Şimdi Ara

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi... (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.270
Cevap
52
Favori
188.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir gece aksakallı bir ded rüyanıza girer ve şöyle der,
    "eyyyyy tanrının sevgili kulu, beyaz bir torbada 147.000 tl para var, kapına bıraktım, yarın git bununla bir oto al, ama bunun altına veya üstüne anca 3000 tl ekleyip veya çıkarabilirsin, sınır bu, 24 saat vaktin var, harcamazsan zaman bitince para pufffff kül olur uçar."

hodri meydan kim ne alır yazsın.....
    dikkat 144-150 bin lira arası olacak, ne az ne çok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl zihniyet. Kendi aracini yere göğe sığdırama baskasinin aracina yok bu para olmaz su para olmaz. E piyasa bu hic bir arac fiyatini haketmiyor oyleyse satin araclarinizi dolmus taksi kullanin. Baskasinin araclarina lafatinca sizin araclariniz daha mi iyi oluyor? Git test et sur kullan sonra fikrini soyle. Ses yalitimi bu çekişi bu bagaji soyle de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlis anlama da 4x4 israri neden? Sonucta ben de suv dusunuyorum ancak kar kis vs. Ne katkisi olacak? Suv ile gercek jipin dort cekerini bir tutmamak lazim. Nette bulabilirsen top gearin x6 testini izle. O arac bile Cimende dahi patinaj cekiyor rampa cikamiyordu, karda cikamiyordu x6. Dort ceker crvnin gercek bir dort ceker performansi verecegi de supheli. Kotulemek icin demiyorum tabii ama beklentileri karsilamayabilir. Yasini bilmiyorum benim gibi 30larin basindaysan c200d sana da hitap eder. Bu arada mercedes saticisi gibi oldum. Gerci ben de disi gri ici bordo deri mercedes istiyorum o da e180 civarina geliyor. O nedenle alamiyorum. Ama crvnin ic dizaynini da begenmedim acikcasi. Vitesin konumlandirilmasi bildigin minibus gibi. 150 binlik arabadan (ki benim icin luks o yuzden gercekten iyi olsyn istiyorum) transportera binmis hissi istemem on konsolda viteste.bu acidan xtrailin konsolu daha cazip geldi bana. Tabi onun konsol kapilar doseme vs. Krem rengi olmasi da etkili bunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_r_k -- 16 Haziran 2015; 17:46:12 >
  • tartışmanıza istem dışı dahil oldum öncelikle selamlar...
    125 bin tl bu araç için idare eder bi rakamdır çünkü rakiplerinin hepsi 2.0 vergi dezaventajları ve en az 100km de 3 litre yakıt farkı olaan araçlardır 5 yıllık kullanımda aşağı yukarı 15 bin lira cepte kalma avantajı getirmektedir bu rakam önemli değilse kimilerii için mercedes E klasmanında araçlarda alınabilir ama gördüğüm kadarıyla araca talep yakıt ve vergi avantajını göz önünde bulunduran kitleden :)
  • Enteresan olansa açtığım başlıkta sadece başka arabaları almaya karar verip burada crv ye laf yetiştirenler var:)
  • Test sürüşü için davet ettiler bugün. Bakalım. Yarın gitmeyi planlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Test sürüşü için davet ettiler bugün. Bakalım. Yarın gitmeyi planlıyorum.

Hadi dostum. hallet şu işi.. 160ps zf ile uyumlu .ise .. kabin içi sessizlik.. Konfor iyi ise.. siyah içini biz beyaz bile görürüz gerekirse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 16 Haziran 2015; 22:21:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Test sürüşü için davet ettiler bugün. Bakalım. Yarın gitmeyi planlıyorum.

Hadi dostum. hallet şu işi.. 160ps zf ile uyumlu .ise .. kabin içi sessizlik.. Konfor iyi ise.. siyah içini biz beyaz bile görürüz gerekirse..

Forester veya bu . bir karar vereceğiz artik.

Açık renk döşeme olmazsa olmazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

şöyle bir hikaye yazalım;

bir gece aksakallı bir ded rüyanıza girer ve şöyle der,
    "eyyyyy tanrının sevgili kulu, beyaz bir torbada 147.000 tl para var, kapına bıraktım, yarın git bununla bir oto al, ama bunun altına veya üstüne anca 3000 tl ekleyip veya çıkarabilirsin, sınır bu, 24 saat vaktin var, harcamazsan zaman bitince para pufffff kül olur uçar."

hodri meydan kim ne alır yazsın.....
    dikkat 144-150 bin lira arası olacak, ne az ne çok.

