Şimdi Ara

2015 de internetsiz kaldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kütahya üniversite okuyorum okul yaz tatiline girince izmire ailemin yanına geldim fakat bir 2 ay önce taahhüt dolduğu için babam interneti kapattırmış haydaa 3 ay napcaz İnternet siz derken Kütahya'da kullandığım interneti izmire nakil etmeyi karar verdim aradım nakil başvurusunda bulundum bir hafta oldu ses seda yok ttneti aradım bana bina içi tesisatınizda sorun olduğu için işlemi gerçeklestiremedik dedi. Nasıl olur daha 2 ay önce hizmet alıyordum sorunsuz? tuttum ttnet genel müdürlüğüne gittin orada bir bayan sorunu anlatım bina tesisatımın bir sorunu yok daha 2 ay önce hizmet alıyordum dedim. Bayan arkadas sorun için bir kaç yeri aradı ve binaya hizmet veren saha dolabında boş port kalmadığı için internet alamadığımı söyledi. Ne dediğinden başta niy b.k anlamadım saha dolabı ne falan diye sordum sıkıntı şuydu bi sokaklarda Giri kutular oluyor onda boş port kalmamış.haydaa şimdi internet kullanamayacak mıyım ben dedim kadim maalesef port boşalana kadar alamazsınız dedi. Komiklik yapar gibi birde evinizi değiştirin diyor gelde azını bozma.!
    Neyse tıpış tıpış evime gittim ben ne yapacağım diye derken alt katta ki komşum evini taşıdı internetini de mecbur nakil ettirecek.Hoop binadan biri daha taşındı oda internetini nakil etti. Boşaldı mı iki port. Bende tuttum hemen vadofonnet den internet başvurusunda bulundu 4 gün sonra gene o lanet mesaj geldi binanızda ki tesisat sorunu nedeniyle başvurunuz iptal edildi. Aradım Vodafone neti binada tesisatta sorun yok diye iyice bakın bu sorunun nedeni neymiş diye biraz araştırdı bize türk Telekom dan iletilen mesaj da ankastre kutusunda sorun var yazılmış. Ulan ankastre kutusu bozuk olsa bu binadaki insanlar nereden internet kullanıyo!!
    Birde şöyle bir durum var adresime türk Telekom ekibi falan gelmiyor ama ne hikmetse hep sorun buluyorlar hiç bir şekilde telekom dan bir kişi bile gelmedi kontrole.
    Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum 13 gündür vadofonnet le görüşüyorum.An son pes ettim 2 aydır böyle telefonla 2 gb lık internet bir hafta zor gidiyor.
    Ne yapacağımı bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bende 1,5 aydir bekliyorum.her hafta planlama departmanini ariyorum cihaz bekliyoruz gelince takicaz diyolar, beklemekten baska yapicak pek bisey yok malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: craxes15

    bende 1,5 aydir bekliyorum.her hafta planlama departmanini ariyorum cihaz bekliyoruz gelince takicaz diyolar, beklemekten baska yapicak pek bisey yok malesef

    Hocam bina içindeki ankastre bozuk sa bunu Türk telekom mu takıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Port yoksa talepte bulunup 2 hafta veya en gec 1 ayda gelir ankastrede sorun varsa tt halleder en kotu elektrikci cagirip gosterin siz gene turk telekom mudurlugune gidip gorusun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 13 Ağustos 2015; 21:23:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VDSL

    Port yoksa talepte bulunup 2 hafta veya en gec 1 ayda gelir ankastrede sorun varsa tt halleder en kotu elektrikci cagirip gosterin siz gene turk telekom mudurlugune gidip gorusun.

    Elektirik ci çağırdım adam gelip baktı elinde bina hattında sorun yok dedi 5 dakikalık iş için birde 40 lira fiyat çekti 30 verdim. Mesajda da dediğim gibi tt ekibini bir türlü getiremiyorum ki kontrol ettireyim adamlar merkezden mi artık santralden mi kontrol ediyorlar bilmiyorum ama gelip de fiziksel olarak bakan olmadı defalarca arıza kaydı bıraktık not düştüm kanlı canlı bir insan gelip baksın şuna diye ama inatla gelmiyorlar abi ben bunları nasıl getircem.?
    Elektirik ci ne kadar anlar portan saha dolabından ankastre den.
    Bunu işi bilen birisinin bulması şart sorunu yeminle 1.5 2 aydır getiremedim adamları yakasında tutup da getiremem ya.
    Napayım kiminle görüşeyim ne söyliyeyim de etten kemikten bir adamı kontrol için getireyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Elektrikçi fiyatları kazık zaten bir iş yaparken başkasının hattınıda bozarlar kabul etmezler telekom müdürlüğüne tekrar gidin normalde onlar oradan görüyor port varmı yok diye port yoksa talepte bulunun tekrar binada sorun olmadığını belirt.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VDSL

