Şimdi Ara

2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
10
Favori
18.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir zaman dive atmalarına izin vermedi OG.Oyunu iyi okudular,objektiflerle bitirdiler.Çok iyi çalışmışlar.
  • Origen ilk maçı hatasız oynadı.Team fight bile yapamadı fnatic.Gerçekten çok iyi hazırlanmış Origen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Origen, Huni'yi oyundan harika bir şekilde düşürdü. Fnatic'in çok iyi yaptığı diveları iyi wardlayarak engelledi. Ve oyununu kabul ettirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penta Kill -- 23 Ağustos 2015; 19:06:16 >
  • Origen çalıştığı comp'u çok erken gösterdi. Eminim fnatic böyle bir comp beklemiyordu. Asıl bundan sonraki maçlar daha heyecanlı olacak. Bakalım Origen erkenden gösterdiği comp'un dışında bi şey gösterebilecek mi? Yada Fnatic bu compa bir cevap verecek seçimler yapabilecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 23 Ağustos 2015; 19:27:26 >
  •  2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU
  • Havalari sonsun birz

• lan kıza ı don't no man dedi kamil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU

nerden buldum hocam bu resmi?
  • SKT'yi EDG'yi yenecek Fnatic bu mu FNC>SKT , FNC>EDG diyenler vardı
  • Fnatic compu elise alistar ikilisi ile earlyde rakibi aradan çıkarmak üzerineydi beceremediler origen supportu earlyi vision ve harita kontrolü olarak çok iyi oynadı origenin poke compuna karşı gelemediler takımlarında tank yoktu sustain yoktu origen temiz oynadı 2. oyun gp yada varus ban

bu arada origenin riven banlamasının nedeni şuanda riven mid oldukça iyi ve febiven riven main

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 23 Ağustos 2015; 19:10:52 >
  • Origen ezdi geçti. Hiç beklemiyordum. s0az ne yaptı öyle :D
  • Varus kesinlikle yasaklanıcak veya Fnatic tarafından alınıcaktır.Peke çok iyi oynadı bırakıcaklarını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaitan

SKT'yi EDG'yi yenecek Fnatic bu mu FNC>SKT , FNC>EDG diyenler vardı

maçları keşke izleseydin xD 3-2 kaybettiler sktye ve cok yakın bi seriydi. ve steelbackın olduğu zamanlardı,rekklesle çok daha güçlüler. 22 win 1 lose gidiyorlar şu ana kadar,1 oyun kaybettiler adamları yok ettin hll.
  • jrbatu kullanıcısına yanıt
    Şimdi bir Fiora gelir.
  • Twitter kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Origen çalıştığı comb'u çok erken gösterdi. Eminim fnatic böyle bir comb beklemiyordu. Asıl bundan sonraki maçlar daha heyecanlı olacak. Bakalım Origen erkenden gösterdiği comb'un dışında bi şey gösterebilecek mi? Yada Fnatic bu comba bir cevap verecek seçimler yapabilecek mi?

kardeş comb değil comp. Bir iki tane olsa sesimi çıkartmayacaktım da, elli defa yazmışsın, gözüm kanadı.
  • Profesyonel oyuncu da olsan poke'a karşı adam akıllı bir önlem alamıyorsun abi.
  • origen cok calısıp çok geliştirmiş kendini
  • SOAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
  • 2 yıllık lol oyuncusuyum ben bile elise'in kuleyi tanklayıp e ile rahatça kurtulduğunu biliyorum. Huni gibi çok sevdiğim bir top laner'a hiç yakıştıramadım.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.