İlginçtir yıllar önce Civic almaya karar verdiğimde ordaki forumdada benzer anlamsız tartışmlar vardı. Forumun amacı artısı ve eksisi ile tartışarak okuyanların doğru karar vermesine yardımcı olmak olmalı.
    CRV ve c180 zaten kıyaslanacak arabalar değil. Ne kullanım amaçları ne sınıfları nede karizmaları benzer. Konu nasıl buraya geldi anlamadım ama şöyle bir bilgi vereyim c180 1.6 benzinli ortalama şehir içi kullanımda 8.6 lt/100 km yakıt tüketimi var. Donanım fascination, ek olarak akıllı led far sistemi karartılmış arka camlar ve bir iki ekstra daha var. Sürüş keyfi harika, özellikle benim gibi hafif drift severseniz on numara. Araba savrulacakmış gibi hissettiriyor ama sistem herzaman aracı yola sokuyor. Fiyat 156000 tl. şanzumanına laf edeni Allah çarpar. Bindiğim eniyi araç diyerek bu c180 konusunu kapatalım.
    CRV nin fiyatına gelince 147000 tl gerçekten ciddi bir rakam ancak x-trail denen 135000 tl fiyatlı SUV görünümlü traktöre bakınca eh 140000 tl kabul edilebilirdi diyelim. Ancak bu rakamlara çıkınca; 2 ay önce 2014 model advance 22000 km de XC 60 için 154000 tl ye anlaşmıştım. Ancak CRV yi bir görelim diye almadım. Halen de göremedim. Daha önce yazdım keşke arka tasarımını çakma XC60 tasarımında yapmasaydılar. Çünkü onuda becerememişler. Görüp kullanınca objektif bir şekilde yorumlarımı yazacağıma emin olabilirsiniz.

• rahmi2253 kullanıcısına yanıt
    ortalama 8.6 benzin kullanımda en az 9.5 lt olacaktır, dizel farkınıda koyarsan yakıt gideri sıkıntılı demektir.
    crv ile c180 iç ferahlığı arasında fark var, zaten kullanıcı profili taban tabana zıt.....
    ikinci el araç ile sıfır araç karşılaştıması olmamış, 2014 120hp crv ikinci el ile arasındaki fiyat farkı uçurum olmalı.

neyse,
    konumuz 1.6 otomatik dizel bir aracın incelemesi ve onun ile ilgili bilgiler olunca,
    "ben volvo, mercedes, fiyat aldım ondan iyi" diyenlere yek diyeceğimiz,
    "hayırlı olsun" demektir.

ama konuyu saptırmadan devam etmekte fayda var....

bir ek;
    hem önden çekişli araç kullananlar ile hem de arkadan çekişli araç kullananların bir fikrini sormalı,
    arada nasıl bir fark var diye.
    ben kullandım,
    diyc eğim şu,
    arkadan çekişli bir daha kullanmak istemem,
    4x4 ise bunlardan daha iyi....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

ortalama 8.6 benzin kullanımda en az 9.5 lt olacaktır, dizel farkınıda koyarsan yakıt gideri sıkıntılı demektir.
    crv ile c180 iç ferahlığı arasında fark var, zaten kullanıcı profili taban tabana zıt.....
    ikinci el araç ile sıfır araç karşılaştıması olmamış, 2014 120hp crv ikinci el ile arasındaki fiyat farkı uçurum olmalı.

neyse,
    konumuz 1.6 otomatik dizel bir aracın incelemesi ve onun ile ilgili bilgiler olunca,
    "ben volvo, mercedes, fiyat aldım ondan iyi" diyenlere yek diyeceğimiz,
    "hayırlı olsun" demektir.

ama konuyu saptırmadan devam etmekte fayda var....

bir ek;
    hem önden çekişli araç kullananlar ile hem de arkadan çekişli araç kullananların bir fikrini sormalı,
    arada nasıl bir fark var diye.
    ben kullandım,
    diyc eğim şu,
    arkadan çekişli bir daha kullanmak istemem,
    4x4 ise bunlardan daha iyi....

