Şimdi Ara

2015 SAMSUNG TİZEN TV (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.716
Cevap
84
Favori
382.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ocean72

Şu Service menu controller uygulamasını arıyorum uzun zamandır bulamıyorum
    Link atabilir misiniz?
    Teşekkürler.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wolf.servicercsam&hl=tr burada da naasıl kullanılacağı açıklanmışhttps://forum.donanimhaber.com/m_114567871/tm.htm ben bu program ile pvr özelliğinide aktif ettim.

Bu arada arkadaşlar Alice Through the Looking Glass 1080p olarak internetten indirim izleyin muhteşem bir film renkler doğa inanılmaz tvnin gücünü bu filmle görün

• Merhabalar. Siyah görüntülerde bir sıkıntı görüyorum sanki. Nasıl anlatsam mesela karanlıkta geçen bir film, hafif bir ışık altında bir bayanın renkli saçlarının etrafında grimsi bir parlak ışık oluşuyor. Kadın kafasını hareket ettirdiği zaman arkasından toz gibi geliyor. Böyle bir şeye dikkat eden oldu mu?
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Bu sunumu arıyordum uzun zamandır.
    Selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Merhabalar. Siyah görüntülerde bir sıkıntı görüyorum sanki. Nasıl anlatsam mesela karanlıkta geçen bir film, hafif bir ışık altında bir bayanın renkli saçlarının etrafında grimsi bir parlak ışık oluşuyor. Kadın kafasını hareket ettirdiği zaman arkasından toz gibi geliyor. Böyle bir şeye dikkat eden oldu mu?

Seyrettiğiniz mod, moition plus, led, parlaklık, kontrast ayarlarının hepsinin görüntüye etkisi vardır. Sizin gördüğünüzü seçemeyecek başka gözlerin de olduğunu düşünürsek bence tv ayarlarını kullanarak optimum seçeneği bulmaya çalışın.

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Merhabalar. Siyah görüntülerde bir sıkıntı görüyorum sanki. Nasıl anlatsam mesela karanlıkta geçen bir film, hafif bir ışık altında bir bayanın renkli saçlarının etrafında grimsi bir parlak ışık oluşuyor. Kadın kafasını hareket ettirdiği zaman arkasından toz gibi geliyor. Böyle bir şeye dikkat eden oldu mu?

Seyrettiğiniz mod, moition plus, led, parlaklık, kontrast ayarlarının hepsinin görüntüye etkisi vardır. Sizin gördüğünüzü seçemeyecek başka gözlerin de olduğunu düşünürsek bence tv ayarlarını kullanarak optimum seçeneği bulmaya çalışın.

Saygılarımla.

Ayarların çoğunu denedim. Farklı seçenekler ile beraber hepsinde benzer durumlar gördüm maalesef.

• Araya bir soru sıkıştıtayım...
    Demo3d den indirdiğim bir hdr görüntüsünü izledikten sonra tv nin geçerli olan görüntü ayarından (dinamikten), film moduna geçtiğini gördüm.
    Sizde de böyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Şu Service menu controller uygulamasını arıyorum uzun zamandır bulamıyorum
    Link atabilir misiniz?
    Teşekkürler.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wolf.servicercsam&hl=tr burada da naasıl kullanılacağı açıklanmışhttps://forum.donanimhaber.com/m_114567871/tm.htm ben bu program ile pvr özelliğinide aktif ettim.

Bu arada arkadaşlar Alice Through the Looking Glass 1080p olarak internetten indirim izleyin muhteşem bir film renkler doğa inanılmaz tvnin gücünü bu filmle görün

Bende izledim. TV özellikle renkli ve canlı renklerde inanılmaz bir görsellik sunuyor. Özellikle animasyon filmleri çok güzel görünüyor. Alice'de görsel olarak çok başarılıydı.

• 3100 TL ye 55KU7000 mi yoksa 4500 TL ye 55JU7000 mi?
    değer mi bu kadar fark vermeye eski modele?
  • merhabalar, samsung`un yaptigi kampanyaya gore 55ju6610 3.300 tl ye geliyor.Alinirsa seneye yazdan itibaren kullanacagim. Sizce alinir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetitans -- 10 Ekim 2016; 12:19:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariskaratas

3100 TL ye 55KU7000 mi yoksa 4500 TL ye 55JU7000 mi?

Hocam bana gore Ju7000 her türlü ku7000 den iyi bir cihaz fiyat konusunda iyi araştırın bence vatanda 55ju7000 3400 tl yazıyor .

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-55ju7000-55139-cm-3d-smart-uhd-led-tvdahili-hd-uydu-alici.html

• quote:

Orijinalden alıntı: thetitans

merhabalar, samsung`un yaptigi kampanyaya gore 55ju6610 3.300 tl ye geliyor.Alinirsa seneye yazdan itibaren kullanacagim. Sizce alinir mi?

Seneye yazdan itibaren kullanacaksanız o zaman seneye alın hocam o zaman daha uygun fiyata alırsınız neden acele ediyorsunuz.

• focus1 kullanıcısına yanıt
    Minimum fiyati 4100-4200 civari kampanya oldugu icin degerlendirilir mi acaba diye dusundum de..
  • thetitans T kullanıcısına yanıt
    Suan acilyetiniz yoksa seneye alin hocam o zaman ks serisini bile uygun fiyata alirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Orijinalden alıntı: bariskaratas

3100 TL ye 55KU7000 mi yoksa 4500 TL ye 55JU7000 mi?

Hocam bana gore Ju7000 her türlü ku7000 den iyi bir cihaz fiyat konusunda iyi araştırın bence vatanda 55ju7000 3400 tl yazıyor .

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-55ju7000-55139-cm-3d-smart-uhd-led-tvdahili-hd-uydu-alici.html

teşekkürler hocam. vatan da cuma günü mü ne baktığımda bu fiyata ve sadece şanlıurfa mağazasındaydı. Teşhir ürünü dedim heralde.
    şimdi de göstermiyor stoktaki magazalar linkini

• Arkadaşlar merhaba,
    55Ju7000 tv ye sahibim 3D gözlük alacağım ama şu ikisi arasındaki fark nedir?
    SSG-5100GB ve SSG-51002 GB videolarına baktım tasarımları aynı ama yarı yarıya fiyat farkı var.

Cevaplar için teşekkür ederim.
  • 51002 olan ikili paket

• Ju7000 HDR video izlemek için bir ayar yapmaya gerek var mıdır? HDR video indirdim direkt açtı.

• DİKKAT DİKKATTTT

samsung 55ju7500 tv me sabah 1470 versiyonlu yeni güncelleme geldi arkadaşlar..

tv guncellemenizi TV den kontrol edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Ju7000 HDR video izlemek için bir ayar yapmaya gerek var mıdır? HDR video indirdim direkt açtı.

hdmi 2.0 destekli kaliteli bir hdmi2.0 kablo almalısınız.
    ayrıca ju 7000 ve 7500 serileri ile 2015 js 8xxx serilerinde yazılımsal hdmi2.0 desteği geldiği için hdr görüntüsü alabiliyorsunuz..
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Siz yuklediniz mi bir değişiklik var mi?

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.