Şimdi Ara

2014 YARISMI POLOMU ACiL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski arabamı sattım yeni araba almak istiyorum.Polo 2014 1.2 tsi comfortline otomatik mi Toyota yaris 1.33 special otomatik mi hangisi daha iyi dir ? İleride satmak istesem veya konforluluk vs. Gibi açılardan bakarsınız? Acil Yardım Edin Lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzer bi durumdayız. Yeni yarisler eylülde bayilerde olcak deniyor. Beklicez biz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetercell

Arkadaşlar eski arabamı sattım yeni araba almak istiyorum.Polo 2014 1.2 tsi comfortline otomatik mi Toyota yaris 1.33 special otomatik mi hangisi daha iyi dir ? İleride satmak istesem veya konforluluk vs. Gibi açılardan bakarsınız? Acil Yardım Edin Lütfen

Kesinlikle yaris derim iç hacim donanım ve servis maliyeti konusunda polo dan çok daha iyi bir araç ayrıca polo nun dsg şanzımanı saatli bomba...

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

quote:

Arkadaşlar eski arabamı sattım yeni araba almak istiyorum.Polo 2014 1.2 tsi comfortline otomatik mi Toyota yaris 1.33 special otomatik mi hangisi daha iyi dir ? İleride satmak istesem veya konforluluk vs. Gibi açılardan bakarsınız? Acil Yardım Edin Lütfen

Kesinlikle yaris derim iç hacim donanım ve servis maliyeti konusunda polo dan çok daha iyi bir araç ayrıca polo nun dsg şanzımanı saatli bomba...

Eylül'ü beklemeden Yaris 1.33 Fun Special Otomatik için anlaştık.Fiyatlarda artış olur ve ekstra indirim yapmazlar diye düşündüm.Kampanyalı fiyatı 46,450 tl idi,45300 tl'ye indiler,Kasko hariç bütün masrafları karşılıyorlar birde park sensörü hediye ettiler.Aynı şartlarda aynı paketteki aracı 48000tl'den aşağıya alamam diye düşündüm.Ama arada küçük bir fiyat farkı olursa,gel de pişman olma.Yeni Yaris'in ön tasarımı bana göre eskisinden kötü olmuş ama teknik donanımında da çok fazla değişiklik yaptıklarını,eksiklik ve hataları düzelttiklerini söylüyorlar.Bende de soru işareti yaratan taraf burası.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanri12

quote:

quote:

Eylül'ü beklemeden Yaris 1.33 Fun Special Otomatik için anlaştık.Fiyatlarda artış olur ve ekstra indirim yapmazlar diye düşündüm.Kampanyalı fiyatı 46,450 tl idi,45300 tl'ye indiler,Kasko hariç bütün masrafları karşılıyorlar birde park sensörü hediye ettiler.Aynı şartlarda aynı paketteki aracı 48000tl'den aşağıya alamam diye düşündüm.Ama arada küçük bir fiyat farkı olursa,gel de pişman olma.Yeni Yaris'in ön tasarımı bana göre eskisinden kötü olmuş ama teknik donanımında da çok fazla değişiklik yaptıklarını,eksiklik ve hataları düzelttiklerini söylüyorlar.Bende de soru işareti yaratan taraf burası.

Yeni yaris in geliş fiyatı muhtemelen daha pahali olacaktır, genelde makyaj sadece görsel değişiklik getirir teknik değişim olacağını sanmam. Esp ve led farlar gibi avrupada zorunlu olan şeylerle gelecektir o kadar. Imkan varsa bütçeyi az zorlayıp cool donanım almanız daha iyi olacaktır. Hayırlı olsun doğru bir tercih yapmışsınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sanri12

quote:

quote:

Yeni yaris in geliş fiyatı muhtemelen daha pahali olacaktır, genelde makyaj sadece görsel değişiklik getirir teknik değişim olacağını sanmam. Esp ve led farlar gibi avrupada zorunlu olan şeylerle gelecektir o kadar. Imkan varsa bütçeyi az zorlayıp cool donanım almanız daha iyi olacaktır. Hayırlı olsun doğru bir tercih yapmışsınız.

İnternetten takip ettiğim kadarıyla bazı aksamlarda değişiklik yaptıkları söyleniyor,ne kadar doğru bilmiyorum.Dış tasarımı çok dert etmiyorum. Cool paket yaklasık 3500tl daha pahalı(Bu rakama zor çıktım,üstü imkansız).Güvenlik donanımında da arada çok büyük farklar yok.Aralarındaki fark daha çok iç ve dış donanımda,oradaki bir çok ayrıntı da benim için önemli değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.