Şimdi Ara

2014 ygs sıralamam sizce kaç olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu yıl benim 2. senemdi. Geçen yıl ygsde 55 bin olmuştum lysyle anca 23 bine çekmiştim ve istediğim bölüm olan diş hekimlikleri gelmemişti. Ygs fobim hep vardı geçen yıl yüzünden. Bu yıl geçen yıl gibi stres çok ön plana çıktı telaşımdan beklediğim randımanı alamadım sınavda. Ama yine de lysme güvendiğimden ygs bir 30 bine kadar olursa kurtarırım diş için diye düşünüyorum.

Türkçe: 35 net
    Matematik:33 net
    Fen: 31 net
    Sosyal: 25 net
    (1 az veya 1 fazla gelebilir hepsinden)

Bu netlerle kaç binde olurum sizce?
    Geçen yıl türkçede son birkaç soru kaymıştı bu yılkinden kötüydü, fenim 26 netti, sosyalım aynıydı bu yılkiyle, matematiğimse 1-2 net daha iyiydi. 55 bin olmuştum. İnşallah ilk 30 bine girebilirim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: silakvk

Merhaba arkadaşlar. Bu yıl benim 2. senemdi. Geçen yıl ygsde 55 bin olmuştum lysyle anca 23 bine çekmiştim ve istediğim bölüm olan diş hekimlikleri gelmemişti. Ygs fobim hep vardı geçen yıl yüzünden. Bu yıl geçen yıl gibi stres çok ön plana çıktı telaşımdan beklediğim randımanı alamadım sınavda. Ama yine de lysme güvendiğimden ygs bir 30 bine kadar olursa kurtarırım diş için diye düşünüyorum.

Türkçe: 35 net
    Matematik:33 net
    Fen: 31 net
    Sosyal: 25 net
    (1 az veya 1 fazla gelebilir hepsinden)

Bu netlerle kaç binde olurum sizce?
    Geçen yıl türkçede son birkaç soru kaymıştı bu yılkinden kötüydü, fenim 26 netti, sosyalım aynıydı bu yılkiyle, matematiğimse 1-2 net daha iyiydi. 55 bin olmuştum. İnşallah ilk 30 bine girebilirim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

bence girersin

• Netlerinden eminsen 30-25 k arası rahat gelir. Ben de diş istiyorum ama zor. Kaç kdan 20k lara çekilebilir sence?
  • Bencede girersin giremezsende ucundan kacirirsin hem ygs fobim var diyosun lysde yukseltirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3
    bence girersin

Çok teşekkür ederim cevabınız için umarım girerim sonu geçen yıl gibi hüsran olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: talha-25

Netlerinden eminsen 30-25 k arası rahat gelir. Ben de diş istiyorum ama zor. Kaç kdan 20k lara çekilebilir sence?

Ben dediğim gibi 55 binden 23bine çekmiştim ama lys fenime çok güveniyordum. Matematiğin 12. sınıf konuları beni biraz zorluyordu aynı şekilde analitik geometri de öyle. Benim sınıf arkadaşım 70 binden aydın tıpa çekip oraya gitti ama aydın tıpın sıralaması tam kaç bilemiyorum şu an. 13-14 bin olabilir. Yani lysye güveniyorsanız veya şu 2.5 ay pes etmeden yoruldum deyip bırakmadan çalışırsanız ben inanıyorum 50 bin kadar oynayabilir sıralama
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikanx

Bencede girersin giremezsende ucundan kacirirsin hem ygs fobim var diyosun lysde yukseltirsin

İnşallah girerim giremesem de lysde ilk 20 bine girsem 1 yılımı boşa harcamamış olurum bakalım hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mf3 kaç puan düşer sizce
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen seneye göre 20k ediyor bu sene de o civarda gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kloroflorokarbon

Geçen seneye göre 20k ediyor bu sene de o civarda gelir

20 bin civarı gelse çok rahatlarım umarım öyle olur, cevabınız için teşekkür ederim
  • 20-25k civarı gelir tahminen .

Lysye sıkı çalışırsan girersin. Geçen yıl Ygsde 27k idim şuan devlette bir tıp fakültesindeyim. Yani işin özü lysde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Beam

20-25k civarı gelir tahminen .

Lysye sıkı çalışırsan girersin. Geçen yıl Ygsde 27k idim şuan devlette bir tıp fakültesindeyim. Yani işin özü lysde.

20-25 gelse 15 bine çekebilirim diye düşünüyorum lys fen beni kurtarır gibi. ygs çok önemli değil evet ama yine de 2,5 ay moralim güzel olurdu en azından geçen yılki çöküşten sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.