Şimdi Ara

2014 YGS-LYS Kitap Tavsiyeleri-Öneriler -Çalışma Programı-YGS+MF (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
95
Favori
88.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lys fizik için zor kitap arayanlar eseni deneyebilir..
  • Hedefim epey yüksek, şu an ygs netleri 130-140 arası ortalama. Obp de 55 falan gelecek, sizce ilk 2000 mümkün mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaması için bir neden yok
  • Deneme olarak SETLER halinde FEM VE KÖRFEZİ ÖNERİİRM .20Lİ -25 Lİ KİTAP HALİNDE
  • Körfez ygs ikisi bir arada çözümlü 10 deneme setinin cevap anahtarı olan var mı?Kuzeni sınav yapacağım da cevap anahtarını getirmemiş.Elinde olan varsa acil yardım edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butersrAA -- 9 Ocak 2014; 12:47:46 >
  • Bilmediginiz yayin almayin kesinlikle gecen sene bu konularij yararini cok gördüm sizede yardimci olur inşallah fem final korfez fem ideal finalin turkcesi cok iyiydi gecen sene ters kose yapti osym kisa sordu final cozmenin orda yarari oldu karakok turkce cok iyidir fakat baya zor moraliniz bozulabilir korfez kolay denilebilir bol bol cdden cozemediginiz sorulara bakarsiniz ozdebir denemeleriniyidir ozbek carsisina gidin 2o tane karisik deneme alin cok yararini gorursunuz her turlu soru tiplerini

• canbaz67 C kullanıcısına yanıt
  • hocam lys 4 ten sınava girmeyi düşünüyorum ts öğrencisiyim hangi yayınevlerini önerirsiniz?soru bankası ve konu anlatımı olarak???
    her ders'i ayrı ayrı yazarsanız mutlu olurum.
  • mehmetk1907 M kullanıcısına yanıt
    Coğrafyadan karekök öneririm soru bankası olarak.Tarihten fem öneririm.Felsefedenen de fem simetri
  • Up.

• Kimya lys soru bankası Karekök öneriyorum.Yeni yeni aklıma geldikçe yazacağım merak etmeyin :)

Ayrıca Güray Küçük'ün Gür yayınlarını konu konu matematikte kullanabilirsiniz muhteşem bir kaynak..
  • Hocam tavsiyelerine neredeyse tamamen katılıyorum çok iyi yazmışsın. Güvender lys fizik konu anlatımlıyı çok beğendim ama ygs kimya için simetri aldım beğenmedim onun için de güvender almalı mıyım?

Matematik için sanırım karekök ygs alacağım yapamadığım soruları da çözenadam ile halledeceğim.

• Hocam fizik için ne önerebilirsiniz ? Sıfırdan başlamayı düşünüyorum aram pek iyi değil. Teşekkürler..
  • Sgt.Gaz S kullanıcısına yanıt
    Kimya zor değil herhangi bir kaynak olur.Karekök de 10 numaradır
  • Çok kötüyse fiziğin herhangi bir kitaptan formüllere bak konu çalış güvender olabilir fem olabilir ..Daha sonra fem'in ilk adım soru bankasını çöz bence..
    Eğer fiziğim biraz orta seviye diyorsan fem simetriyi bitirilmesin.Ya da sıradışı analiz yayınlarının tamamı çözümlü soru bankası da öğretir.
  • canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    ++++
  • 2015 için bu dediklerim :)

Simya yayını nasıldır? Elimde YGS kitapları var da :)

YGS sayısal dersler için zor soru bankası yazarmısın :)

Femin 5 adımda YGS kitabı iyimidir? Birde ufak tekrarlar için ince soru bankası almayı düşünüyorum. İnce soru bankalarımı almalıyım yoksa fem 5 adımda ygs mi?

LYS sayısal başlangıç için ne kitabı önerirsin?
    fem ilk adım mat ve fizikim var bu ikisi dışında.

Tekinay'ın ikiz sorularını aldım. Tekinay iyi midir? Diğer kitapları alınabilir mi? Sonuçta dershane gitmiyorum çözümlü sorular fena olmaz.

Fasikül almalımıyım yoksa soru bankaları yeterli olur mu? Yada eksik olduğum konular içinmi almalıyım fasikül sadece ?
  • köpekkedifare K kullanıcısına yanıt
    Simya nın konu anlatımları eh işte idare eder.Soru bankalarını beğenmedim açıkçası..
    Sayısal dersler için karekök soru bankası zordur ygs de matematik ve geo için özellikle.Biyo kimya fizik için de palme en kralıdır.
    Femin 5 adımda ygs kitabı vaktin varsa çözebilirsin sorular çok kolay ama sınava 2-3 hafta kala bütün konuları bi tekrar ediyim dersen en iyi tercih odur bence.
    Lys sayısal için fen dersleri için simetri güzel bence özellikle biyolojisi ve kimyasına bayılıyorum çok güzel anlatmış madde madde.
    Tekinay hakkında bi fikrim yok ancak güzel diyorlar .
    Fasikül bence matematik olarak al güray küçük'ün gür yayınlarının bütün konularını al ya da eksik olduklarını o konuyu 1000 soruya yakın soruyla direk bitirirsin al bi günde bitir konu derdi bitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyaktaDuranBoga -- 18 Nisan 2014; 16:43:02 >
  • merhaba arkadşlar 2015 ygs için meslek lisesinden mezun birine fen 15 net çıkarttırabilecek hangi kaynağı önerirsiniz

bir de temel olmadan çalışma ile fizik , kimya , biyolojiden hangi derse yoğunlaşmalıyım yani hangisinden daha basit daha anlaşılır şekilde net çıkartırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetMertG

Simya nın konu anlatımları eh işte idare eder.Soru bankalarını beğenmedim açıkçası..
    Sayısal dersler için karekök soru bankası zordur ygs de matematik ve geo için özellikle.Biyo kimya fizik için de palme en kralıdır.
    Femin 5 adımda ygs kitabı vaktin varsa çözebilirsin sorular çok kolay ama sınava 2-3 hafta kala bütün konuları bi tekrar ediyim dersen en iyi tercih odur bence.
    Lys sayısal için fen dersleri için simetri güzel bence özellikle biyolojisi ve kimyasına bayılıyorum çok güzel anlatmış madde madde.
    Tekinay hakkında bi fikrim yok ancak güzel diyorlar .
    Fasikül bence matematik olarak al güray küçük'ün gür yayınlarının bütün konularını al ya da eksik olduklarını o konuyu 1000 soruya yakın soruyla direk bitirirsin al bi günde bitir konu derdi bitsin.

Teşekkürler. Simya aldık bi kere çözecez artık :( dediklerini yapacağım özellikle fasikül işini :) sağolasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.