Şimdi Ara

2014 YGS-LYS'DE MANTIK SORULDU MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle ygs matematik bir genel tekrar yapıyorum da, ben 97 doğumluyum. yani 2015te gireceğim sınava. biz 9. sınıfta mantık (önermeler,p q ve veya) gördük. fakat 10. sınıfa geçtiğimizde mantık kalktı gibi bir söylenti duymuştuk. geçen sene mantıktan soru soruldu mu? gerçekten müfredattan kaldırıldı mı? eğer kaldırıldıysa gördük diye bize sorarlar mı yoksa artık sorulmuyor mu?

• Yoktu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Uğurlu Genç

bize sorarlar mı acaba? çalışıp vakit kaybetmesem mi hiç? ne yapsam bilemedim şimdi.
  • Ygs de geldi
  • @Vahn +1

Bu kafayla sene sonu için fazla bir şey bekleme . @Sergeant7
  • Toplam çarpım da sorulmadı ona da çalışma boşver ne gerek var ki
    Hele modüler aritmetik işlem filan geç bakma bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan her şeyi çok biliyorsunuz be. Babanızın tarlası mı kardeşim burası? İsteyen kurallar dışına çıkmadan istediği konuyu açar. Çalışıyorum zaten merak etmeyin. İlerleyen zamanlarda 2 mantık testi çözeceğime, 1 tane çözer diğer 1 teste harcayacağım zamanı farklı şekilde değerlendiririm.

hadi kardeş başka platformlarda pc başında rakip elemeye devam, lagaluga yapıp adamın canını sıkmayın.

@Jau* @Vahn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrakYollarıİltihabı

Toplam çarpım da sorulmadı ona da çalışma boşver ne gerek var ki
    Hele modüler aritmetik işlem filan geç bakma bile

Mesaj-Nickte çığır açmışsın sende. Bir konunun müfredattan kaldırılıp artık öğretilmemesi ve soru sorulmaması var, halihazırda müfredatta bulunan ve soru çıkma ihtimali olan konular var. Kaybol.
  • Ah ulan 9dayken bu konuyu fena yapardım ama şimdi unuttum zaten 9da hoca anlatırkende çıkmaz demişti

• Dostum çıkma ihtimalinide göze al ve çalış,zaten mantığın çok bir konusu yok p-q => <=> v ^ tablolarını öğren gerisi kolay
  • Sakin ol evlat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.