beyler normalde fiyatı 734$ = 1900 küsür yapıyor bende bir yerden aynı 2015 model sıfır 1550 tlye son anlaştım, sizce almalımıyım yoka almıyımmı. acill yorumlarınızı bekliyorum
Hocam çok güzel fiyat. Ben de düşünüyorum bu bisikleti. 1950 lira. 1550 lira olsa kaçırmazdım. Ama 29 inç olayı kafamı karıştırıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: president05
Hocam çok güzel fiyat. Ben de düşünüyorum bu bisikleti. 1950 lira. 1550 lira olsa kaçırmazdım. Ama 29 inç olayı kafamı karıştırıyor.
hocam bisiklet geldi ve hiç işçilik gerekmeden 10-15 dkda bisikleti kurdum, çok portatif yapmışlar ama ön disk ufaktan eğilmiş geldi, şuan fren sürtüyor ama sorun değil bisikletçide hal edilir.
quote:
Orijinalden alıntı: darc melik
quote:
Orijinalden alıntı: president05
hocam bisiklet geldi ve hiç işçilik gerekmeden 10-15 dkda bisikleti kurdum, çok portatif yapmışlar ama ön disk ufaktan eğilmiş geldi, şuan fren sürtüyor ama sorun değil bisikletçide hal edilir.
hocam hayırlı olsun. güle güle kullan. Ben de gidip aldım bu gün. benim de arka diskte sorun çıktı. pazartesi göstercem. 27,5 inç olanı aldım bu arada.
president05P
kullanıcısına yanıt
anladım, hayırlısı olsun. ben sürerken çok çabuk yoruldum sizce sorun bendemidir
eğer disk sürtüyorsa fazladan efor sarfedersiniz. uzun zamandır bisikleti ilk defa sürüyosanız normal. gün geçtikçe ve sürdükçe daha rahat olur.
Hocam aynı modeli ben de düşünüyorum. Nerden aldınız acaba bu fiyata?