Şimdi Ara

2015 ÖSYS Yerleştirme sonuçları (ANA KONU) (AÇIKLANDI) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.907
Cevap
43
Favori
82.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İslahiye siradan bir ilçe pek gitmedim ama küçük yer fakülte de islahiyenin biraz dışında diye biliyorum biraz sıkıntı cekersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafaavcisi

quote:

Orijinalden alıntı: gzkrn

Antep hakkında merak ettiğin bişey olursa burdayım

İslahiye İİBF İşletme kazandım nasıl bir yer islahiye fakülte nasıl ? Maraşta oturuyorum

50000 nüfus lu büyük bir köy fazla beklentin olmasin

• Errazi kullanıcısına yanıt
    fsdfdfdsdsfsdfsdfdsfds
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix_20

Kayıt tarihi için şu yazıyor: 07/08-07/08/2015

Bu ney lan karışık kuruşuk anlayan beri gelsin. Ağustos'un 7'si mi oluyor nedir?

1 gün işte neyini anlamadın? O gün kayıt yaptırmazsan seneni yakarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara8084

quote:

Orijinalden alıntı: kafaavcisi

quote:

Antep hakkında merak ettiğin bişey olursa burdayım

İslahiye İİBF İşletme kazandım nasıl bir yer islahiye fakülte nasıl ? Maraşta oturuyorum

50000 nüfus lu büyük bir köy fazla beklentin olmasin

Tatil için gitmiyorum zaten kalacak yer sıkıntısı olmasın fiyatlar çok pahalı değilse okulda rahatsa kafi.Yatay geçişle maraşa gelirim olmazsa

• Arkadaşlar e-kayıt hakkında bilgi verirmisiniz edevlet üzerinden e-kayıt yapınca kayıt için üniye gitmeye gerek kalmıyormuş galiba daha sonra ders seçimi için giderken belgeleri götürüyormuşsun?

Birde kyk başvuruları ne zaman yurt ve burs için? Burs için belli bir şart varmı verirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 24 Temmuz 2015; 16:49:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vena Portae

quote:

Orijinalden alıntı: imam25

quote:

Orijinalden alıntı: Vena Portae

quote:

Orijinalden alıntı: imam25

Arkadaşlar Allah'a şükür marmara ilahiyatı kazandım. Ancak kayıt tarihleri 04/08-04/08/2015 şeklinde yaziyor ekranda. Yani osym de belirtilen gibi 3/7 ağustos tarihleri arasinda yazmiyor kayit tarihleri orada. Napmam lazim. Bana bi yardimci olur musunuz?

bazı üniversiteler kayıt günlerini fakülte fakülte bölerler sizinki de öyle yapmış, o tarihte kaydolcaksın hayırlı olsun

Hocam Allah razi olsun. Peki benim anlamadigim bana kayıt için sadece 1 günmü vermişler. Sadece ayın 4ünde mi kayit yaptirabiliyorum.

evvet

Hocam sagolun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix_20

Kayıt tarihi için şu yazıyor: 07/08-07/08/2015

Bu ney lan karışık kuruşuk anlayan beri gelsin. Ağustos'un 7'si mi oluyor nedir?

Ben de 3 yazıyor arkadaşta 4 yazıyor. Ne diyor bunlar ya?

Kontenjan şeyine nerden bakıyoruz ayrıca. Kaç kişi girmiş bölümüme merak ediyorum.
  • brk5334 kullanıcısına yanıt
    Var kardesim
    3 arkadas burdur daki üniLeri yazdık Bana AgLasun MYO
    diger ikisine Tefenni MYO
  • quote:

İslahiye siradan bir ilçe pek gitmedim ama küçük yer fakülte de islahiyenin biraz dışında diye biliyorum biraz sıkıntı cekersin

Eyvallah hocam sağolun antep islahiye arası 1 saatmiş zaten arada canım sıkılırsa antepe giderim.Yurt vardır değşlmi oralarda hocam ? Olmadı Bir sene idare ederiz sonra maraşa geçerim yatay geçişle.

• Anadolu üniversitesi Açık öğretim işletme kazandım beyler, ne işlemler yapıyoruz tam olarak

• Bilgi üniversitesine girenler ulassin bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Errazi

Hatay üniversitesi Biyoloji KAzandım,beyler kontenjanlara bakıyım dedim de 2 kişi kazanmış bu bölümü 60 kişilik falan kontenjanı vardı,2 kişimi okuyacaz şimdi?

Geçmiş olsun :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sansar Salvo Hastası

quote:

İslahiye siradan bir ilçe pek gitmedim ama küçük yer fakülte de islahiyenin biraz dışında diye biliyorum biraz sıkıntı cekersin

Eyvallah hocam sağolun antep islahiye arası 1 saatmiş zaten arada canım sıkılırsa antepe giderim.Yurt vardır değşlmi oralarda hocam ? Olmadı Bir sene idare ederiz sonra maraşa geçerim yatay geçişle.

Alıntıları Göster
    Adaylardan mezun olduğu liseden onaylı sureti veya noter onaylı sureti alınacaktır. (diploma)

Neyin onayı bu bilen var mı beyler? Direk gidip fotokopi çektiremiyor muyuz bu diplomanın?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

Çömezler sizi

İŞ BULABİLDİN Mİ

Is veren oldugumuz icin nope

• Bu seneki taban puanlarının linkini atabilir misiniz

• Sakarya karasu myo bilgisayar programciligi nasil bi yer

• Yurt var hocam sana çıkar mı bilemem ayrıca cabalarsan merkez kampuse geçme şansın var gecen birini taniyorum sinavq falan gerek yok dilekçeyle gecebilirsin biraz ugrasman lazim ama

• quote:

Yurt var hocam sana çıkar mı bilemem ayrıca cabalarsan merkez kampuse geçme şansın var gecen birini taniyorum sinavq falan gerek yok dilekçeyle gecebilirsin biraz ugrasman lazim ama

Nasıl halledeceğim hocam dilekçe işini gerçekten iyi olur merkeze geçersem.Biraz daha bilgi verebilirmisiniz ?

• erimgurer E kullanıcısına yanıt
    Doğu Akdeniz Hukuk
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.