Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam Vatan Bilgisayar gittim çalışan arkadaş izinliymiş bugün tekrar gideceğim cevap alınca sizlerle paylaşırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilips Türkiyenin aşağıdaki linkteki ürün değerlendirmeleri başlığında elemanın birisi 55 PUK 7100 serisi için

şöyle yazmış"Yeni firmware yüklendikten sonra (internetteki 5.038.028 değil, satış mağazasındaki satış elemanının verdiği 5.038.041) şu anda kablosuz klavye ve mause kullanabiliyorum."

http://www.philips.com.tr/c-p/55PUK7100_12/7000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-uhd-ultra-slim-tv/yorum-ve-oduller

herhalde satış mağazalarına bu güncelleme gelmiş benim anladığım bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkaralar -- 24 Mart 2016; 17:08:51 >

• fkaralar F kullanıcısına yanıt
    Vay be demek doğruymuş :-) 4K ile ilgili yorum yazmamış onuda deseydi iyi olurdu.Philips bizi neden bekletiyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkaralar

Pilips Türkiyenin aşağıdaki linkteki ürün değerlendirmeleri başlığında elemanın birisi 55 PUK 7100 serisi için

şöyle yazmış"Yeni firmware yüklendikten sonra (internetteki 5.038.028 değil, satış mağazasındaki satış elemanının verdiği 5.038.041) şu anda kablosuz klavye ve mause kullanabiliyorum."

http://www.philips.com.tr/c-p/55PUK7100_12/7000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-uhd-ultra-slim-tv/yorum-ve-oduller

herhalde satış mağazalarına bu güncelleme gelmiş benim anladığım bu

inşallah o eleman bu formada bakiyodur da belki bizlede paylaşır 7100 güncellemesini

• Arkadaşlar 7150 için vatandaki arkadaştan güncellemeyi usb ye aldım

4k ve mause desteği gelmiş diyor.tv ye yüklenince size aytıntılı bilgi verebilirim.

• Haberci1981 kullanıcısına yanıt
    Sonra dosyayida paylasirmisin?7150 için....?

• Arkadaşlar burada gecen güncelleme konuşmaları üzerine rize vatan bilgisayara gittim. Bende 6510 var vatandan almıştım alırken de tv bölümündeki eleman ile baya konuşmuştum. Yine aynı adam oradaydı. 7510 guncelleme gelmiş sanırım falan dedim. Burada geçen yazıları söyledim. Guncelleme geldiyse tvye duser yada netten indirip kurabilirsin dedi. Bize güncelleme ayrı olarak gelmez dedi. Gel gör ki buradaki arkadaş guncellemeyi almış. Neyse hayirli olsun diyelim.

@Haberci1981
    Hocam acaba rica etsem vatan bilgisayara 6510 ile ilgili QM152E_000.005.210.000 güncellenmesinin gelip gelmediğini sorabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Haberci1981

Arkadaşlar 7150 için vatandaki arkadaştan güncellemeyi usb ye aldım

4k ve mause desteği gelmiş diyor.tv ye yüklenince size aytıntılı bilgi verebilirim.

Gözlerimiz kulaklarımiz sende

Heyecanla bekliyoruz
  • Arkadaşlar güncellemeyi (55puk7150)TV'ye kurdum

İlk izlenimlerim

+trt 4k sonunda gelmiş gerçeketen süper görünüyor. Beklesiğimden daha çok beni cezbetti :)
    +tv izlerken alttan kayan yazılar okunmuyordu oda düzelmiş
    +hd kanallar bana daha canlı gibi geldi
    +mause desteği geldiş dedi ama kontrol etmedim
    +5.28 olan sürüm 5.38 olmuş

Uzun lafın kısası menülerde herhangi bir değişiklik götmedim evne net olmadığı için paylaşamıyorum onuda en kısa sürede sizle paylaşırım.

• güzel haberlerini bekliyoruz :) @Haberci1981

Edit: işte piremiyer lig bu! Merakla bekliyyoruzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Upcomin_vibes -- 24 Mart 2016; 19:35:18 >
    Gelistirici seceneklerini aktfi edip,diş kaynaklardan apk yükleme yapilabiliyormu bakabilirmisiniz?

• Ayarlarda göremedim nereden aktif yapıyoruz

Süper olmuş o zaman en kısa sürede güncellemeyi bizimlede paylaşmanızı istiyoruz :-)

Genel ayarlar/android ayarlari/hakkinda kismina girin yapi yazan yerin uzerine 5-6 kera arka arkaya basin.Gelistirici aktif olicak.Sonra bi gerideki menude gelistirici secenegigini goreceksiniz.
    Daha sonra Güvenlik ve kisitlamalar kismina girin orada "bilinmeyen kaynaklardan uygulama yülklemeye izin ver" gibi bir secrnek var mi yokmu bakin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 24 Mart 2016; 20:00:23 >
  • Birde turkiyedeki magzalara kadar gelen guncellemenin internet ortamina düsmemeside çok saşırtıcı.

• Bugun philips müşteri hizmetlerini aradım 6400 modeli hariç 4k güncellemesi olacağını söyledi.

• Olacak olacakta ne zaman olacak:))))

Güncelleme dosyasının boyutu ne kadar ?

• saitates kullanıcısına yanıt
    Evet dediğini yaptım oldu ;)
    Eee şimdi sırada ne var :)

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.