Şimdi Ara

2014 Model Kron Xc 150 Ne Zaman Çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kron xc150 alıcaktım almak istediğim yer 2013 sezonu bititğini 2014 üretiliceği için ellerinde bulunmadıklarını söyledi şimdi 2014 sezonu ne zaman başlar ellerine ne zaman ulaşır 14 ve 13 modeller arasında ne gibi fark olabilir?Sizce beklemeye değer mi?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Farki bilemeyiz ama daha cikmaz yaz sonunu beklemelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakabüs -- 27 Temmuz 2013; 11:15:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemene gerek yok bence. Performans bisikletten hemen alabilirsin. Çok güvenilir bir firmadır ve seni asla üzmezler.

http://www.performansbisiklet.com/index.php?dispatch=categories.view&category_id=64
  • Kullanılacak bileşenler konusunda bir fark olacağını sanmıyorum olsa olsa en fazla 1 kademelik artış görülü 2013 ile 2014 arasında. Buna ve döviz kurlarına bağlı olarak da bir miktar fiyat dalgalanması olabilir tabi.

Her iki model arasındaki en bariz olacak fark ise "bence" kadro üzerindeki grafik tasarım değişikliği olur o kadar. Atıyorum, 2013 modellerde siyah zemin üzerine farklı bir renk baskı varsa, 2014'te yeşil zemin üzerine eflatun bir tasarıma giderler (biliyorum renk benzetmeleri biraz absürd oldu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebuzaradan

Beklemene gerek yok bence. Performans bisikletten hemen alabilirsin. Çok güvenilir bir firmadır ve seni asla üzmezler.

http://www.performansbisiklet.com/index.php?dispatch=categories.view&category_id=64

Hocam yemin ederim gazı verdiniz alıcam bu akşam :D akşam babam gelince tekirdağdaki kron servisine sorucam siyah-beyaz kron yoksa alıcam performans bisikletten
  • pişman olmazsın hocam performans bisiklet
  • bende tavsiye ederim güvenilirler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • siteyi bilememde yol bisikleti bakayim dedim hic biri stokta yok nasil bir site acaba
  • Stokları tükenmişse ve bisiklet firması da üretimi durdurduğu için veya üretime ara verdiği için stoklarını yenileyemiyorsa ya da herhangi bir sebepten ötürü temininde bir sıkıntı varsa perakendeci ne yapsın? Tabi ki "stokta yok" ibaresi koyacak.

Pazarlama stratejisi gereği; "Satmıyoruz biz bunu" diyemezler yoksa alıcı başka bir siteye yönelmeye kalkar. Onun yerine "Bakın biz bunu bol bol sattık, elimizde kalmadı ama isterseniz alternatif olarak şu bisikletleri de düşünebilirsiniz" diyerek müşteriyi elden kaçırmamaya çalışıyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senry -- 28 Temmuz 2013; 13:28:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.