    Elektrikçi fiyatları kazık zaten bir iş yaparken başkasının hattınıda bozarlar kabul etmezler telekom müdürlüğüne tekrar gidin normalde onlar oradan görüyor port varmı yok diye port yoksa talepte bulunun tekrar binada sorun olmadığını belirt.

    Ustam dediğini gibi tt müdürlüğü ne gittim müdür le görüştüm adam bana şunu söyledi.
    Bulunduğunuz bölgeye artık internet verilmiyor.
    Nasılda verilmiyor,kullanan komşularımız nasıl kullanıyo daha 6 ay önce ben internet kullanıyordum dedim.
    Yasalar değişti artık 4 ile 16 megabits internet bağlantısı desteklemeyen santrala uzak olan bölgelere internet bağlantısı vermiyoruz su anda kullananlar da eski aboneler dedi.
    İyide arkadaş şimdi bulunduğum bölgede binlerce hane var nasıl internet hizmeti vermezsiniz ve alt yapı olduğu halde dedim yapacak bişey yok der gibi kafa salladı.
    Allah aşkına şimdi napiyim ben böyle saçmalık mı olur sadece benim oturduğum sitede 10 daire var çevremde bunun gibi 5 6 site var ve boş alan yok her yer dolu her yerde hane vat binlerce insan var internet veremeyeceklermi?
    Nereye başvurayım. Kiminle iletişime geçeyim lütfen yardımcı olun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ForeverAlonee kullanıcısına yanıt
    Bimere yazın.
  • ForeverAlonee kullanıcısına yanıt
    aranızın iyi olduğu komşunuz ile anlaşın bunlara iyilik yaramaz
  • Bimere yazarım, BTK ya, şikayet vara da yazarım.
    İnternet alabileceğim tanıdığım komşularım taşındı gitti çevremde bir çok wifi var ama kime ait olduklarını bilmiyorum bu yüzden iletişime de geçemiyorum.
    İki aylık sürede bana ilk bina tesisatınızda sorun var diye internet bağlantısı yapılmadı 70 lira elektirikciye para vererek sağlam olan tesisatımı kontrol ettirdim sorun yoktu sonra başvuruyu yeniledim bu sefer ankastre kutusunda sorun var dediler gene elektirikciye 70 li verip kontrol ettirdim gene sıkıntı yok tu sonrasında gene başvuru yeniledim bu sefer bulunduğunuz yerde boş port yok diye iptal edildi. Gene başvuru yeniledim bu sefer de o bölgeye internet hizmeti vermiyoruz artık diyolar.
    Bence sorun farklı ama herkez ilgilenmemek için farklı şeyler söylüyor gibi. Hangi birisi doğru bunların bana başlarından savmak için yalan söylüyorlar gibi geldi ama giren bana giriyo hem 2 ay boyunca işimiz den gücümüz den olduk hem elektirikcikere para verdik yok yere hemde hala hizmet alamadık.
    Ben işini düzgün yapmayan bu insanların Allah'a havale ediyorum hakkım zehir zıkkım olsun. Öteki dünyada alacağım olsun ne diyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ForeverAlonee kullanıcısına yanıt
    Sen abone olma bolumunemo gittin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok üst kattalarda bi bölüm müdürü vardı adını unuttum.
    Adam da zaten bi ilgisiz anlatamam başından yollamak için 10 tane bahane buldu.
    En son bişey diyemeyip çıktım türk Telekom dan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ForeverAlonee kullanıcısına yanıt
    Abone olma bölümünde görüşün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VDSL

    Abone olma bölümünde görüşün.

    Ustam bu gün bir kaç saat önce zar zor ekip geldi eve bina girişinde ki ankastre den evime gelen hattı kontrol ederik bağlantı yı yaptı fakat modem de DLS ışığı yanmıyor hattımın superonline tarafından aktivasyonu yapılmadı.
    Bildiğim kadarıyla şu an DLS ışığının yanması gerekiyor. Yoksa oda mı aktivasyon dan sonra yanacak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ForeverAlonee kullanıcısına yanıt
    Santralden sinyal yollanmamıştır daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.