Şimdi Ara

2014 WORK&TRAVEL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
46
Favori
34.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: notpad

oğlum yapma la ,açma şöyle konular zaten kafam karışık şu günlerde bu arada 100lerce soru sorulup,binlerce beyin fırtınası yapan olucaktır yaz için ama tamamiyle şans faktörü var,boşu boşuna kafa patlatmayın yaz için,aklınızdaki ile karşınıza çıkıcak şeyler tamamen farklı olucak,gidin tadını çıkarın ve şansınıza güvenin yapcak başka bişey yok

bu arada adettendir,yazmayı unuttum.Up up up

Up Up Up

yahu knk dedim belki geçen seneki gibi bş ortam çıkar gidenleri toplarız diye ama millet konuyu wat yaptım soruları alim diye anladı. bakalım,belki ilerleyen günlerde gelir gidenlerden birileri.

ayrıca notpad'e sonuna kadar. Katılıyorum. aklınıZdaki ile oradaki farklı çıkıcak beklentiyi fazla yüksek tutmyın gidin keyfini çıkarın.

Bi de 1. Geleneksel California buluşması resmini koyim mi knk yoksa ifşa mı oluruz

koy koy,beyler photoshopla arkadaki denizi büyütün diye konu açmadıgın sürece ifşada sıkıntı olmaz hatta face'e koy diye beklıyodum ben o fotoyu çok cool,ama koymadın bi

• jason in cilgin anilarinin disinda varsa bisey sormak isteyen , cekinmesin. Mesajimi koyayim araya
  • kaç para tutuyor pasaport vize bilet filan orada dayımlar oturuyor onlarda kalma imkanım var gidiş ne tutuyor onu söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

jason in cilgin anilarinin disinda varsa bisey sormak isteyen , cekinmesin. Mesajimi koyayim araya

çılgın anılar derken

ozgursum olarak benden kat ve kat tecrübelisin su an gidenlerden pek kimse yok ama ilerde çıkarsa el birliğiyle yardımcı olalım bu sene dolar yüzünden baya az galiba katılımcı sayısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

kaç para tutuyor pasaport vize bilet filan orada dayımlar oturuyor onlarda kalma imkanım var gidiş ne tutuyor onu söyleyin

herşey dahil 6500 falan kafadan hazırla.dayınlar orda ama dayınların ordan iş bulman lazım kalmak için yoksa konaklama parası vermicem diye her gün ucuş yaparsın anlamı kalmaz
  • quote:

quote:

quote:

oğlum yapma la ,açma şöyle konular zaten kafam karışık şu günlerde bu arada 100lerce soru sorulup,binlerce beyin fırtınası yapan olucaktır yaz için ama tamamiyle şans faktörü var,boşu boşuna kafa patlatmayın yaz için,aklınızdaki ile karşınıza çıkıcak şeyler tamamen farklı olucak,gidin tadını çıkarın ve şansınıza güvenin yapcak başka bişey yok

bu arada adettendir,yazmayı unuttum.Up up up

Up Up Up

yahu knk dedim belki geçen seneki gibi bş ortam çıkar gidenleri toplarız diye ama millet konuyu wat yaptım soruları alim diye anladı. bakalım,belki ilerleyen günlerde gelir gidenlerden birileri.

ayrıca notpad'e sonuna kadar. Katılıyorum. aklınıZdaki ile oradaki farklı çıkıcak beklentiyi fazla yüksek tutmyın gidin keyfini çıkarın.

Bi de 1. Geleneksel California buluşması resmini koyim mi knk yoksa ifşa mı oluruz

koy koy,beyler photoshopla arkadaki denizi büyütün diye konu açmadıgın sürece ifşada sıkıntı olmaz hatta face'e koy diye beklıyodum ben o fotoyu çok cool,ama koymadın bi

knk fotoyu koydum 25 begeni geldi ama sen yoksun

sana bildirim gelmedi mi yoksa.ne düşünüyorsun kısmına 1. geleneksel donanımhaber california buluşması yazdım ahahaah

• 20-21 yaa uygun mu yas siniri kac :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

