Şimdi Ara

2015/2016 Sezonu Fenerbahçe Kombine ve Bilet Devretme [ANA KONU] (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.335
Cevap
63
Favori
80.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratkaraer1907

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA - 2 adet bilet mevcuttur. ADET FİYATI : 70 tl
    Biletlerin bulunduğu tribün : FENERIUM ÜST B BLOK

2 adet bilet hayvan arkadas isimli kullanıcıya satılmıştır. Teşekkürler

Orijinalden alıntı: m.karaer

quote:

Orijinalden alıntı: muratkaraer1907

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA - 2 adet bilet mevcuttur. ADET FİYATI : 70 tl
    Biletlerin bulunduğu tribün : FENERIUM ÜST B BLOK

2 adet bilet hayvan arkadas isimli kullanıcıya satılmıştır. Teşekkürler

Alıntıları Göster
    bu nedir ya millet maça gitmiyor sadece satmak için kombine alıyor. güya kara borsayı engelleyecekti pasolig.. sonra stadlar neden boş

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

bu nedir ya millet maça gitmiyor sadece satmak için kombine alıyor. güya kara borsayı engelleyecekti pasolig.. sonra stadlar neden boş

Sanırım farketmediniz, gişe fiyatı 130 Tl olan bileti 70 tl ye devir ettim. Karaborsa bunun neresinde bana izah edebilir misiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Sanırım farketmediniz, gişe fiyatı 130 Tl olan bileti 70 tl ye devir ettim. Karaborsa bunun neresinde bana izah edebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Moskova maçına 2 tane migros bileti alacağım arkadaşlar. Uygun fiyatlı olanlar lütfen iletişime geçin.
    Intel® Core™ i9-9900K /// EVGA GeForce RTX 3080ti FTW3 ULTRA GAMING /// G.Skill F4-4000C18D-32GTZR /// Samsung 1 TB 970 EVO Plus NVMe M.2 SSD /// ROG STRIX Z390-E GAMING /// Carbide Series™ Air 740 /// Hydro Series™ H150i PRO RGB 360mm Liquid CPU Cooler /// EVGA 1000 GQ, 80+ GOLD 1000W /// WD 3,5" 2TB Elements USB3.0///Razer Goliathus Extended CONTROL///Corsair K70 RGB MX Cherry Brown

• quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach1v4n

Moskova maçına 2 tane migros bileti alacağım arkadaşlar. Uygun fiyatlı olanlar lütfen iletişime geçin.

Alıntıları Göster
    L.Moskova maçına 2 adet bilet arıyorum.uygun fiyattan satabilecek olan varsa mesaj atabilir.

Orijinalden alıntı: foodengineer1

L.Moskova maçına 2 adet bilet arıyorum.uygun fiyattan satabilecek olan varsa mesaj atabilir.

Alıntıları Göster
    FENERBAHÇE -LOKOMOTİV MOSKOVA - 3 adet bilet mevcuttur. ( Biletin gişe satış fiyatı : 220 TL dir ) Lütfen teklifinizi bu rakama göre iletiniz.
    Biletler Fenerium Üst B Blok tribünündedir. İstediğiniz takdirde referans verebilirim.

Kulüpten yapılan bilet fiyatları açıklaması:
    MİGROS TRİBÜNÜ: 120,00-TL
    FENERIUM ÜST H-I BLOK: 185,00-TL ( Benim biletlerim bu bloklara göre 1 kademe daha yüksek statüdedir, aşağıdan biletin konumunu inceleyebilirsiniz )
    FENERIUM ALT H BLOK: 265,00-TL
    FENERIUM ALT G BLOK: 315,00-TL
    FENERIUM ALT F BLOK: 355,00-TL
    FENERIUM ALT E BLOK: 370,00-TL

http://www.fenerbahce.org/stadgezi/ ( Fenerium tribününde sarı ile belirtilen B Blok kısmına tıklayınız, görüş açısını kontrol edebilirsiniz )

• Lokomotif maçına 1 adet Migros veya okul açık tribününden bilet arıyorum.biraz ekonomik teklif bekliyorum arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fb1907antep

Lokomotif maçına 1 adet Migros veya okul açık tribününden bilet arıyorum.biraz ekonomik teklif bekliyorum arkadaşlar.
    Moskova Maçına Okul Açık 1 adet bilet 200 TL dir.

Hızlı ve güvenli şekilde devir yapılır...

• Breaking Bad • A Series of Unfortunate Events • Mindhunter • The OA • %3 • La Casa De Papel • Dark • Zoo • The Returned • The Night Of • Stranger Things • Preacher • Narcos •
    • Mr. Robot • The 100 • Blacklist • Salem • True Detective • Bates Motel • Grimm • Limitless •• Revolution • Intelligence • Lost • Prison Break • Flash Forward •
    • Person of Interest • The Flash • Hannibal • Alcatraz • Alphas • Lost Room • 11.22.63 • Haven • Under the Dome •
  • hocam ankarada öğrenciyim ilk kez kadıköye gitmek istiyorum.gişe fiyatından bjk maçına alabilirim kyk kredisi bugün yarın geliyor yardımcı olursan çok sevinirim

Orijinalden alıntı: ahmetsaracoglu

hocam ankarada öğrenciyim ilk kez kadıköye gitmek istiyorum.gişe fiyatından bjk maçına alabilirim kyk kredisi bugün yarın geliyor yardımcı olursan çok sevinirim
    Okul Açık

