareket yapmadı diyorum sen ne diyorsun adam normal bi şekilde kaçtı ulti attı kesti faker ı
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.