20-21 yaa uygun mu yas siniri kac :)

gitmek için oyle bi yaş sınırı yok zaten üniye gelen biri 18 oluyor.ama orda rahatça araba kiralamak içki içmek çin gereken yaş 21
  • quote:

quote:

gitmek için oyle bi yaş sınırı yok zaten üniye gelen biri 18 oluyor.ama orda rahatça araba kiralamak içki içmek çin gereken yaş 21

Tek basina mi oluyorsun yoksa turk oda arkadasin vs oluyor mu

• quote:

quote:

quote:

ben tek gitmiştim hiç türk yoktu bi kırgız arkdaşım vardı sadece.ama orada ne kadar az türk o kadar iyi.sana onu soyliyim.ben zencilerle kalmıştım misal ama benim tek başıma gitmiş olmam büyük şans.bu senede tek gitmek istiyorum.texas'a gitsem tek süper olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben tek gitmiştim hiç türk yoktu bi kırgız arkdaşım vardı sadece.ama orada ne kadar az türk o kadar iyi.sana onu soyliyim.ben zencilerle kalmıştım misal ama benim tek başıma gitmiş olmam büyük şans.bu senede tek gitmek istiyorum.texas'a gitsem tek süper olur.

ingilizce var o zaman sende sorun olmuyor mu ben konusulani anliyorum ama konusamiyorum 50 yabanci dizi takip edince boyle oldu pratik yapmak lazim biraz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ingilizce var o zaman sende sorun olmuyor mu ben konusulani anliyorum ama konusamiyorum 50 yabanci dizi takip edince boyle oldu pratik yapmak lazim biraz

ingilizcem vardı ama o kadar iyi değildi o zamanlar.oyle bodozlama girdim zaten bana burdan giderken kalıcak yerde ayarlamamışlardı.işte oyle gittim.macerayı seven adamım.kuzey koreye gondesen giderim fark etmez

ama pratik için kaçırlımıcak fırsat.

• burayada koy kanka ahahaha
  • 2 sorum var gidenlere özellikle 1.soru daha önemli
    1-unitedtowers düsünüyorum,olumsuz fikri olan var mı veya baska sirket önerisi olan?
    2-istedikleri 2.00 ortalama dönemlik olarak mı yıllık olarak mı
  • 1-unitedtowers düsünüyorum,olumsuz fikri olan var mı veya baska sirket önerisi olan?
    Paylaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

1-unitedtowers düsünüyorum,olumsuz fikri olan var mı veya baska sirket önerisi olan?
    Paylaş

United towers hakkında bilgim yok.ama agno yıllık olarak hesaplanıyor

• Bikaç resim ekle de buralar canlansın.
    Edit: Katılımın düşüklüğü doların uçmasından dolayı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 14 Ocak 2014; 14:41:44 >
  • quote:

quote:

Paylaş

sen sanırım icep world ile gittin.bır sıkıntı yasadın mı,onu da tercih edebilirim tam bir fikrim yok sirketler arasında
  • quote:

quote:

quote:

Paylaş

sen sanırım icep world ile gittin.bır sıkıntı yasadın mı,onu da tercih edebilirim tam bir fikrim yok sirketler arasında

Bi tek yer ayarlamadılar ama sıkıntı etmedim.sonuçta los Angeles gibi Bi yere gittim.ams şirketler hakkında bilgim yok pek.ben sorun yaşamadım ama başkası belki yaşamıştır bilemem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Nasıldı? Ne yaptın oralarda? Nasıl bir işte çalıştın? İngilizce seviyen nasıl?

iyiydi ya yedim için içtim party yaptım.sonra ülkeye zor dondum

pacific parkta harbor grillde burger yaptım.

ingilizcem gitmeden onceye gore çok çok iyi.kelimeleri bilmeme ragmen çözemediğim cümleleri şimdi çok rahat anlıyorum.üzerimde tutuklukta gitti çok rahat konusabiliriyorum.

benimde tek korkum speaking hocam nasıl astın bu sorunu oraya ilk indiğimde şayet gidecek olursam nasıl konusurum diye düşünmekten kendimi yer bitirirdim bu olay sizdede oldumu olduysa ne kadar sürede geçiyor gerçi amerikada gramer falan önemli değil tabii ama adamın dediğini anlayamama korkusu falan da yasadınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDAGx -- 14 Ocak 2014; 16:31:06 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.