Dikkat ederseniz 8.6 rakamı şehir içi tüketimi diye belirttim. Neyse konu bu başlığın konusu değil zaten
    Arkadan itişli araç kullanımı alışkanlık gerektiren bir durum ya çok seversiniz yada hiç sevmezsiniz. Arası yok
    Daha önce defalarca yazdım kullanım amacınız önemli. CRV ile çocuklu uzun yol seyahatleri son derece keyiflidir. Konfor on numara. Motor, şanzuman ve sağlamlıkta üzeceğini inanmıyorum. Hele birde yol ve motor sesi yoksa tadından yenmez. Ancak birkaç kere daha yazdım o arka tasarımı yokmu, benim en büyük kararsızlığımın nedeni o işte.
    Bazen rabaya bakınca özellikle koyu füme renklerde fena olmamış diyorum. Bazende bakınca sanki arkası kapatılmış çift kabin kamyonetlere benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmi2253 -- 17 Haziran 2015; 12:23:23 >

• Selamlar
    Zaten arabanın kıyaslaması sedanla olmamalı.Yoksa sedan kararıma dönecek olsam şahsi fikrim; açıkçası 3.20d nin başka dengi bir araç tanımıyorum.Gider yine onu alırım.Ancak 2. bebeğimiz geliyor.Zaten bir Leon'umuz var bize geniş bir araç lazım olacak.Zira sedanlar da genişlik kıyaslandığında ne C serisi ne de 3 serisi maalesek sıkıntılılar.O zaman aklıma ilk gelende 5.25 xdrive olur.Ama fiyat işin içine girince beni oldukça aşar:)Zaten seneye de yeni 5 serisi gelecek onu beklerim.
  • Bırakın C180-200'ü. GLC geliyor GLC.
    http://www.otopark.com/2015/06/16/glcye-saatler-kaldi/

Bakalım fiyatlar ve motorlar nasıl gelecek?
  • Arkadaşlar aracin alternatifleri xc60-xtrail-kuga vs Ford 1.6 benzin berbat 11 litre yakior diğer ikisi zaten 2.0 dolaysla 1.6 dizel otomatik ciddi bi avantaj sorunsuzsa zaten 1. Tercihte ha 2.0 ve yakut dezavantajı önemli değilse bazi arkadaslar icin neyi tartisiorz anlamis deiliml

• glc glc deniyor da aynı şey x3 için de geçerli, jeep gibi görünen bir arabada yokuşu çıkamamak komik olmayacak mı?

bineklerden yüksek bu versiyonlarda 4x4 lük de yokken virajları almak zevkli olabilir mi?

öle yada böle 1.6 dizelde 4 çeker sunabilen bu araç var, üst sınıf premium havalarındaki markalar bunu bile vermiyor

bunları da japon arabalarını karakterli ve güzel bulmayan biri olarak yazıyorum

bence jeep gibi görünsün ama 4 çeker bile olmasın, komik bir durum
  • Yukarıda ki kardeşim çok içlenmiş.Bize 190bin dediği araba indirimli 221 imiş.Sen tamam şimdi rahatlamışsındır.Ben bakarken bunlar tekno paket diye ek idi.Sen şimdi bunarı advence içerisinde alınca daha mı ucuza mal ettin yada aracın fiyatımı düştü?
    Arkadaş ne kadar sığ bir kanıt olmuş.Adam sana her türlü giydirmiş fiyatın içinde, işte 30 bin lira:) 30 bine almıssın xenon ve sunroof....bu şimdi seni mutlu kıldıysa o zaman sana ne mutlu afferim:) ispatladın bak içerisinde xenon olduğunu....
    (unutmadan avrupada 190hp liği satılıyor...muhtemelen eski motorları ucuzdan .......)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certac -- 17 Haziran 2015; 15:26:42 >
  • kayaer07 kullanıcısına yanıt
    Kaç lira gelecek kafadn 180 den başlayacak boş.......
    C200 amg yi 170 e satarken gerisini siz düşünün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

Bırakın C180-200'ü. GLC geliyor GLC.

Güzel paylaşım.Teşekkür ederim. Beklemeye değer diye düşümüyorum. Herkes gibi benimde bir limitim var ancak 20000-30000 arası bir fark olursa sabreder önce yıldız derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

quote:

Güzel paylaşım.Teşekkür ederim. Beklemeye değer diye düşümüyorum. Herkes gibi benimde bir limitim var ancak 20000-30000 arası bir fark olursa sabreder önce yıldız derim.

"4.0 litrelik çift turbolu V8 motoru kullanacak" diyor, fark bence 6 haneli rakamlardan oluşur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErdincD

quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

quote:

"4.0 litrelik çift turbolu V8 motoru kullanacak" diyor, fark bence 6 haneli rakamlardan oluşur.

Bu habere göre 1.6 dizel gelebilir diyorlar. Bekleyip görelim

http://www.ototeknikver...cden-detayli-goruntuler

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.