Şimdi Ara

2014 YGS İçin Kitap Önerisi [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2014 ygs sınavına hazırlanmak istiyorum. Öncelikle şunu belirteyim tek hedefim en az 280 en çok 300 puan yapabilmek ygs1,2,3.. herhangi bir türünden.
    Sayısalım sıfır yani temel hiç yok. Türkçe ve Sosyal kasmam lazım ama matematik ve fen'den en az 5er net çıkartıcam.
    Bana konu anlatımlı bol testli kitaplar önerebilir misiniz çok teşekkür ederim şimdiden.

edit: dershaneye gitme gibi bir durumum yok evde kendim hazırlanıcam.

• Cidden kötü olduğunu düşünüyorsan , temelim yok diyorsan fem ilk adım kitaplarını incele uygun görürsen alırsın. 280-300 puan hedefindeki birisine simetri bile ağır gelebilir ama ilk adımı beğenip çözersen simetriye de geçersin. Kolay gelsin , hedefini büyüt.
  • ygs 280-300?Hocam sanki bu puanlarla ney hedefliyorsun diye sorsam kabalık olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

ygs 280-300?Hocam sanki bu puanlarla ney hedefliyorsun diye sorsam kabalık olur mu?

Ön lisans mezunuyum ztn bu yıl mezun oldum PMYO hazırlanıcam hocam. Temel yok orta okulda ilk okulda eğitim alamayanlardan biride benim malesef ve şimdi birden yüklenince beyin eror veriyor doğal olarak. Bende hayalimdeki yapmak istediğim tek mesleğe yönelmeye karar verdim kısaca açıklamak gerekirse durum bu işte...
  • yukarı
  • Zirve yayınlarının Konu anlatımı iyidir. Konu örnek soru ve çözümleri 1 tes çözümlü üstüne de 2 test !Geometride Güvender al başlangıç için iyidir.
  • Beyler banada yardımcı olurmusunuz ? Matematik temelim cok kötü Geometride öyle.. Hangi kaynakları tavsiye edersiniz ? Sözel kaynaklar içinde önerilerinizi beklıyorum alanım Eşit Ağırlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL COĞRAFYA KİTABI ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak Hcvl

Cidden kötü olduğunu düşünüyorsan , temelim yok diyorsan fem ilk adım kitaplarını incele uygun görürsen alırsın. 280-300 puan hedefindeki birisine simetri bile ağır gelebilir ama ilk adımı beğenip çözersen simetriye de geçersin. Kolay gelsin , hedefini büyüt.

birey kitabları nasıl hocam dershane vermişti bunları bana ama temel yok
  • analitik konu anlatımı için karekök'ü beğenmiştim
    türev, integral, trigonometri için de apotemi yayınlarını çok başarılı buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: club marina

quote:

ygs 280-300?Hocam sanki bu puanlarla ney hedefliyorsun diye sorsam kabalık olur mu?

Ön lisans mezunuyum ztn bu yıl mezun oldum PMYO hazırlanıcam hocam. Temel yok orta okulda ilk okulda eğitim alamayanlardan biride benim malesef ve şimdi birden yüklenince beyin eror veriyor doğal olarak. Bende hayalimdeki yapmak istediğim tek mesleğe yönelmeye karar verdim kısaca açıklamak gerekirse durum bu işte...

antremanlarla matematik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

quote:

antremanlarla matematik

hocam 4 kitabı var bunun ben sadece ygs için hangilerini almam lazım ? mat2 çalışmayacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

quote:

antremanlarla matematik

hocam 4 kitabı var bunun ben sadece ygs için hangilerini almam lazım ? mat2 çalışmayacağım.

1-2 yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederm hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.