Şimdi Ara

2014 YGS/LYS için Yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mezuna kalmak ile ilgili ailemle sıcak çatışma yaşadım ve kazandım ama lys sonrasına kadar soğuk savaş devam ediyor.Büyük ihtimalle ben kazanacağım.Daha öncede forumda planlarımı anlattım ve gelen tepkiler üzerine planımı gözden geçirdim ve yeni bir plan oluşturdum.Yorumlarınızı bekliyorum.Eşit ağırlıkçıyım,Yazın 3 ay boyunca Ygs,sonrasında ise mat-2,edebiyat,geometri çalışacağım.Yazdan sonra Ygs için femin ve güvenderin Tüm denemeleri+bölüm denemeleri düşünüyorum.Bireyinde bölüm denemeleri

Şimdi sırasıyla Derslerden gidelim;
    Türkçe:parağrafta biraz daha hızlanırsam sıkıntı yok ama dil bilgisi 0,bana dil bilgisini iyi kavratacak kitap ve soru bankası.Hedef 35+

Matematik:Matematiğim çok iyidir.bu sene 27 doğru zamansızlıktan dolayı 4 boş vard.Öyle elimin altında boş vakitte çözmek için hangisini tavsiye edersiniz(Master yapmak için

Geometri:geometrim 0,Güvender Ygs kolay konu anlatım düşünüyorum.en iyi sb yazarmısınız(4 tane almayı düşünüyorum).bide körfez tv geometri nasıldır.Ben bir yandan normal geometriye diğer yandanda analitiğe başliyacağım,normal geometriyi bilmeden analitik öğrenilir mi?

Sosyal:Coğrafya hariç sıkıntı yoktur ama unutmamak için soru bankaları ve coğrafya için konu anlatımı +soru bankası önerirmisiniz.

Fen:fende ise sadece kimyayı düşünüyorum.Sizce kimyayı fll bırakmak için ne yapmalıyım ve kitap öneriniz nedir.

Lütfen yardımcı olun.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkan85 -- 21 Nisan 2013; 12:50:42 >

• Matematik: Master yapacağım diyorsan karekök al
    Geometri: Simetri alabilirsin. Fem alabilirsin.
    Coğrafya: Güvender Sb ve Fem simetri
    Türkçe: Palme, Fem Final
    Kimya: Simetri veya Zirve K.A alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Matematik: Master yapacağım diyorsan karekök al

Yav aldım karekökü bitmez bu kitap ama imkansız (ben konuyu açan kişi değilim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

aynı durumdayız bana da lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sizin matematikte en iyi diyebileceğiniz kitap hangisidir?
  • Dostum önce şunu belirtiyim. ygs sonucun ne kadar kötü olursa olsun aklından şu mezuna kalma olayını çıkar öncelikle. çünkü aklının bi köşesinde nasıl olsa mezuna kalırsam daha çok çalışıp daha yüksek yaparım diye bi fikir hep durur ve bu senin lys çalışmanı olumsuz yönde etkiler.

lysye 1,5 ay gibi bir süre var. sen bu süre içinde elinden geldiği kadar yüksek bir tempoyla ağır bi şekilde lys çalış. ondan sonra senenin planlamasını yap

ha lysyi fullesem de istediğim yer olmaz diyorsan da yine de lysye sıkı çalışmanı öneririm. gelecek sene için faydalı olur.

kaynak tavsiyesi istiyorsan şunları önerebilirim.

mat2: fem mat2 sb (karekökten uzak dur bence hakketen gereksiz ve müfredat dışı bazı sorular var.)

mat1: fem konu özetli

geometri: simetri

coğrafya: güvender sb

Türkçe: fem

kimya: güvender konu anlatımlı ya da zirve sb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 21 Nisan 2013; 13:56:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

Dostum önce şunu belirtiyim. ygs sonucun ne kadar kötü olursa olsun aklından şu mezuna kalma olayını çıkar öncelikle. çünkü aklının bi köşesinde nasıl olsa mezuna kalırsam daha çok çalışıp daha yüksek yaparım diye bi fikir hep durur ve bu senin lys çalışmanı olumsuz yönde etkiler.

lysye 1,5 ay gibi bir süre var. sen bu süre içinde elinden geldiği kadar yüksek bir tempoyla ağır bi şekilde lys çalış. ondan sonra senenin planlamasını yap

ha lysyi fullesem de istediğim yer olmaz diyorsan da yine de lysye sıkı çalışmanı öneririm. gelecek sene için faydalı olur.

mat2: fem mat2 sb (karekökten uzak dur bence hakketen gereksiz ve müfredat dışı bazı sorular var.)

Hocam verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim.Femsetler hakkında ne düşünüyorsunuz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Abi birde bana tavsiyede bulun mat1 ile ilgili kaynak

Ben pazartesi Karakök-0 Matematik1 alıp Yaza kadar matematik1 bitirmeye çalışacağım.
    Yazın İse Geometri+Türkçe+Coğrafya + Matematik denemeleri yapmaya çalışacağım.
    Tm'den tercih yapacağım için fene fazla gerek yok .
    12 Sınıfta ise Full Lys kasacağım tabi ygs konularını unutmamak için denemeleri unutmamak lazım.

Planım bu şekilde sizce nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hkan85

quote:

Dostum önce şunu belirtiyim. ygs sonucun ne kadar kötü olursa olsun aklından şu mezuna kalma olayını çıkar öncelikle. çünkü aklının bi köşesinde nasıl olsa mezuna kalırsam daha çok çalışıp daha yüksek yaparım diye bi fikir hep durur ve bu senin lys çalışmanı olumsuz yönde etkiler.

Hocam verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim.Femsetler hakkında ne düşünüyorsunuz...

bence femsetler güzel kaynaklar. orta seviyede kitaplar. yeni öğrendiğin bi konuyu pekiştirmek için çözülebilir. ygs kısmı yeterli ama lys için soruları biraz fazla kolay kaçıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hkan85

quote:

bence femsetler güzel kaynaklar. orta seviyede kitaplar. yeni öğrendiğin bi konuyu pekiştirmek için çözülebilir. ygs kısmı yeterli ama lys için soruları biraz fazla kolay kaçıyor.

Hocam çok çok teşekkür ederim.Kafamda artık plan iyice netleşti.

• Peki arkadaşlar ben hem normal geometriye hemde analitiğe başlıyacağım. normal geometri bilmeden analitik yapılır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.