Şimdi Ara

2015 LG LCD & OLED WEBOS TV (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
21
Favori
73.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aaa hadi ya :( üzüldüm şimdi yani o kadar da para verdik :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortecello

Harimi hocam, hangi siteden film izlediğini bana özelden yazabilir misin? Bende hala flash player hatası veriyor.. Bir de merak ediyorum şayet ölü pixel çıkarsa iade şansımız var mı? Yukarıda verilen dosyayı indirdim ölü pixel çıkmadı. Fakat videoyu açtım ama hiç bir şey anlamadım :D 1080 ve 540 yazan bir şeyler vardı onlara mı dikkat etmeliyim? Ya da nasıl yapılacağını bilen kimseler var mı?

Flash olayı gerçekten ilginç kardeşim. Herhangi bir siteyi açtığımda rahat bir şekilde izleyebiliyorum... Ama yine de örnek bir site PM attım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelden yanıtlamak istedim fakat kapalıymış sanırım. Gerçekten de çalıştı, demek ki siteden dolayıymış, çok teşekkür ederim. Ama yine de içime sinmeyen bir şeyler oldu bu tv ile ilgili nedense.. O kadar parayı boşuna mı verdik bilemedim doğrusu..
  • quote:

Özelden yanıtlamak istedim fakat kapalıymış sanırım. Gerçekten de çalıştı, demek ki siteden dolayıymış, çok teşekkür ederim. Ama yine de içime sinmeyen bir şeyler oldu bu tv ile ilgili nedense.. O kadar parayı boşuna mı verdik bilemedim doğrusu..

Evet kapalı PM benim.Bence fazla takılmamak lazım.İlk başlar da ben de çok takılırdım ama şimdi standart bir izleyici gibi davranıyorum TV'ye

Aslına bakılırsa ben de biraz beklenti içindeydim ama yine de her türlü gideri var.Bu arada siz nereden kaça almıştınız ,bi de modeli neydi hocam
  • Ah bir de ben yapabilsem onu :) Sanırım ikimizin de aynı model LG 43UF77 , Kayseri'de LG mağazasından 2350 ye aldım.
  • quote:

Ah bir de ben yapabilsem onu :) Sanırım ikimizin de aynı model LG 43UF77 , Kayseri'de LG mağazasından 2350 ye aldım.

Valla kardeşim ben sadece bir gün araştırdım gittim Vatana baktım tipine şekline 1 gün içerisinde tesadüf beğendim çıktım.Sonra bir LG bayisinden duvara tutturma aparatı ile birlikte 2250 TL'ye aldım.Sivas'tan aldım bu arada..

İnanıyorum ki ilerleyen günlerde sende de aynı psikoloji oluşacaktır.
  • bazı siteler html5 bazıları flashplayer ....

html5 bulmanız gerekiyor.
  • 32LF630 aldım gayet mamnunum ayrıca hazır kanal listesi mevcut olan varmı ?
  • Durumu olan arkadaşların dikkatine

Teknosada
    65EG960V 10,500 TL
    55EG960V 8170 TL

Dünyanın hiçbir noktasında bu kadar uygun fiyat yok şu anda.
  • manyak1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Direct LED olayı tam olarak nedir ben 42lf650v bakıyorumda onda yok 42lf652v olan modelde var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hwa

Durumu olan arkadaşların dikkatine

Teknosada
    65EG960V 10,500 TL
    55EG960V 8170 TL

Tesekkurler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzqzzz

quote:

Teknosada
    65EG960V 10,500 TL
    55EG960V 8170 TL

Tesekkurler!

Walla 55 için para biriktirmiştim. Fark bu kadar az ve globale göre bu kadar düşük olunca 65 aldım gitti. Umarım hayırlı olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zzzqzzz

quote:

Teknosada
    65EG960V 10,500 TL
    55EG960V 8170 TL

Tesekkurler!

Walla 55 için para biriktirmiştim. Fark bu kadar az ve globale göre bu kadar düşük olunca 65 aldım gitti. Umarım hayırlı olur.

+1
  • arkadaşlar ilgilenenler olabilir innovastore kullanıcısı ki KLİKSA ymış forumda öyle yazılmıştı ama emin değilim ???

gittigidiyor üzerinden 3d gözlük dahil olmayan 55UF8507 yi 3800 TL birde 50 tl bonus ile yaklaşık 3750 TL ye satıyor gözüküyor ilgilenenler baksın

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-55uf8507-uydu-alicili-4k-uhd-3d-webos-smart-172292615

2 x 3d gözlük dahil olan ise teknosada 3900 TL ->http://www.teknosa.com/urunler/110015492/lg-55uf8507-dvb-s2t2c-4k-uhd-3d-webos-smart-led-lc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 26 Haziran 2015; 20:46:55 >

• Bugun teknosaya 55uf8507 bakmaya gitmistim, herseyi ile guzel, 4400 küsur lira. Magazanin baska bir kosesinde 60uf850v var, 4189 lira. Bircok magazada 6300 lira. Kampanyalar ve duyulmamis sitelerde 5200 e kadar bulunabiliyor.

Konunun ilk sayfasindaki tablolara gore uf8507 ile uf850v arasinda fark yok. Sadece 55 inc alti olanlar uf8507, 60 inc üstü olanlar uf850v olarak geciyor. Birde v olanlar 2000 hz, 7 ile biten 1600 hz. Gercek panel frekanslari farkli mi bilmiyorum.

60uf850v icin cok cazip geldi fiyat, yarin almayi dusunuyorum. Kapali kutu mevcut. Model ile ilgili bir tavsiyeniz veya fikriniz varmi arkadaslar?

• Hocam o 4189 tl kapalı kutu dediginiz 2014 model 60ub850v olmasın sakın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle degil, gorevliler dahi fiyatin farkinda degildi,onlar da şaşırdı. Harman kordon u falan da var.

• Hocam yrn almasanız bile fiyat fotosu bekleyelim sizden, fiyat baya iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler fiyat dogru 4189 tl 60uf850
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.