Şimdi Ara

2014 WORK&TRAVEL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
46
Favori
34.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cazip gelen konaklama oldu.Tek sıkıntı konaklamaya ek 15 dolar günlük yemek ücreti tabi mecburi değil ama etraf da ıssız yemek işi biraz problem olacak gidi duruyor.2. iş için herhangi bişey söyleyemeyeceğim ilk WAT deneyimim olacak.İş hakkında da tam emin değilim tüm gün güneş altında temizlik.
  • dolar 3 lirayı bulucak bu gidişle
  • quote:

Orijinalden alıntı: notpad

dolar 3 lirayı bulucak bu gidişle

Hamdolsun knk imfyi borcu kapattık

şu da geç gelen fotomuz
    http://imgur.com/SzX4HON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 17 Ocak 2014; 21:55:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WAT işlerinde pek fazla bir şey beklememek lazım, işi düşünerek gidersen mutlaka hüsrana uğrarsın, bence ana kurgu Amerika' dayım ağabey diyebilmekte ve ona göre gezip tozmak ve eğlenmekte olmalı. Örneğin iyi tarafına bak, Las Vegas' a yakınsın :)

@notpad : Merhaba hocam nasılsınız? Dolar yükseliyor, buradan gidene kadar dezavantaj oradayken avantaj olacak bu durum evet. :)
  • Haklısın ama 3.5 ay o işi yapacağım onun için biraz kafaya takıyorum.Gezme kısmında avantajlıyım.Senin de ilk deneyim mi?
  • Evet benimde ilk olacak ancak hem iş hem de giden arkadaşlardan dolayı bir çok konuda tecrübeliyim ve tamamen kendi istediğim bir işe ve bölgeye yerleştirildim. Muhtemel gidiş tarihin nedir bu arada :)
  • merhaba arkadaşlar wat konusunda en onemli 3 şirketten biri olan ismii vermeyeyim reklam olmasın 3150 lirayı ayarlama şansım var fakat çarşamba gününe kadar ilgilenenler özelden mesaj atabilir ayrıca o krumun çalışnaı değilim sadece universitemizdeki kulube sponsor saygılarla
  • Benim biraz aceleye geldi sayılır. Dil okulu düşünüyordum fakat WAT cazip geldi pek araştırma fırsatım olmadı.20sinden sonra olacak kesinlikle 22-23 Haziran olabilir.
  • Hocam aynı şekilde diyelim, Dil eğitimiyle başladı serüven ve WAT' a kadar uzandı ve son olarak karar kılındı. :)

@jasonn123 Fotoğraf nereden? hemen öyle çekip gitmek var mı?
  • hocam şubatta basvursak cok gec kalmis sayilir miyiz?
    basvururken nelere dikkat etmemiz gerekiyor?

• Senin gidiş ne zaman? Tek başına mı gidiyorsun?
  • Evet hocam şuan için kimse yok ama Facebook da gideceğim yerde çalışan bir tane Türk buldum fakat gidiş tarihlerimiz farklı ben önce gidiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Hocam aynı şekilde diyelim, Dil eğitimiyle başladı serüven ve WAT' a kadar uzandı ve son olarak karar kılındı. :)

@jasonn123 Fotoğraf nereden? hemen öyle çekip gitmek var mı?

Fotoğraf California los Angeles veniceden

notpad kardeşimle birlikte

• çok geç kalmış sayılmak istediğin meslek ilgili usta asılnda örneğin kodak işlerinin fuarı 30-31 ocakta yani çok geç kalmış sayılmazsın eğer hala düşünüorsan de de 3150 eduyorku ayarlayabilirim bnmde işime gelir ay sonunda 4000 lira olacak
  • benim de bi kaç sorum olacak wat ile ilgili bilgim sıfır
    b2-c1 arasında ingilizcem var yaza kadar geliştiririm zaten kursa filan gidiyorum ve daha hiçbir şirketle görüşmedim araştırma filan da yapmadım
    kısaca demem o ki bu sene için geç mi kaldım ? hem dil seviyesi açısından hem iş imkanı açısından
  • Dil seviyesini kafana takma, konsolosluk mülakatını geçersin sadece heyecan yapma, ek olarak geç kalmadın.

b2-c1 upper - advence demek bu dil seviyesi çok çok iyi hocam bunun için telaş yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 18 Ocak 2014; 0:56:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

jason in cilgin anilarinin disinda varsa bisey sormak isteyen , cekinmesin. Mesajimi koyayim araya

çılgın anılar derken

ozgursum olarak benden kat ve kat tecrübelisin su an gidenlerden pek kimse yok ama ilerde çıkarsa el birliğiyle yardımcı olalım bu sene dolar yüzünden baya az galiba katılımcı sayısı

Katilimci 3000-4000 aralignda olacak. Gecen seneya yakin rakam ama ortada gorunmuyorlar sadece , bilgileri okuyup forumlarda aktif olmuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemdu

çok geç kalmış sayılmak istediğin meslek ilgili usta asılnda örneğin kodak işlerinin fuarı 30-31 ocakta yani çok geç kalmış sayılmazsın eğer hala düşünüorsan de de 3150 eduyorku ayarlayabilirim bnmde işime gelir ay sonunda 4000 lira olacak

yok hocam sagolun biraz daha dusunmem lazim.

• Mutlu pazarlar, günler nasıl geçiyor ? Vize mülakatına geçen sene girenler hangi tarihlerde girdi acaba?
  • hangi tarihte girdim bende hatırlamıyorum merakta ediyorum çünkü 24 mayısa istanbulda işim de o var o tarhie bir yere gelir mi acaba.ama geçen sene ben 28 mayıs ta amerikaya varmıştım demekki nisanda falan girdim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.