Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar puanlama hesaplanırken ygs ve lys nin yuzde kacı alınacak bilgisi olan var mı
  • Müfredat değişti mi haberi olan var mı?
  • Ben de katılayım aranıza, hedefim tıp :/ Biraz zor olacak ama bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Müfredat değişti mi haberi olan var mı?

%40 ygs %60 lys biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44asLan

quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Müfredat değişti mi haberi olan var mı?

%40 ygs %60 lys biliyorum.

o anlamda sormadım. Konu olarak yani?
  • odaklanma sorunum var da 25dk 25dk çalışabiliyorum (hatta daha da az) nasıl arttırabilirim bu süreyi? insanların programına bakıyorum 45-50dk lık etütler yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

odaklanma sorunum var da 25dk 25dk çalışabiliyorum (hatta daha da az) nasıl arttırabilirim bu süreyi? insanların programına bakıyorum 45-50dk lık etütler yapıyorlar.

Merhaba, hocam benim programım 2şer saatlik. Ben de ilk başlarda 40-45 dakikalık sürelerde çalışıyordum. Size önerim şu öncelikle şunu denemenizi öneririm.

Bir masaya geçin evde tamamen sessizlik oluşturun. Bir şişe su, bardak, peçete alın. Bir de kronometre ya da küçük bir saatiniz olsun. İlk gün sadece hedeflediğiniz sürece boş olarak oturun. Ama kalkmayın kesinlikle. Süreyi doldurun. 2. Gün süreyi tutarak ders çalışın. Zorlayın kendinizi bir süre sonra alışacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu konuyu bitirmiş olarak bende yardımcı olabilirim. İstediğim puanı alamadım önümüzde sene hedef TIP :) ### Whatsapp messageme farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

odaklanma sorunum var da 25dk 25dk çalışabiliyorum (hatta daha da az) nasıl arttırabilirim bu süreyi? insanların programına bakıyorum 45-50dk lık etütler yapıyorlar.

Merhaba, hocam benim programım 2şer saatlik. Ben de ilk başlarda 40-45 dakikalık sürelerde çalışıyordum. Size önerim şu öncelikle şunu denemenizi öneririm.

Bir masaya geçin evde tamamen sessizlik oluşturun. Bir şişe su, bardak, peçete alın. Bir de kronometre ya da küçük bir saatiniz olsun. İlk gün sadece hedeflediğiniz sürece boş olarak oturun. Ama kalkmayın kesinlikle. Süreyi doldurun. 2. Gün süreyi tutarak ders çalışın. Zorlayın kendinizi bir süre sonra alışacaksınız.

önerin için teşekkür ederim. yarın uygulamaya çalışacağım ama başarabilir miyim bilmiyorum.

• Geomatri matematiğin sıfırdı yaz tatili için
    antremanlarla matematik kitabını aldım şimdi matematikte rasyonel sayılar bilinmiyen denklemler oran orantı gibi konulara hakimim birde antremanlarla geometri aldım antreman kitaplarını bitirp ygsye başlıyacağım
  • MessegeMe grubuna gelen yok mu ya hadi. Pinlerinizi yollayın bana ö.m den
  • Yaşım 26, bu sene sadece YGS'ye girmeyi düşünüyorum. Sıfırdan YGS konularına başlamak için bir kaynak (konu anlatımlı) önerir misiniz.
  • 30 gündür ders çalışmayı istiyorum ama yok, seneye ağlarım bu zamanlar mezuna kaldık şimdiden çok stres yaptım panik oldum geç kaldım diye bir an önce başlamalıyım dershaneye gitmeyeceğim evde çalıştığım kadarıyla yaparım artık
  • yeni konuya nasıl çalışılır?
    fizikte mekanik konularını cuma günü bitirmiş olacağım. optik elektrik falan çalışmak istiyorum ama hiçbir fikrim yok bu konulara dair. nasıl çalışacağım buna dair bile fikrim yok. mesela yeni konu olarak geçenlerde sözcük türleri çalıştım, sonra 4 test çözdüm ama hala konuyu öğrendim diyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 8 Temmuz 2013; 22:59:36 >
  • FEM dvd çözümlü alın
  • beyler whatsapp grubu kurun ya
  • nerde ne okuyosun yanı tıp için nereyı bırakacaksın?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_77560828/tm.htm bi el atsanız zaten 2 soru var :)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.