Başakşehir maçını 60 TL
    Lokomotiv Moskova maçını 90 TL

İkisini almak isteyene 140 liraya veriyorum arkadaşlar. Fenerbahçe Passoligine anında aktarabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Beşiktaş maçı 225 tl
    3 maç için toplam fiyat 400 tl
    İlgilenenler pm ile ulaşabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

hocam ankarada öğrenciyim ilk kez kadıköye gitmek istiyorum.gişe fiyatından bjk maçına alabilirim kyk kredisi bugün yarın geliyor yardımcı olursan çok sevinirim

Hocam bjk maçı henüz passolige yüklenmedi, ilerleyen günlerde tekrar görüşelim lütfen...

quote:

Hocam bjk maçı henüz passolige yüklenmedi, ilerleyen günlerde tekrar görüşelim lütfen...

Alıntıları Göster
    FENERBAHÇE -LOKOMOTİV MOSKOVA - 3 adet bilet mevcuttur.

Biletin gişe satış fiyatı : 220 TL dir. Bu fiyattan devir yapılacaktır. Biletler Fenerium Üst B Blok tribünündedir. İstediğiniz takdirde referans verebilirim.

http://www.fenerbahce.org/stadgezi/ ( Fenerium tribününde sarı ile belirtilen B Blok kısmına tıklayınız, görüş açısını kontrol edebilirsiniz )

• quote:

FENERBAHÇE -LOKOMOTİV MOSKOVA - 3 adet bilet mevcuttur.

Biletin gişe satış fiyatı : 220 TL dir. Bu fiyattan devir yapılacaktır. Biletler Fenerium Üst B Blok tribünündedir. İstediğiniz takdirde referans verebilirim.

Alıntıları Göster
    Moskova Maçına Okul Açık 1 adet bilet 200 TL dir. nORMALDE MAÇA GİDECEĞİM GİTMEMEM İÇİN DEĞECEK BİR ÜCRET OLMALI..

İLGİLENEN KİŞİLER PM ATSIN

XİAOMİ Mİ5 PRİME 64GB

• quote:

Orijinalden alıntı: gfb.samed

Moskova Maçına Okul Açık 1 adet bilet 200 TL dir. nORMALDE MAÇA GİDECEĞİM GİTMEMEM İÇİN DEĞECEK BİR ÜCRET OLMALI..

İLGİLENEN KİŞİLER PM ATSIN

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe - Kasımpaşa,
    Fenerbahçe - Kayserispor,
    Fenerbahçe - Osmanlıspor,
    Fenerbahçe - Mersin İdman Yurdu

maçları için Okul Açık kombinemi satıyorum. 4 maç için toplam fiyat 160 TL'dir. İlgilenenler PM atabilir.

Orijinalden alıntı: kemalk7

Fenerbahçe - Kasımpaşa,
    Fenerbahçe - Kayserispor,
    Fenerbahçe - Osmanlıspor,
    Fenerbahçe - Mersin İdman Yurdu

maçları için Okul Açık kombinemi satıyorum. 4 maç için toplam fiyat 160 TL'dir. İlgilenenler PM atabilir.

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe - Kasımpaşa maçına 2 tane Maraton Üst F Blok kombine devrediyorum

Tanesi 100tl

Orijinalden alıntı: Stygián

Arkadaslar Kasımpaşa maçı için okul açık uygun kombine devredecek olan pm atsın
    Fenerim üst B blok Moskova maçı 220 TL'ye devredilir. İlgilenen arkadaşlar pm atabilir. Ayrıca kasımpaşa maçı içinde satışım mevcuttur.

Orijinalden alıntı: truvali89

Fenerim üst B blok Moskova maçı 220 TL'ye devredilir. İlgilenen arkadaşlar pm atabilir. Ayrıca kasımpaşa maçı içinde satışım mevcuttur.

Alıntıları Göster
    Burada bilet fiyatlarından yakınan arkadaşlar olmuş , para kazanıyorsunuz diyenler olmuş .
    Sezon başı kombine fiyatı 1000 TL idi.. Durumu olan herkes aldı..
    Örneğin ; Kasımpaşa maçı Gişe fiyatı Migros fiyatı 105 TL. burada ortalama 50 - 70 TL arası tüm tribünlerden bilet bulabilirken bu neyin serzenişi ?
    Kombinesini paraya cevirebileceğin zaten sezon da 4-5 var (Gs , avrupa maçları , bjk )
    Moskova ve bjk maçlarının gişe fiyatı Kale arkası 120 TL iken ve bilet bulma olasılığın çok düşük iken ; eğer maça gitmeyi kafaya koymuş ve 120 TL zaten verecek adam 150,175,200 de verir. 120 TL gişe fiyatı olan maça gs maçı hariç kimse yüksek tutarlara uçmaz , hele normal lig maçlarına bile buralarda 40 vereni görüyorum. Serzenişte bulunur iken gerekli araştırmaları yaptıktan sonra yazarsanız seviniriz.

Fenerbahçe - Bjk = 200 TL 3 adet var

Fenerbahçe - Moskova = 200 TL 1 adet var

Kombineler mevcuttur . adet fiyatıdır. İsteyene ayrı ayrı isteyene toplu yüklenir. Az da olsa indirim yapılır.

Sağlıcakla ve Fenerbahçe ile kalın. Allah'a emanet

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.