Şimdi Ara

2014 Sözelciler Tercihleri Alalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sözelciler tercihleriniz nelerdir.Bide bu sene Tarih bölümü öğretmenlikleri açılacakmış diye bişey duydum gerçek midir?

• bu sene sözelci yok galibam :D
  • Var ama umitsiz sozelci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niyeki kardeş ben sözelciler daha çok edebiyat,tarih,coğrafya gibi bölümlerimi yoksa halkla ilişkiler,radyo sinema televizyon,gazetecilik gibi bölümlerimi istiyor onları merek ediyorum.
  • İlk saydigin bölümleri daha fazla istiyorlar

• Sözel puanım iyi gelirse boğaziçi edebiyat ya da gs iletişim düşünüyorum olmazsa da artık kısmet ne olacaksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih listeme Boun Tarih,Boun Edeb,Odtü Tarih yazmayı düşünüyorum hayırlısı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene deneme niyetine uludag edb yazicam olursa. Ailemin yaninda bi deniyeyim zaten bu senede calisacagim seversem daha iyi bir universitede edb okurum.

• Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi istiyorum ben. Tutmazsa Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler ikinci öğretim. O da olmazsa bakalım artık Bursa ya da Eskişehirde tarih okurum.

• Ben tercih listeme hiç Tarih,coğrafya,edeb yazmayacağım yanlışmı yapıcam bilmiyorum ama hayırlısı artık
  • ANADOLU İBF DIŞINDA HERHANGİ BİR YER DÜŞÜNMÜYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen1555

ANADOLU İBF DIŞINDA HERHANGİ BİR YER DÜŞÜNMÜYORUM

hangi bölüm peki?
  • simdiye kadar hep ogretmenlik dusundum.ama cevremdekiler iletisim i yaz diyor.nedir bu iletisim aciklarmisiniz lutfen

• Bir tmci olarak turk dili ve edebiyati yazicam gibi gorunuyor vakifta. Bi de belllkii rts

• kardeşim gazetecilik,sinema tv gibi bölümler var.Öğretmenlik daha garanti gibi çünkü bu bölümler gerçekten büyük risk demek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.