Şimdi Ara

2015-2016 KYK Yurt Sonuçları [AÇIKLANDI] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.647
Cevap
21
Favori
53.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dankota

istanbulda yeni kayıt olanların yedek sırası ilerleyen varmı benimde 227 idi hala aynı bir kişi bile ilerlemez mi ?

37. yedektim şimdi 1. yedeğim
  • Istanbulda yeni baslıyorum. 224. yedektim. 1.yedek alımları acıklandı 202. yedek yazıyor simdi. koca istanbulda sadece 22 kisi mi aldılar yoksa farklı bisey mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdediff

Yurda kaydolduk yedekten kyk geldi

geçmiş olsun kardeşim.. sözleşmeni iptal etme durumun varsa et okulu bırakçam filan de... çünkü yemek yardımın filanda var kyk da 300 lira olcak ocak ayında
  • 50'den 24'e düşmüşüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıslakhavlu

Istanbulda yeni baslıyorum. 224. yedektim. 1.yedek alımları acıklandı 202. yedek yazıyor simdi. koca istanbulda sadece 22 kisi mi aldılar yoksa farklı bisey mi var?

asıl listede olanlardan 22 kişi kayıt yaptırmamış onun için o kadar geri gelmişsin ilk 22 yedekte olanlar girmiş oldu sistem bu şekilde asıl listede olanlar bir şekilde kayıt yaptırmadıkça veya kayıt yaptırınlar yurttan çıkarsa yedekdekiler girecek .
  • kara duman kullanıcısına yanıt
    Sistemi anladım ama forumlarda arastırmıstım onceki yıllarda 200lere kadar sıra geliyormus 1.yedek alımında. bu sene sadece 22 kisi ilerlemesi cok garip geldi. kaldı ki bu sene itünün listesi bile 40kisi ilerledi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sistemi anladım ama forumlarda arastırmıstım onceki yıllarda 200lere kadar sıra geliyormus 1.yedek alımında. bu sene sadece 22 kisi ilerlemesi cok garip geldi. kaldı ki bu sene itünün listesi bile 40kisi ilerledi

her sene öyle olacak diye bir şey yok başka mesajları okursan 700 kişi birden gerileyen var asıl listesindeki kişilerin kaydolmaması ve yurttan çıkmaları için dua edeceksin sıkıntılı bir durum ama durum böyle
  • Benim Ankara 930 yedekteydim. Sonuçlar açıklanı hala yedek 930. Şimdi herkes yurda kayıt mı yaptırdı kazananların ne garip bir sistem bu
  • 100 küsürdeki çocuğa gelmiş 54. yedek olan benim sıram bile değişmemiş nasıl iş bu be. (sakarya)
  • xigmatex kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle kardesim anlamak güc

• kara duman kullanıcısına yanıt
    Bu is sadece duayla olacak gibi degil sanki

• quote:

Bu is sadece duayla olacak gibi degil sanki

Başka bir yöntem biliyorsan deneyebilirsin .
  • Ara sinifmi

• Yatay gecis yapanlarin sonucu ne zaman belli olacak?

• Aydın 17.sıradaydım kazanmışım yurt ama anlamadığım bişi var.

Okuyacağım yerdeki yurtların bazı bloklardaki ücret ve yerleri farklı.Ben şimdi bankaya gidince kaç para yatıracağım ki ? Bir yurdu bilgi almak için aradım.Bana otomatik yerleşeceğimi söyledi.Yani istediğim bloku seçemiyormuşum.Eee ben ne kadar para yatıracağım o zaman ?
  • g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytlı -- 14 Eylül 2015; 0:34:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

Aydın 17.sıradaydım kazanmışım yurt ama anlamadığım bişi var.

Okuyacağım yerdeki yurtların bazı bloklardaki ücret ve yerleri farklı.Ben şimdi bankaya gidince kaç para yatıracağım ki ? Bir yurdu bilgi almak için aradım.Bana otomatik yerleşeceğimi söyledi.Yani istediğim bloku seçemiyormuşum.Eee ben ne kadar para yatıracağım o zaman ?

yatıracağın miktar ekranda çıkıyor zaten tc girince .
  • İstanbulda 83 yedektim hala ayni. Ben anlamadim nasil isliyor bu sistem.

• 1- KYK yurtları için başvuru yapan 398 bin 60 öğrenciden 168 bini yurtlara yerleştirilmişti.

2- Öğrenci Yurtları Yarın Açılıyor 14 eylül pazartesi günü kaydını tamamlayan her öğrenci dilerse bayramdan önce kalabilir.

3- kyk sadece sizi yurdun kapasitesi kadar yerleştirme yapıyor. yani yatak numaranızı, kaç kişilik odaya kimlerle beraber kalacağınızı yurt idaresi karar veriyor.(yarı özel yurtlarda tek kişilik ve 3 kişilk odalar mevcut tek kişilik odalara genelde yaşı yüksek olan ya da tıp vb okuyanları alıyormuş yurt iadaresi)

4- yurttaki oda arkadaşımı kim seçiyor ? oda arkadaşın yurt idaresi tarafından bölüm fakültesi filan aynı olanları bir araya toplamaya özen gösteriyorlar.

5- yedek sıralaması bazılarının aynı şehirde olmasına rağmen hızlı ilerlemiş hatta gelmiş bazısının gelmemiş bu durum sizin bağlı oldğunuz ilçe baz alınıyor okulunuz bulunduğu arkdaşlar ondan yani

kimisi aynıı ildeyiz benden yüksekti yedek sırası ama şimdi o yerleşti ben kaldım meselesi ilçeye semte göre işlediği için kaynaklanıyor
    ,Yedek öğrenci yerleştirmeleri, pazartesi çarşamba günleri gerçekleştirilecek. Öğrencilerin yedek yerleştirme süreçleriniwww.kyk.gov.tr internet adresinden takip etmeleri gerekiyor.

yani her hafta değil sanırım 3 güne indrimişler yedeklerin kayıt süresini çarşamba 2. yedek açıklancak habere göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytlı -- 14 Eylül 2015; 0:33:23 >

• Sivas bir haftada 600 kişi ilerlemiş entrasan

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.