Şimdi Ara

2014'teki Yeni Sınav Sistemi ile İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim ama bir türlü esasını öğrenemediğim bir konu var. Ben okula bir yıl geç başladığımdan, 2014'te mezun olacağım ve bu yeni gelecek olan sınav sisteminin beni etkileyip etkilemeyeceğini merak ediyorum. Birçok siteden bu durumu araştırdım ama kimi kaynak, sistemin 2014'nin sonunda tamamlanacağını söylerken kimi kaynak da 2014 yılında uygulanacağını söylüyor. Kafam çok karıştı ve moralim bozuldu, ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun. :(

• bende merak ediyorum ama şu an da kimse de bir şey söyleyemez 2013e kadar bekleyeceğiz
  • Televizyonda 2014 sonunda sistemin uygulanacağı söyleniyordu ne kadar doğru bilmiyorum.Ama şimdiden ne olacağını kestirmek zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

Televizyonda 2014 sonunda sistemin uygulanacağı söyleniyordu ne kadar doğru bilmiyorum.Ama şimdiden ne olacağını kestirmek zor.

Şimdiden kestirmek zor ama yine de sonuçta şurda iki yıl gibi kısa bir zaman kalmış bu kesin bir bilgi olarak bize verilmeli, biz sınav sistemini değiştiriyoruz 2014'de deyip gitmek marifet değil ki, tam olarak zamanı kimlere denk gelip gelmeyeceği gibi bilgiler verilmeli ki bizler de ona göre çalışmamızı, planımızı, hedefimizi belirleyelim.
  • Valla hocam ben bizim okulda öğretmen olan hocayla konuştum. O dedi; Okula kağıt falan gelmiş 2014 te 4 sınav mı ne olacakmış . Ama tabi kesin mi? bilmiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.